Ahojte, chcem sa vás opytat ako to máte s drahým.. nosíte pri sexe ponožky, som v novom vzťahu a neviem sa cez tuto skutočnosť preniesť :/ mne to príde divne ale tak snažím sa byt taká nestranná ale predsa len ponožky ma na sebe cely deň a ani pri takejto intímnej záležitosti si ich nedá dole… aký máte na to názor 🙂?
Po celom dni by som tak celkovo uprednostnila pred sexom sprchu. Aspoň podľa seba súdim teda. Inak mi koľkokrát v ponožkách, ale teda už čistých :D
Pri nejakej rýchlovke to neriešim vôbec, a ani sa pred rýchlovkou nesprchujeme. Ak však ide o nejaký dlhšie sex, predohra, nejake hry, tak áno sprcha. Sprchu si môžte dať spolu, neurazíš ho tým a máte už aj predohru v jednom. Ak to nie sú ponožky po celom dni, a zhodnotíte že sprchu nepotrebujete tak mu normálne povec nech si dá tie ponožky dole.
Ja len, že som si predstavila hocičo keď som si prečítala názov témy : sex s ponožkami😅😅😅🤦♀️
@jjanulienka 😃😃😃
To vazne niekto sexuje po celom dni bez sprchy ?
@luckanajmama možno má neostrihane nechty a neoskrabane päty 😁
@luckanajmama v ponožkách..
@jjanulienka mna asi ako prvé napadlo to čo teba 😂😂😂
Ja som zimomriva, takze casto si hned po sprche uz navliekam ponozky. Nikdy mi nenapadlo, ze je to asexualne 🙂
Ale teda sexovat s ponozkami, ktore nosim cely den ja alebo chlap, tak to neee, bleee. Da sa to ospravedlnit jedine pri rychlovke niekde von, kde by sme boli obuti aj v topankach 🙂
@luckanajmama ...ze sa o tom treba rozpravat s nim a nie tu...pytala si sa ho vobec na dovod ked Ti to vadi? Ci lahsie tu sa opytat, kde dostanes i take i take odpovede.
To som uz pocula. Byva to zvyk. Bez nich mu je napriklad zima (mozno je zimomravy, neviem) a ten sex si neuzije.
Ak si on nevie predstavit sex bez ponoziek (zaved na to rec), tak mu vymysli “ponozky na sex”. Ze ked si ich da, tak vies, ze chce sex. 🙂
Cim padom si musi vtedy minimalne vymenit po celom dni ponozky za ine. Tie specialne. Takze odhliadnuc od zvysku, budu aspon ciste. 🙂
pokial to nieje rychlovka tak predtym musi byt sprcha .. a ponozky obcas mam i ja -ciste samozrejme po sprche... ja mam alergiu na chlad takze ked je zima ich mat musim ...
K sprche sa nebudem vyjadrovat, neviem preco ludi napadne, ze si ju neda. Kedze vela ludi si da ponozky hned po sprche, ale sex s ponozkami to je pre mna totalne asexualne doslova zabija moje libido 😄. A teda aj ked som mala pred manzelom frajerov, museli si ponozky dat dole zima/nezima. Ved ked mu je zima, tak nech sa viac "snazi", hned mu bude teplo.
@diewcatqoo presne ako pises, som na tom podobne, po sprche hned ponozky, lebo ladove nohy mam hned, ale teda neviem si predstavit, zeby sme sa milovali a by som ich mala alebo muz, to nejako mi k tomu nepatri
Tato tema by sa mala volat "sex bez osprchovania a prezlecenia po celom dni?" Tie ponozky by mi na tom najmenej vadili skor ma zaraza, ze dospely clovek sa automaticky doma neprezlecie a nejde po celom dni do sprchy.
@luckanajmama no to co si napísala sa dá chápať 2 spôsobmi a to ako už sa píše vyššie,že po celom dni je sex v tých istých ponožkách (bez sprchy) alebo predpokladám, se je to tak,že sprcha je,ale z nejakého dôvodu máte sex v ponožkách. Treba to povedať jemu,veď na tom nie je nič divne,pripadne mu ich daj sama dole 😁
Spýtaj sa,prečo je to tak,že ti to nie je príjemné. Ono mne by to bolo skôr smiešne, že chlap celý nahý a ponožky na nohách 😂
Po sprche si davam pyzamo a u mna k pyzamu patria ponozky este k tomu tie hunate ci je zima ci je leto ponozky musia byt....nenapadlo by ma si ich davat pei sexe dolu 🤣 muz sa nestazoval 🤣🤣
@luckanajmama možno je to pre teba divné, ale napr. ja si tiež nechávam veľakrát ponožky na sebe, lebo proste mne je vždy zima od nôh, aj keď je teplo, podotýkam, že samozrejme čisté ponožky 😂
Mna skor zaujima, co s tymi nohami tak robite ze Vam na nich tie ponozky vadia. 😂 V prípade, ze chlap vysiel zo sprchy a dal si tie ponozky čisté samozrejme. Ved nesexujete s nohami nie? 😂 Ja v tom nevidím nič také hrozné a asexualne.
co ja viem toto nejako neriesim, ci si ich necha alebo da dole :D ak mu je zima, sak na kvalite to hadam neubera nie?
môj chlap už vie, že jediný dôvod, kedy mu v posteli poviem NIE bude, ak si nechá na nohách ponožky.
preboha baby, veď to sa ani nepýtajte že čo je na tom že má ponožky 😀 mne by ani nevadilo, že ich ma po celom dni, ale proste že ich vôbec má keď sexujeme. evokuje to vo mne vrchol lenivosti a staromódy. to je otázka 4 sekúnd dať si ich dole. 😀
fuj. nie ... fakt 😀 košeľu niekedy nechá, to ma hecuje... 😀 alebo raz tak narýchlo len gate dal nižšie, aj to je ok.. ale ponožky sú tabu ! 😀
ved ale tu sa bavime, ze si ich chlap necha po celom dni co ich ma na nohach? to potom je aj za mna nie, ale nevidim dovod, ked je osprchovany vonavy a ma domace ponozky aby si ich daval dole ked si ich chce nechat lebo zima alebo co, boze nebudme take fajnove.
Sex bez sprchy nie, este k tomu po celom dni🤦🏼♀️....po sprche v nových (cistych) ponozkach, v pohode.
@luckanajmama A to sa pred sexom nejde umyt? Ved ak sa ide, tak snad si neda tie ponozky, v ktorych bol cely den. Takze pekne do sprchy poslat.