Viem ze ma tu vela z vas teraz zhejtuje. Zacala som pri priatelovi predstierat orgazmus a trapi ma ze ho klamem. Ked sa na zaciatku pokusal urobit ma tak som len vravela ze to nejde. To ze to nejde so ziadnym chlapom a ze je problem niekde vo mne som mu nepovedala. Pakrat sa o to pokusal a vzdy bol smutny ze to nevyslo. A mne ho prislo luto tak som to zacala predstierat. Vzdy je potom stastny a spokojny a to je pre mna viac ako moj vlastny orgazmus. Je mi prijemne co mi robi. Castokrat to je akoze aj dost blizko len nikdy sa to nestane. Mala som s tym problem pri kazdom. Bojim sa vsak toho ze si to raz vsimne ze to nie je naozaj a ze ho to rani ze som ho klamala. Myslite ze ak si to nevsimol doteraz tak si to moze vsimnut v buducnosti?
Neukracuj sa....
To chces predstierat (za predpokladu ze spolu ostanete) do konca zivota? Vrat sa z kratsej cesty. Otvoreny rozhovor a spolocne na tom popracovat.
Neviem ako dlho ste spolu, ale niekedy to trva dlhsie kym sa zladite a zistite co a ako funguje u druheho partnera. Sama si vies urobit orgazmus? Ak ano, tak ho skus naviest na to co ti vyhovuje.
Píšeš o orálnom sexe? Či o sexe vo všeobecnosti?
Hlavne by si mala pochopit a prijat,ze toto je u zien velmi casta vec.Ak by si toto takto vnimala nemala by si potrebu klamat.Mnohe zaziju orgazmus po rokoch sexu,kym najdu ten spravny pohyb.U zien to nie je ako u muzov,ktori hore dole posuchaju a bum.Ja by som mu to povedala ale nie od buka do buka ale premyslene.Povedala by som, ze mu chcem povedat nieco co sa ti tazko hovori,citlive.Ze si to predstierala,ale nie preto ze by si bola necestna.Ale preto,ze si sa sama hanbila a citila nenormalna,neuplna kedze nevies s muzom dosiahnut orgazmus.Ze sa preto citis trapne.Niekedy to trva kym zeny spoznaju svoje telo po tejto stranke a nie je problem v muzovi.Urcite to pochopi a bude rad,ze si v nom mala doveru a povedala mu to.Milovanie je predsa pretek orgazmov.
@anjelicek26 skusali sme aj tie. Mne to jednoducho asi nejde ked som s inymi clovekom
@gladys_07 tak teraz uz praveze obcas poviem ze som nebola (ked sa opyta). Ze to nejde. Cize planujem skor pridat tie razy kedy to akoze nevyjde a zjavne nakoniec nebyt nikdy urobena. Akurat ze to neviem ci mi zniesol a bol by bez toho
Tak mu povec ze znovu sa stalo to, ze ten orgazmus uz nemas ak.ho.nechces ze uplne ranit 🤔 a spolu hľadajte tu správnu cestu ako na to. Ak ho to mrzi ako píšeš tak to je lepsie ako chlap ktorému je to fuk... Aspon podla mna. Lebo ak ho to mrzi tak sa bude snazit... Vela stastia...viem ake to je...
@cimage sama ano. A viem ze s chlapom to nejde. Mala som vztah cez 3 roky a neurobil ma ani raz nicim. To je nejaky problem vo mne
@ankare neurobi ma chlap nicim. Ani ruka, ani oral, ani hracky, ani sex
@vemi23 no bol smutny vtedy na zaciatku. Tak som to zacala hrat kvoli nemu. Ale teraz ked sa stane ze obcas poviem ze to teraz nejde, ze som nebola, tak teraz to uz nijak neriesi. Cize uz mi to skor pride ze teraz mu uz viac zacalo zalezat na tom aby bol hlavne on. No budem musiet castejsie skusit nebyt ze ci sa vobec bude potom viac snazit
Hovoríš, že so žiadnym chlapom to nejde. Skúsila si to so ženou? Vieš, možno len nie si na chlapov. Alebo si asexuálka.
Klames v prvom rade samu seba, naco je to dobre? 😏
@yelena159 zeny rozhodne nie. A ani asexualna nie som. Na sex chut mam a aj si to robim sama. Tam ide len o nejake nedostatocne uvolnenie sa pri chlapoch
@sissy27 kedze to mam cely zivot ja som to nikdy nepotrebovala. Myslim dostat orgazmus od chlapa. Ked chcem pomozem si sama. Dokazem si sex (a vsetko okolo) uzit aj bez orgazmu
Ok, to je v poriadku, ze ty orgazmus od muza nepotrebujes (alebo si to myslis - lebo co si nezazila, to ti nechyba), ale potom znovu nechapem - naco je to dobre?
Ani keď si Ty hore?
@sissy27 naco je dobre ze ho klamem alebo co myslis?
@ankare ani vtedy. Pri vela veciach to je naozaj blizko len nikdy sa to neda dotiahnut do konca. Kebyze som v tej chvili sama, tak by som urcite orgazmus mala, ale mne ako keby prekaza to ze je niekto pri mne alebo ako to vysvetlit
Tak to často robte odzadu a Ty sa stimuluj sama rukou.
Máš nejaký problém/traumu, niečo nespracované z minulosti? Ak áno, možno by pomohla terapia. A taká praktická vec. Robte to zozadu a ty si to pri tom rob sama rukou. Časom sa možno uvoľníš a pôjde to. Toto ale chce fest úprimný rozhovor a všetko si obaja povedať ako a čo a dohodnúť sa, resp. riešiť. Toto predstieranie orgazmu je úolne odveci.
@ankare to som uz tiez skusala a neuspesne. On je presne ten typ co ma pri tom chce vidiet. Ze jemu to nejde bez toho aby ma videl a pocul. A darmo ze zavriem oci ja sa neviem odosobnit od toho ze tam je a tym padom sa neviem uplne uvolnit
@yoxinka no zazila som si uz v zivote dost veci cize nieco tam asi bude ale terapiami to riesit nechcem lebo mna akoze nijak v zivote neobmedzuje to ci mam alebo nemam s chlapom orgazmus. Zjavne som sa pri prvom s tym zmierila natolko ze uz to mam hlboko v sebe a nejde to preto
Vieš čo, nemusíš mať orgazmus, ok. Keby to máš s chlapom odkomunikované, tak OK. Ale odveci je to, že ty sama cítiš, že niečo nie je OK a preto ho predstieraš. To nie je OK. Poznám ženu, ktorá bola znásilnená. Sex bola mega výzva. Dala to so súčasným manželom, ale teda, bol to mega proces a makať na tom museli veľmi intenzívne obaja.
@yoxinka no len ja si myslim ze by so mnou nebolo kebyze nam to v posteli nefunguje. A mne je luto zahodit ten vztah len kvoli tomu ze ja mam nejaky problem alebo blok
Pouzi fantáziu 😆
Spytam sa uplnu banalitu... Robili ste to potme? Možno by si sa lepsie uvoľnila a je aj oveľa lahsie pouzit intenzivne fantáziu.
Poviem to takto ...nerob to vážne to,že ti to ide samej je úplne bomba ...tiež som toto zažila a tiež pri chlapoch som sa neurobila , neuvoľnila proste nikdy to nebolo tak ako som ja chcela .mala som 15 ročný vzťah čiže už vedel ako na mňa a išli to orálne ,potom nový vzťah a zase to nešlo no ja som to aj povedala a trápil sa no snažil sa ,rozprávali sme sa ukazovala som mu čo a ako a prišli to proste samé ,netreba sa hanbiť teraz už to ide raz dva a aj nie sama si pomôžem pri sexe pretože v 35 rokoch si už aj ja chcem užiť a nehanbím sa si to aj sama pri sexe ide mi to rýchlejšie a dobre je 🤣 spokony sme obaja
@lili1313 aj po tme aj pritmie. Nemam 18 rokov uz som toho zazila v tomto smere dost. Takze viem ze to nemoze byt schopnostou/neschopnostou chlapa ale musim mat problem s uplnym uvolnenim a nejakym “odovzdanim” sa
No tazko s takehoto klamstva von.. skus kúpiť nejaké hracky,kde vieš,že to pôjde do ruky a daj mu to, nech "obcas" na spestrenie pouzije aj to...