Ahojte s mužom máme vyše 50 rokov a v sexe sme skúsili už kadečo deti máme veľké bývame sami a pri vínku sme sa začali rozprávať o štvorke, trojke obom sa nám ta predstava veľmi páčila len nevieme kde nato nájsť ľudí ak ma niekto s tým skúsenosť vedeli by ste poradiť nejakú internetovú stránku alebo kde sa takýto ľudia stretávajú a dohadujú ďakujem .
Ak si to dobre pamätám, jedna kauzička tak urobila peknú reklamu "amatérom". Vyplníte si tam profil, kto ste, čo hľadáte... Osobné skúsenosti s tou stránkou ale nemám.
Neviem, ci som jedina, ale verejne riesit taketo veci pod vlastnou fotkou, bydliskom mi pride divne 🙄 to vsetci znami, susedia, rodina musia vediet, ze idete do stvorky?
@sisa_s ak je to jej fotka a nie fotka nejakej oblubenej susedy 😂
@anjelicek26 vseobecne sa casto zamyslam, ake divne by bolo spoznat niekoho z prispevku v realnom zivote a vediet o nom vsetko len z netu 😀 ale tak registracia november, mozno to nebude ona na foto
Kočka na profilovke nemá určite 52 rokov...😜
pokec.sk 😂
@miskakyska preco nie? Poznam aj lepsie 50 rocne "šupy".
A autorka, chod na Silvestra na chatu, kde budete viacere PARE, opite sa, zacnite sexovat na celu chatu a niekto sa prida.
@amelie2017 😂😂
@miskakyska Úplne v pohode môže mať 52. Alebo tam môže mať fotku z mladších čias. Ale je uveriteľné aj to, že na tej fotke má skutočne 52. Nie všetky ženy po 50-tke vyzerajú, ako staré baby.
@amelie2017 este si zabudla ze to treba ist na bratrancovu chatu 😂a mali by tam byt este 4páre ale len 6 ludi.
@h2 aj to je pravda🤔
@carambolos ty si jedna z nich, pred par tyzdnami zaregistrovana 😝
mate cez 50 rokov,sny nechajte snami,somariny nechajte pre mladsich
@miskakyska stihla som tu profilovku vcera vidiet, ta osoba v pohode moze mat 52 rokov, nie kazda patdesiatnicka vyzera ako tetka.
@0silvia0 neviem prečo sa na Slovensku považujú ľudia po 50 za tetky...každý sa stará o seba inak
Zbytočne sa unúvate, už nemá profil na MK 😂😝😂
@marryen takže zrušená adminom🤔
Zas nejaký úchyl,čo zakladá profil za profilom
@miskakyska asi tak, nejaka pani si tu akoze založí konto, vycapi prsatu fotku a nedokaze si vraj vyguglit ani web, kde by si nasli partakov...
Pfu no odvaha celkovo... je si myslim, ze predstava je zaujimava, ale v realite to moze byt uplne uplne ine, pozerat na to, ako si dlhorocny partner uziva s niekym inym ta moze dost zlomit. Hlavne ak to zachuti, moze to ist velmi rychlo zlym smerom. Ked si zadas do googla - slovenska sex zoznamka, vybehne ti ich viac ako dost... ale ako vravim - velmi opatrnne... zdravie, integrita, vsetko sa tym moze narusit.