Som zadaná a očaril ma hudobník

30. aug 2022

Vyde to vyzerať ze píše @5 ročná pubertiacka ale bohužiaľ,mam pár rokov po 30tke..2male deti a muža. Fajn život...

Problém začal pred pár dňami..
Boli sme na akcií v meste, hrali tam kapely a všelijaké vystúpenia , bola som tam s deťmi a mužom, no akurát hrala jedna, tak sme počuvali pod stageom a jeden gitarista mi neustále venoval pohľady a úsmevy.. co si budeme klamať, mladý chlap, sexi postáva , gitara, krásny úsmev,no bol
jednoducho sexii...prosté flirtoval,ja som sa tvárila odmeranejsie predaa som tam mala muža.mno odvtedy som ho nepustila z hlavy.. ale samozrejme reálne som.si povedala ze som trápna a toto je uz davno za mnou, takéto romániky.. jo lenže predstavte si, on mi napísal na FB.. keďže sa poznáme s organizátorom podujatia, predpokladám ze mu musel dať kontakt na mna on. Inak si neviem predstaviť ako ma našiel..

Napísal mi ze by ma ešte rad niekedy videl, ze som krásna a ze som.ho očarila ..( videl ze mam rodinu takže je to od neho dosť hlúpe...) No ja teraz som celkom v rozpakoch..r

autor
30. aug 2022

Reálne viem,ze nic snim.riesit nechcem,i ked naozaj je sexi a iskry prebehli.. veľmi mi to sťažil tym ze si ma našiel a skúša.. možno to skúša na každú.. no ja neviem,ako ho dostať z hlavy, nebyť muža a detí neváham... Mam ho bloknut ?

babovka2321
30. aug 2022

Ak by si mala aspon trochu rozum, na jeho spravy by si ani nereagovala. Kvoli poblazneniu si rozbijes rodinu? Daj si studenu sprchu.

chodilasomdomov
30. aug 2022

aj mna ocaril hudobnik Filip Jancik

autor
30. aug 2022

@babovka2321 ved toto ! Ale prečo ma pobláznil chlap takto? Keď doteraz mám skvely vzťah, .. myslela som ze sa mi toto v manželstve nestane

lily14
30. aug 2022

Ber to ako polichotenieba neries

janetinka27
30. aug 2022

mozno nie je frajerkar, mal snahu, nasiel si kontakt na teba. mozno nevie, ze mas rodinu.mozno ano a v tom pripade je to z jeho strany nerozumne. asi by som mu napisala slusne odmietnutie.

jaskolka
30. aug 2022

Normálne mu napíš, že si zadaná, máš rodinu a ľúbiš svojho muža. Hotovo. Ak by stále písal, zablokuj a pusti to z hlavy.Nemusel uhádnuť že tie deti sú tvoje, a ze si vydatá. Ale ty to vieš, a preto teraz máš to v svojich rukách.
Ono jedna vec je očarenie, ok môže sa stať. Ale ďalšia vec je co s tým urobí človek a ci to nechá ísť ďalej.

haley7897
30. aug 2022

Prečo si ženy (lebo to niesi len ty, každú chvíľu je tu podobný príspevok) myslíte, že len za to, že sa chlap ozve vašim smerom musíte hneď reagovať. Akoby ste nemali ani na výber.
Jeden úsmev, jedno "páčiš sa mi..." a vy hneď idete riešiť co a ako s tým. No nič s tým. Ten chlap nemá ziadnu úroveň keď nemá zábrany rozvracat rodinu s deťmi len aby si vrzol. Našiel ta cez fb a tebe viac netreba, už si rozrušena ako 15tka. Nechcem ta urazit, ale je to tak. Zistil si tvoje meno a kontakt na fb. Myslíš si že nevedel ze si vydatá? A máš deti? Veď to je totálny disrespekt voči tebe. Ohrozuje tvoj rodinu a zázemie tvojich deti a ty to nevidíš a len rozmýšľaš ako sa sexi usmial. Však to je chlap bez zásad a štandardov. Nie ďakujem ani za slobodna a bez detí

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindous
30. aug 2022

Čo máš spraviť očividne vieš (ja by som to teda ignorovala úplne, ani odmietnutím by som sa nezaoberala) a zbytočne sa nevŕtaj v tom, že prečo, proste ti bol sympatický a jeho záujem ti pohladil ego, to máme všetci radi, stane sa, dôležité je, že sa tým nenecháš stiahnuť..

barborachors
30. aug 2022

Neverim, ze 30rocna vydata matka tu napise, ze ju ocaril hudobnik. Aj keby to bola pravda, tak neviem, ake odpovede tu cakas od "tetusiek" a neomylnych maminiek, ktoré su posvatne a v zivote sa im nic take ako tebe predsa nemôže stať. A ano, rodinu si mozes rozbit kedykolvek, ale s hudobníkom by som si ju radsej nerozbijala, ked uz.

pukina
30. aug 2022

@barborachors a co hudobnici su nejaka banda primitivov, ked zrovna s hudobnikom nie? 😂

ndrag
30. aug 2022

Hudobnici fakt za to fakt nestoja, on by mal kratky romanik a ty rozbitu rodinu.. Vynimku schvalujem iba ak by to bol Alex Turner 😂❤️

komplikovana
30. aug 2022

ved sama vravis poblaznenie, cize ziadny rozum. Take sa ti v zivote moze este pritrafit. Ale ak to mas v hlave zrovnane, tak by ta to rozhodit nemalo. Do vztahu treba ine veci ako iba poblaznenie.

syslik81
30. aug 2022

ber to opacne..keby tam bola hodobnicka a flirtovala s muzom a potom mu napisala na fb-tvoj mu by jej odpisal.... ako by si sa citila? nechaj to tak neodpisuj nereaguj ... nenic si stastie co mas doma

pukina
30. aug 2022

dzizs zeny vy si fakt myslite, ze na Slovensku hudobnici su ako v americkom filme, kde po kazdom koncerte pretiahnu 5 zien, fukaju koks, vyvazaju sa na tourbusoch a mavaju cely rok koncertnu snuru? Sklamem vas, drviva vacsina z nich su normalni slusni zamestnani ludia, pretoze na Slovensku amaterskej kapele nezaplati organizator ani len cestovne naklady, nie to este nejaky honorar, su to ludia s rodinami, hypotekami a problemami a ti co rodiny nemaju, su bezni ludia ktorych by ste na ulici ani nespoznali. Zlozte si tie ruzove okuliare 😀
Pre autorku: normalne mu vysvetli, ze mas rodinu a hotovo. Mozno si to chalan ani neuvedomil, ze si tam so svojou rodinou, ono je dost tazke si na tom podiu vobec nieco vsimat, takze predpokladam ze tvoje deti si tam ani len nevsimol 😂 a tvoje poblaznenie po par dnoch prejde, je dost mozne ze ho uz nikdy neuvidis

janinah
30. aug 2022

bolo koze dobre,šla sa na ľad šmýkať...nič mu netreba vysvetľovať,ignoruj ho,máš fajn rodinu,váž si to,čo by iné za to dali...

petamich
30. aug 2022

myslim, ze z casu na cas kazdej z nas chyba taka ta iskra alebo citit sa sexy a chcena - obzvlast v dlhodobych zvazkoch, ber to tak, ze ti to polichotilo, bud mu ani neodpis alebo mu napis, ze tudy cesta nevede 🙂

katym77
30. aug 2022

Mala som hudobníka, bol sexy, charizmatický, výborný spoločník. Až kým som neotehotnela. Mám na neho pamiatku už 15 rokov.

autor
30. aug 2022

Samozrejme ja snim.nic neriešim a hned som.mu napisala ze mam deti a.muza a n.. on ale chce ostať v kontakte aspon takto,vraj som ho očarila ako ešte žiadna a chce ostať aspon v kontakte a občas pokecať,vraj ma.chce spoznať .. na to som.mu neodpísala ( akože som si este neprečítala.spravu)

Nemam.ho ani v priateľoch ani nič.. len som.to.necakala, ze mi napíše a zarazilo ma.to.. samozrejme ze mi to veľmi.lichoti a fakt,ze je ozaj krásny a priťahuje ma to len sťažuje,ze mam.v hlave take predstavy ,,romaniku snim keby som slobodná,, co som naposledy mala asi ked som.bola.v puberte. Proste to zakázané ovocie..Chudak môj muž..v živote by som.ho nepodviedla,no ťaží ma svedomie ze si vôbec dovolím myslieť na iného...

U mna je to jasné, nemienim snim nic riešiť,ajnked rada by som snim pisala viac,no viem ze by to len sťažilo celu situáciu a tiež tomu prihráva fait ze je hudobník a kto vie koľké takto bali po.vystupniach,niesom naivná..

No cele je to ako z telenovely 😀

autor
30. aug 2022

@petamich presne.. a este tak neskutočne sexi chlap. Akoby ma niekto skúšal,ze čo vydržím 🤭

emily_666
30. aug 2022

@autorka presne si to napisala, je to pre teba skuska. Daj na misku vah to co mas teraz a to, o com nevies vobec nic. Rozhodnut sa musis sama. Iskry su jedna vec, no realny zivot druha.

euka210
30. aug 2022

Tak sa odcaruj prosim a zablokuj ho, ...kvoli chvilkovym emociam si chces pokazit zivot? Ako prisiel do hlavy, tak aj odide...ak to budes zivit a podporovat, tak tym tazsie odide.
Rozbit hubu takemu!

ahhola
30. aug 2022

Chod do toho... Síce si 33tia, ktorú toto leto poblaznil, ale tým sa nevyrusuj💔
Poznám niečo podobné v okoli, dievčinka maturantka, dobrý frajer, ale nudaaaa
Sa zakukala do bubeníka a s deťmi rok/kus trie biedu s nudzou...

777januska777
30. aug 2022

Ono je to celkom pochopitelne také poblaznenie a verím, že nie si jediná, ktorej sa to stalo (nie len s hudobnikom, ale s kymkolvek). Si matka, manželka s kopou povinnosti a on je taky závan mladosti a slobody. Paci sa ti ta predstava tej voľnosti a on ju so sebou nesie a predstavuje ju v tvojich očiach, taka ta neviazaná, zaujímavá a tajomná mladosť. Ono ta to možno malo aj trosku prebrať, aby si znovu skúsila s manželom nejaké tie tajomné a zaujímavé veci z vašej mladosti, nech nežijes, len povinnosťami a starostami.

lasoli
30. aug 2022

a co by si robila s hudobnikom,chodila s nim po koncertoch,to by sa ti pozdavalo?

hefo
30. aug 2022

Je veľmi jednoduché utrpieť pobláznenie z niekoho, o ktorom skoro nič nevieš a teda zamiluješ sa len do svojej predstavy o ňom. Ale zároveň je rozumné nenechať takému niečomu voľný priebeh.

pralinka25
30. aug 2022

@ndrag vynimka😀

h2
30. aug 2022

Keby ti nenapísal na FB, dávno by si ho pustila z hlavy. Ale si vydatá, máš deti, manžela, stereotyp... Jasné, že ti pozornosť sexi gitaristu polichotila. On videl, že máš rodinu a muža, napriek tomu po tebe vyštartoval. Lebo si je vedomý, že on tam stojí na pódiu s gitarou a baby ho žerú. Dvíha mu ego, že by dokázal zbaliť aj vydatú mamičku.
Mimochodom, gitaristi, či iní hudobníci, sú ľudia, ako všetci ostatní. S jedným som žila 10 rokov. Stratený čas.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz