5 mesačnej som dala ovocnú výživu a teraz ju bolí bruško

23. aug 2021

Ahojte dcérka ma 5 mesiacov a dávala som jej ovocnu vyzivu ovko len ju s nej veľmi bolelo bruško potom som skúsila sunar bio aj s tej ju bolelo tak myslíte že hipp je lepšia značka a nebude ju s toho bolieť bruško? Ďakujem
Popripade ake dávate vy svojim detičkam

luulinkaa
23. aug 2021

Preco jej nedas cerstve ovocie?

nikpa
23. aug 2021

Kupované príkrmy som dávala až okolo 10.mesiaca. Dovtedy som robila doma, nie je to žiadna veda. V kupovaných máš všelico navyše, zbytočne sladené...

nelca0510
23. aug 2021

Urob doma. Teraz najdes na trhu aj kopec ovocia (lokalneho). Ja som jej prve ovocie varila.

shellmycka1
23. aug 2021

V HiPPe nie je nic navyše. Je viac ako BIO a prechadza 260 kontrolami. Na poharikoch je napisane vekove odporucenie. Najlepsie je zacat "prvou lyzickou" - zeleninou. Mrkva, brokolica, dyna 😉

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivangeline
23. aug 2021

Njn. Zacina sa zeleninou. A ked uz..je leto..kopec cerstveho ovocia v obchodoch a na zahradach,tak by som radsej davala domace... :D

autor
23. aug 2021

@viestta zeleninu jej dávam samozrejme tiež

januarova
23. aug 2021

Začni doma uvareným jabĺčkom. Normálne uvaris olúpané jablko v troche vody, len aby zmäklo. Dávaj týždeň, potom môžeš uvariť hrušku a skúsiť davat týždeň. Na zmenu môžeš zmiesat spolu.

enoula
23. aug 2021

Počkaj, kam sa ponahlas.. nezatazuj zaludok tak skoro. Este ma cas, nepotrebuje mat pestru stravu ako dospelak. A najlepšie je samozrejme domace.

simca06022011
23. aug 2021

zatazila si jej zaludok, teraz jej nedavaj ovocie vobec (oproti zelenine je kyslejsie)... zacina sa zeleninou, a potom sa mi zda ze este aj maso ide skor ako ovocie... pridavas jedno jedlo denne... zvysok dna davas mlieko.. a takto to ide asi ja mesiac-dva... kym pridas k obedu napr. desiatu a olovrant...

ledgerka
23. aug 2021

S ovocim po troske. Moj ako 5 mesacny spraskal celu hrusku na veceru a tiez ho bolelo brucho. Teraz ma 15 mesiacov a tiez ked zje vela ovocia naraz tak ho nafukuje. Pre detsky zaludok je to prilis vela cukru naraz. Ja primiesavam ovocie do kasi po troske, malokedy ho ma zvlast.

abbey1
23. aug 2021

Je leto, sezona zeleniny a ovocia. Keď už sa z nejakého čudného dôvodu niekam ponáhľať, prečo kupovaná výživa?
Veď daj sladucku mrkvu, a pridaj trošku jablka, neskôr hrušku,...
Dieťatku nič neutečie a domáca strava čím dlhsie vydrží, tým lepšie. Bez zbytočného cukru, pridavnych latok, pochybneho pôvodu ovocia a zeleniny,...

autor
24. aug 2021

@abbey1
@ledgerka
@simca06022011
@enoula
Ďakujem pomohli ste mi