Dobrý večer. Môj muž má 55 rokov ja mám 35. Pred pól rokom sme mali sex, je to normalne? Hovori mi stále že som krásna a miluje ma to vidí každý. Len nechápem teda v čom je chyba? Predtým to bolo omnoho častejšie ale čím dalej je to horšie...Stále sedí na gauči celý deň a pozerá tv a hrá si hry. Mobil nemá a na notebook mu chodim aj na jeho socialne siete. Iba sa stretne každú nedelu s kamarátom ktorého poznám v kaviarni kam aj spolu chodievame. Tak asi milenky nemá a poznám ho že také veci on nerobí. Môžu to robiť lieky a fajčenie? Dakujem za nazory....
@anka0711 toto si mohla vedieť, že vekový rozdiel medzi vami sa raz preklopí do bodu kedy ty budeš v najlepšom veku a on bude vtedy pred dôchodkom... 🤷 jedine, že by si muž vstúpil do svedomia ale to sa bez komunikácie nedá. Treba to riešiť s ním a nájsť kompromis vyhovujúci obom, ty musíš chápať že on uz zrejme ten apetít taký ako ty nemá a ani mať nebude a on musí pochopiť, že keď ťa nechá pol roka na sucho tak to časom budeš hľadať inde.
Mám dobrú kamarátku vo vašej situácii, dokonca aj ten vek sedí a za posledné 2 roky od nej počúvam presne to isté, jemu sa nechce, nemá záujem a ona po takom čase odmietania je už ako rozbuška, keď sme vonku vidím ako pokukuje po chlapoch, čo predtým v živote nerobila, odkedy sa vydala. No v jej situácii sa jej ani nedivím.
Fíha, koľko odborníčok na sex s 55 ročným. Môj muž bude mať 55 cca o týždeň, tak potom vám dám vedieť. Ale zatiaľ sa nemôžem sťažovať.
Testosteron casom klesa, tak mu sex nechyba. Mlady chlap ho ma vysoku hladinu a chce sex casto. 55 rocnej zene by sex tiez asi az tak moc nechybal, tak by jej to nevadilo, keby boli vekovo podobni. Ale nasiel si mladu a nevie, co s nou.
Ak nema ani pohyb, ako chce rozhybat tvorbu testosteronu? Asi sa citi aj stale unaveny. Skuste lekara, doplnky stravy, sportujte spolu.
Podla mna je to individualne. Mam kamarata ktory ma 54 a jeho priatelka o 10 rokov menej a sex maju aj trikrat za noc. Ale co sa tak medzi sebou rozpravame kamosky tak problemy maju uz 40rocni chlapi.
Len nechápem teda v čom je chyba? To myslis vazne tuto vetu? Nuz, mas muza, ktory by ti mohol byt otcom. Vekom sa znizuje libido u kazdeho pohlavia. Muzi zvyknu mat chut na sex aj do vysokeho veku, ale vacsinou taki, co sa o seba staraju, sportuju a nemaju problemy so srdcom. Ten tvoj nahodou neberie lieky na tlak? Milenku nema urcite, naco by mu bola, vsak jemu sa uz nepostavi ani pri tebe.
Jedna vec je vek. Ale podľa mňa to hlavne zhoršujú tie hry. Proste je lenivý.
Nie je to vekom, ved si precitajte temy, kde nesexuju uz tridsiatnici...
A nenazyvajte 55 rocneho chlapa, ze je pred dochodkom, ten si este takmer 10 rokov popracuje.
Moj muz bude mat tento rok 60ku a teda ja sa stazovat v tomto smere nemozem, je aktivnejsi ako ja vo veku 49 rokov.
Erektilná disfunkcia súvisí s kardiovaskulárnymi problémami. Preto majú muži, aj oveľa mladší s týmto problém. Objednaj ho ku kardiológovi a urológovi nech mu predpíše sildenafil a bude sexovať jedna báseň.
@elizabet173 Jasné, že sa o týždeň nič nezmení, to som napísala zo srandy. Ináč, presne, ako písala @0silvia0 , kopec diskusií je tu, kde nesexujú mladí chlapci. Tuším prvýkrát čítam, že nechce sex aj niekto starší.
@natalienka12 Autorka nepíše, že jej muž má erektilnú disfunkciu. Ale že nemá chuť na sex. Či mu to nefunguje, to nevieme.
@h2 Preboha, a prečo by nemal chuť keď by mu pri
pohľade na svoju ženu stale stál penis? To sa predsa vylučuje. Každý muž, keď sa vzruší má chuť. Každý. A ešte raz. Každý.
@natalienka12 Medzi erektilnou disfunkciou a stavom, kedy niekomu pri pohľade na svoju ženu stále stojí penis, nič neexistuje? Dôležité predsa je, či mu stojí v tej konkrétnej chvíli. Nikomu nestojí stále. Či tvojmu mužovi áno?
@h2 O môjho muža sa nestaraj, ja tu moje súkromie riešiť nebudem. Za ostatným si stojím, opýtaj sa na to lekárov. keď neveríš. Predpokladám, že dotyčná autorka ho aj provokuje, dráždi, chce sex a on nie. Prečo asi?
@natalienka12 ale lieky na tlak a erekciu súčasne sa vylučujú, či?!
@natalienka12 Ja si zase stojím za tým, že erektilná disfunkcia a nechuť na sex sú dve rôzne veci.
@gelifil To musí posúdiť lekár, neviem.
@h2 súhlas. disfunkcia je proste problém. už to tam nefunguje. nechuť je veľmi ovplyvnená psychickým stavom. či už ide o lenivosť, nejaké problémy, ktoré má v hlave, iná žena, ktorú má v hlave....
@h2
@0silvia0 je to samozrejme individualne, 55r neznamena automaticky, ze uz je chlap “do stareho zeleza”. Ale vek rozhodne je jeden z faktorov, ktory tieto veci ovplyvnuje a v kombinacii so zlym zivotnym stylom to nie je vobec ziadne prekvapenie. Mnohi muzi su sexualne aktivni aj v ovela vyssom veku - ale aj vsetko ostatne u nich inak vyzera. Predpokladam, ze ani ti vasi 50+ vam nehniju doma na gauci s cigaretou v ustach pri hrani videohier…
Môže to byť vekom, môže to byť zlým životným štýlom ale ty si si mladá na krk zavesila "starca" tak sa teraz nečuduj...síce poznám veľa 40tknikov a tiež nejako ten sex nepotrebujú, neviem, či to je dnešná doba.. alebo čo sa s tými chlapmi deje...ešte "pred nedávnom" boli muži považovaní za tých, ktorí chce len sex a partnerky vyplakávali, že nevládzu...dnes...je to opačne, čím ďalej, tým viac je žien, ktoré nie sú uspokojené, lebo proste muži už nie sú takí "kanci" ako kedysi...😁 ja osobne by som s takým mužom nebola...pre mňa je intimita veľmi dôležitá...
@anka0711 samozrejme,že to.moze byť liekmi napríklad na vysoký tlak, môže mať urologicky problém a nechce ti to z nejakého dôvodu povedať, napríklad ja som zažila chuť mal stále,aj sa mu postavil a k samotnému sexu väčšinou ani nedošlo a keď došlo tak bez orgazmu je milión dôvodov prečo.....
@anka0711 moh tiez mal 50a uz sa mu nechce tak ko ked mal 40dsat...co mu sa cudujes
@anka0711 môj má 52 a stále a stále.. nič mu nie je, nefajči, nepije.... tak sexuje 😁😂😁👍👍👍
ženy, môj má 49 , fajčí ako továrenský komín, , sem - tam je pod obraz Boží - ale ozaj málo kedy, a sexuje jedna radosť... ten môže ozaj každý deň...
takže fajčením to isto nebude.... áno je športovejší typ - rád lyžuje, proste hýbe sa...
Je to proste impotent, pusti ho k vode..A aka bola otazka vlastne? Si to voĺáko zaobalila...Ale vekom je normalne že iste veci su opotrebované, na tom sa hadam nikto nebude čudovat
@anka0711 nie celkom chapem, z coho si taka prekvapena… 55 rocny muz, ktory sa navyse o seba a svoje zdravie nijako nestara (fajcenie, ziadny sport, nejake chronicke ochorenia…), nuz za tychto podmienok nic vynimocne, ze uz mu nestoji ako pred 30 rokmi 🤷♀️