Co hovorite na vztah medzi 26 rocnou zenou a 41 rocnym muzom? Moze to fungovat?
Ano moze, sme spolu 10 rokov a nechystame sa menit😀
fungovať môže... šťastný a úspešný vzťah nezaručuje len vekový rozdiel ....
poznám dokonca vzťah kde je rozdiel 19 rokov... boli spolu viac ako 30 rokov, vlastne do jeho smrti....
To sa vôbec nedá objektívne posúdiť len podľa veku
podľa toho, čo vás vlastne spája.
Prečo nie? Treba skúsiť. Ja by som síce ako 36 ročná ešte 50tnika nechcela, ale to neznamená že inej žene to nebude vyhovovať
U nás zatiaľ funguje, tiež som spoznala svojho muža v 26r, je o 16r starší. Ja si neviem ani predstaviť, byť s nejakym vekovo seberovnym. Spojili nás zo začiatku záľuby, potom celkovo podobný pohľad na svet, podobne túžby do budúcnosti. Ja zboznujem jeho vyzretosť, múdrosť, pokojnú povahu, on má zas na mne rád moju veselosť a bezstarostnosť. Rokmi najviac oceňujem, že keď je akýkoľvek problém, dokážeme si ho odkomunikovať bez akéhokoľvek zapájania ega. Ja len dúfam, že máme ešte veľa spoločných rokov pred sebou.
Ak mate podobne/rovnake nazory,očakávania od vztahu a ciele tak ano .aj otazku deti treba hned na zaciatku prebrat.ak nechce deti budes s tym ok?a na trvalo?ci povies si,ano teraz nechcem... ale o 4 roky budes uz nad dietatom dumat ale on stale nebude chciet... a vlastne stratite takto cas obaja.a zase zacinat od zaciatku no ziadna slava.v jeho veku duplom.a ano moze to fungovať ak sa na tych veciach zhodnete... u nas je 14 rocny rozdiel a vsetko klape.
môže fungovať, ale je to skôr výnimka, ako pravidlo. Čo klape dnes, bude s najväčšou pravdepodobnosťou problémom, keď budete starší. Na druhej strane kopu vzťahov sa rozpadá po pá rokoch, málo vydrží 15, 20 a viac rokov. Ja by som do takého vzťahu nikdy nešla, ale to som ja
Keď sa to niekto pýta, tak sám váha a má z toho obavu. Ak to niekomu ale vyhovuje a rozumejú si teraz, nemusia si rozumieť za pár rokov. Ale kto to môže predvídať? Rovnako treba rátať aj s tým, že taký 26 ročný človek premýšla inak a má iný pohľad na svet ako 40tnik.
Jasné že to môže fungovať, ale záleží aj od chlapa aký životný štýl preferuje. Ak športuje, stará sa o seba, bude aj v šesťdesiatke 🙂 mám kamošku ktorá má 20rocny rozdiel a už sú spolu 30rokov ❤️ druhá mala 17r rozdiel, ostala vdova dva roky dozadu ale teda má pred sestdesiatkou... Nemenili by, druhá iba vravela, že staroba s ním bola horšia, nebol športovec, ale pribratý dedko. Prvá je spokojná stále, muž má tiež sedemdesiat, čulý, ciperny, vyzerá o desať či dvadsať rokov menej. Takže je to skôr o prístupe k životu
@diamond007 aj môj ujo bol športovec, štíhly, nefajčiar, no po 50. infarkt a zdravotné problémy až do smrti. Viem, môže ich mať aj oveľa mladší, ale to, že niekto športuje, mu nezaručuje, že bude fit aj v 65.
To nie je o veku,ale o ludoch. Ak mate spolocnu rec,spolocny pohlad na zivot a travenie volneho casu,tak preco nie. Mnohi si 40tnika predstavuju ako zasedeneho dedka a 26 rocnu babu ako blaznivu pubertacku. Alebo naopak.
Teoreticky to fungovať môže, keď nevyskusas, nevieš. Za mňa osobne nechcela by som takého starého chlapa, mám 45 a mať doma 60-rocneho deda, nie ďakujem. Ja mám o pár rokov mladšieho a som spokojná.