Ahojte prisla som si po radu mpja 7mesacn pekne papa zeleninu ale ovocie do nej vobec nedostanem.skusala som varenu aj parenu aj surovu zatne usta jazyk a nic do nej nedam..viete mi poradit nejake finty aby som jej rozbehla chut papat ovocie..rozmyslala som miesat pomixovane ovocie a trochou umeleho mlieka napr 30ml len neviem ci sa to moze takato kombinacia napr jablko s mliekom...dakujem za rady.
Ja by som bola rada,ze nie je na sladke. :D Mozes mixnut skor zeleninu s ovocim. ;)
@ico1308 u nás rovnako, krpec má 7 mesiacov, uzdusi zeleninu, mäso, ryžu, cestoviny, kase ale ovocie nic... tento týždeň je prvý čo som doňho dostala dva dni po sebe polku výživy. Inak keď zjedol dve lyžičky bol to výkon.inak dnes a včera som mu do výživy podrobila marina keks a nechala odstať dve hodiny aby sa to rozmocilo a pred jedlom prihriala 😂 uvidím čo mi na to povie zajtra 😂
Nas nezje kupovane vyzivy, zaradom vsetky vypluva. Mam parny mixer, tam mu semtam urobim z ovocia co kupime, najma jablcka, hrusky, nektarinky. A miluje banan, ten zje vzdy.
@ivangeline ked som dala do zeleniny jablko ani to nezjedla...😂
Ona uz len prilozim k ustam ovocie a koniec...ani kase mi neje ...to som skusala 3x bezuspesne..tak jej ich zatial nedavam...skor ma trapi to ovocie...
Skusim s tym keksom ale pochybujem kedze aj zamaskovane v zelenine odmietla
Nechaj tak a skus za tyzden, dva, tri.. podla mna sa nie je kam ponahlat. Chute sa menia. Piskoty ja som nedavala, na co..
@ico1308 Zatial sa netrap... ma len 7 mesiacov... je este velmi malinka. Ani nas syn nemal rad v tom veku ovocie. Vsetko mu bolo kysle. Ani banan nemal rad. Robila som domace vyzivy z jablk a hrusky... tym varenim sa kyslost stratila... ale vela toho nezjedol.
Ked mal asi 1 rok, zacal objavovat chladnicku a tak som mu dala do ruky cele jablko/hrusku a zacal si z toho chrumkat ako s tym behal po byte. Aj banan zacal jest az ked som mu ho dala do ruky.
Taký istý problém bol aj u nás ale napr že zjedla len presnidávku jablkovú a zeleninu len mrkvu ..nenutila som postupne som skúsila a keď nie tak nie dávala som len to čo zjedla .teraz spapa hoc čo ale zas jablko moc nie 🤣
@ico1308 vyzivka s piskotkou, skúšala si? Niekedy je to ovocie kyslé, ale s piskotkou ho spapaju