Zdravim
Vcera som prezila velmi neprijemnu a hroznu situaciu , doteraz sa z toho spamatavam . Ide o to , ze vcera som bola na diskoteke , nemala som ani vypite a prisiel za mnou nejaky typek , zacal ma obtazovat a nutit ist s nim do auta , niekolkokrat mi to vravel ze pod uzijeme si to atd , povedala som mu , ze nejdem viem ake to bude mat nasledky ale napriek tomu , ze ja som to nechcela ma zobral do auta kde ma sexualne vyuzil…nieco hrozne momentalne prezivam a chcem aj na to upozornit , ze nie som ziadny troll alebo osoba ktora si tu chce dokazovat nieco co nie je pravda…tak ma prosim pochopte…vsak sa jedna podla tohto o sexualne znasilnenie ?…neviem ako dalej , som na tom psychicky zle .
Nedala si mu súhlas je to sexuálne znásilnenie!!! Samozrejme si neviem predstaviť čím si teraz prechádzaš ale prosím 🙏🏻 zdôver sa niekomu požiadaj o pomoc a choď k lekárovi a na políciu... Takéto niečo nemôže zostať nepotrestané...
Ak je nejaká možnosť ako ti pomôcť sem s ňou
Nerozumiem ako ta mohol dostat do auta. Kazdopadne,ak si tam aj isla dobrovolne a potom ta znasilnil,mala by to oznamit policii,nech ho riesia. Nabuduce si rozmysli,ci este nejaku zneuzije.
Obrat sa sem,pomozu ti,je to internetova psychologicka poradna
https://ipcko.sk/
Neviem si síce celkom dobre predstaviť, ako ťa len tak z diskotéky zobral do auta ak si nechcela...ale každopádne máš ísť na vyšetrenie k lekárovi a udať ho polícii.
Rozhodne treba ísť na políciu a nahlásiť to, nech sa to nestane inej. Nezaváhaj, tieto veci sa musia nahlásiť aj kvôli tebe, nebuď sama, rozprávaj sa o tom so známymi, ktorí ťa podržía. Nie je to tvoja chyba, takýto hajzli si myslia ze im to prejde, nesmie mu to. Prejsť akákoľvek forma obťažovania, zdover sa kamarátovi, rodičom. Ale nahlas to, už kvôli sebe.
Takto , mam 17 rokov a jedine komu som to povedala bola moja kamaratka ale mam strach ist uz len medzi ludi a nie to este ist na policiu alebo k lekarovi a vobec este to povedat rodicom , viem je to aj moja chyba , ze som si nedavala pozor…Nepovedala by som , ze isla som do auta s nim dobrovolne ale tahal ma so sebou , uz som nevedela ako dalej tak som bola proste nutena ist s nim…
Všetky si potrbujete predstavovať ako sa dostala. 🤦🏻♀️ Ak by ho tam aj sama zavolala a nakoniec si to rozmyslela a nesúhlasila, je to násilie. Slečne sa stala príšerná vec a vy riešite také tupé veci. Ja nechápem. Ako jej toto pomôže.
Pre autorku... Určite polícia, lekár, oblečenie, čo si mala neprať a odložiť a jednoznačne kontaktovať psychológa. A nie, nie je to tvoja vina. ❤️Nie znamená nie a ani mlčanie neznamená súhlas.
Nie je to tvoja chyba to v prvom rade... Úplne rozumiem že nechceš teraz nikoho vidieť... Ale uvedom si že pokiaľ nepôjdeš na prehliadku a políciu tomu čamrdovi to len tak prejde.. na ďalšej diskotéke sa to môže stať ďalšiemu možno ešte mladšiemu dievčaťu
Preco si nekricala a preco si tam bola iba sama? Urcite chod na policiu a daj trestne oznamenie.
Ja tomu neverím. Bola si na diskotéke a nikto iný tam nebol, len vy dvaja? Veď keď má niekto niekde ťahá bez toho, aby som chcela, tak na seba upozorním a vidia má kamarátky, barman, DJ...blud jak hrom. Či čo ti dal cukrík a nalákal tá ako malé decko? 🤔
@tosomja takto , povedala som mu , ze nejdem tak odo mna odisiel a asi za 15 min bol zase pri mne a ja som nechcela ist ale nejak som s nim isla a ano boli ludia na parkovisku ale nikto nic a ja som sa bala ze mi nieco spravi ked s nim nepojdem do auta a nie to este kricat alebo upozornovat na seba , ze ma chce len na jedno a , ze ja to nechcem…boli tam jeho kamarati este sami nas aj pravdepodobne zamkli . Ja som tam kamaratov mala ale sama neviem kde boli , rozprchli sa…
Áno, je to znásilnenie. Ak to chceš riešiť, choď na pohotovosť, povedz čo sa stalo a žiadaj vyšetrenie, aby si to mala čierne na bielom. A potom na políciu s tým a daj podrobný opis dotyčného, plus určite svedkovia, nejakí kamaráti, barman? Niekto kto vás videl, že ťa ťahá k autu? Neviem ako ťa do toho auta dostal, keď si nechcela🤷. Ale snáď to niekto videl a počul, že hovoríš nie a nie a nie. Držím ti palce a prajem pevné nervy a odvahu, aby sa ti to podarilo dobojovať do konca. Nech ten hajzlík znáša dôsledky, kto vie, koľkým pred tebou toto spravil a koľko by ich ešte bolo po tebe. A aby som nezabudla, myslí aj na seba, choď k psychológovi, máš traumu, treba ju liečiť... Ináč to môže mať veľmi škaredé následky na tvoje ďaľšie chovanie, vzťahy, atď. Veľmi ti držím palce, nech to celé dobre dopadne. Na toho chlapa ser, to už bude práca polície, ale na seba si dávaj pozor.
Tak nabudúce choď s mamkou na prechádzky za rukylu, keď nevieš chlapcovi jednu vylepiť a kopnúť medzi nohy. Šak si mu dala dobrovoľne, lebo čo keď ti niečo urobí. Urobil tak či tak. 🙄
17r a total blba 🤦 ked uz ani kricat nevies ...co by ti asi tak uz len mohol spravit keby zacnes kticat v dosahu cudzich ludi alebo rovno na tej disko....absolutne nic lebo by bol max pos#aty a dostal by od niekoho na hubu....nuz zial skoncila si ako mnohooo naivnych dievcat
Vy ste niektoré strašne retardované. Celkom som sklamaná, že aj tie, o ktorých som mala iný obraz. Nevadí, každý deň sa učíme niečo nové, dnes by sa mnohé mohli zaujímať napríklad o nedobrovoľné prirodzené reakcie človeka v kritických situáciách.
ahoj ... to co si prezila je aj sok , ako sa dej vyvyja , kedy nestihas mysliet, ani reagovat, bojis sa .. naozaj aspon zdvihni telefon a zavolaj na policiu ze si bola vcera znasilnena , ale psychicky uz nevies analyzovat , citis sa zle, nech ti poradia.. drzim palce a pouc sa do buducna.. muzi zneuzivaju zeny, zeny na tuto udalost nik nepripravi.. a nie, nieje to tvoja chyba . povedala si ,ze nechces , nepojdes - nepocuval ta, robil vsetko preto , aby on sa ukojil, bez ohladu na tvoj nazor ..
A čo bolo potom? Išla si naspäť na disku? Či čo ťa odniesol domov? Kto vás odomkol, keď tvrdíš, že vás zamkli jeho kamaráti?
@timcyta no nečuduj sa, že každý rieši, prečo s ním išla...nemá totiž 5 rokov že ju niekto schytí a hodí do auta, to snáš uznáš aj sama. Jeho konanie nikto neschvaľuje, no tvrdiť že ju z diskotéky plnej ľudí a ešte cez parkovisko nasilu odvliekol jej nikto neuverí. Jedine že by bola taká zdrogovaná alebo opitá. Samozrejme, to čo sa stalo v aute treba nahlásiť, pokiaľ s tým nesúhlasila, je to znásilnenie. No to že sa do auta dostala násilím tak to je rozprávka.
Ale ty musíš povedať, čo sa udialo rodičom a ísť na políciu. Čo iné by si chcela robiť? Poznáš toho človeka? Vieš kto to je? Snáď to nebol iba random no name typek. Proste rodičia a smer trestné oznámenie.
Je to hrozne, samozrejme co sa stalo a treba to riešiť, ale ako si sa s ním dostala do auta, tam to celé viazne. Jasne, všetci kamoši sa rozprchli. Tak načo ste išli na diskotéku spolu? Plus ešte aj kamaráti jeho tam boli a zamkli vás v aute. Vieš aj policajti sa budú pýtať. Prečo si nekricala na mieste plnom ľudí? Nechcem ťa znevažovat, ak je to pravda je ti úplne mizerne, ale verím ze sa s tým vyrovnas pomocou psychológa, a on skončí vo väzení. Len teda nech už mám rokov koľko mám, ale čokoľvek zlé sa mi stane tak chcem mamu a nie random ľudí na internete.
Nenazýva sa to sexuálne znásilnenie, ale len znásilnenie, lebo iné ako sexuálne náš právny systém nepozná. Ak si bola znásilnená a chceš to riešiť, smer polícia, podať výpoveď a pôjdeš k lekárovi na vyšetrenie. Potom sa bude dokazovať či sa to tak skutočne stalo alebo nie. Ak si sa ale ty nijakým spôsobom nevyjadrila, že styk nechceš, nikto ťa nepočul dotyčnému aspoň slovne odporovať ani si sa nesnažila brániť sa, v tom prípade to bude zrejme slovo proti slovu a zrejme ani lekárska prehliadka nič, čo by potvrdili tvoju verziu, nepreukáže. Ak to nechceš riešiť s políciou, len sama v sebe, tak sa niekomu zver, ak ti nestačilo povedať to kamarátke a nabudúce sa podobnej situácii vyvaruj jasným NIE a rovnako sa nenechať ,,donútiť" niekam s niekým ísť pokiaľ sama nechceš.
V prvom rade mi je veľmi ľúto, čo sa ti stalo a čo prežívas. Chápem ta. Vôbec si prosím ťa nepripúšťajú tie reči, že si mala kričať, kopať medzi nohy a podobne. Toto sa totiž veľmi ľahko hovorí, tie ženy zrejme nikdy neboli v takej situácii. Každopádne, choď za mamou. Zdover sa jej. Zavolaj kamoske a okamžite choďte na políciu. Poslu ta na gynekologické vyšetrenie, kde dr.vystavi posudok. Nemusíš sa ničoho báť, hlavne to ries. Nech to nezazivaju aj iné dievčatá....
Je mi to veľmi ľúto. 😔 Posielam Ti objatie! ❤️
Mala by si ísť na gynekológiu, kde Ti vypracujú zdr. správu a s tým ísť na políciu. Nech nesie ten sviniar následky.
Sorry za otázku, ale spravil sa do Teba? 😔 Ešte aj tehotná môžeš byť. 😔
@ankare vcera bolo vcera, dnes je dnes a zajtra uz moze byt neskoro ked sa zjavne este neprebudila...na posudok by musela byt jednak vseobecne neumyta, a uz 48hod moze byt niekedy i neskoro, rovnako tak policia - ta aj keby vypocuvala ludi okolo klubu ? Co mozu asi tak povedat? Ze ju mozno tak videli ist dobrovolne snim do auta bez kriku bez nicoho, plus do toho zvazit aj to ze mohla mat co to popite ....takze by bola akurat tak v plnej parade nahrana lebo vsetko by islo casovo aj dokazmi proti nej
Policia - lekar pohotovost...