Chcela by som vedieť váš názor na môj problém. Keď sme začali spolu bývať prestal nám fungovať sex. Každý deň som sa ho pytala nak mi povie čo sa deje chcela som sa veľmi rozprávať on nič. Teraz sme boli na chate a kamarátka pripita povedala že sa zdôveril jej priateľovi že on somnou nechce spať pretože som pribrala. Nemám zas pocit že som daka tučibomba klasika kus brucho zadok prsia. Dosť ma to zaskočilo bola som nasrata že mi to nepovedal pretože som si namyšlala. Kamarát mu povedal svoje aj sa ho pýtal či nemá inú povedal že nič. Neviem čo mu povedal ale od včera sa správa ako vymenení ku mne. Nieje chladný je pozorný a bol aj sex.. neviem čo si mám o tom myslieť…
Koľko si pribrala? Klasika brucho? Prečo by malo byť brucho klasika? Ak si ho predtým nemala a teraz máš, môže byť úplne normálne, že sa mu to nepáči. Také reči, že keď ťa ľúbi, tak ťa bude ľúbiť aj tučnú sú blbosť. Láska je súbor množstva vecí. A medzi ne patrí u väčšiny ľudí aj fyzično. Môj muž brucho nemá a keby sa prestal o seba starať a pribral by a zrazu by brucho mal, tiež sa mi to nebude páčiť. Ale ja mám nastavenie, že mne samej osobne by sa nepáčilo, ani keby som ja pribrala. Keby sa tak stalo, tak to budem už len kvôli sebe riešiť. A nebudem to komentovať tak, že klasika brucho. Pre mňa mať brucho nie je klasika.
@zuzkaa1991 veď to že aj on pribral ale mám ho rada tak neriešim aj tak ma stále priťahoval.. a ako si schudla prosím tá ?
Pribrala si az ked ste boli vo vztahu alebo si takuto vahu mala vzdy?
Napis spravu ;)
Viac menej islo to samo dole
Aj moj muz pribral podpichujeme sa ze ma brucho 🤣🤣ze tiez mu nasadim fitplan a da dole 😁😁 ale zalezi ako dlho ste spolu my skoro 9r
Ideálna situácia - on pribral, ty si pribrala, budete radostne chudnúť spolu.
Vyriešilo sa
To sú zjavne muži horší ako ženy . Jeden sa zdôverí druhému , ten neudrží tajomstvo a povie to tej svojej , tá sa schlastā a šplechne to ohovorenej do tváre .
Krásne vzťahy naozaj 🤨
zmenil sa? tak ho to mrzí že si sa to dozvedela...
Stale tieto diskusie.. uz davno si sa s nim mala rozísť
Ja som.bola tiez chudsia ked sme s manzelom zacali spolu chodit a potom som pribrala a mala som depky ale nikdy ma este neodmietol s tym ze som pribrala. Niekedy si zo mna robi srandu ze mam fajny makky vankusik na bruchu a podobne ale stale ma silno lubi a pacim sa mu rovnako. Ak ta skutocne miluje myslim si ze by mu par kil na vyse nemalo prekazat alebo by sa s tebou mal aspon o tom porozpravat a pomoct ti aby si schudla alebo vyzerala podla jeho predstav. Myslim si ze to nebolo od neho fer ze sa tebe nechcel zdoverit ale kamosovi to vykecal hned...
Neviem aký zázrak čakáš. Ci už od chudnutia, či od neho. Však sa ho rovno spýtaj, či jeho pivný sval je v poriadku keď tvoj zadok nie. Druhá vec, že pánko nemá gule na to aby ti to povedal rovno, vyplakava po kamarátoch. Si si istá, že práve na tomto budeš budovať vzťah?
A súhlasím s viestta ak vaše problémy neviete riešiť inak ako na žúrke s opitými kamošmi, tak to nie je dobrý základ do spoločného života. Ako budete riešiť skutočne závažné životné situácie?
Rozdiel je pribrat 2 kila a 20 kil, u teba to je ako teda nepises, uprimne? Omacky typu ak ta miluje bude ta milovat aj s 20 kilami navyse neuznavam su kraviny co si zeny nahovaraju (niektori ludia maju radi chudych, niektori pri tele), hlavne ty musis chciet nejak vyzerat, a ak si zo sebou spokojna ty nemas co riesit
@zuzubb007 👍
@melanta myslela som že klasicke partie kde sa najviac priberá
@elizabet173 práveže ja som tá čo vymýšľa výlety aj dnes ideme lyžovať na 2 dni za mojimi rodičmi on si neberie snowboard lebo jeho to nebavi.. ale chce aby som schudla kkt…
@beata_k pribrala som počas korony neviem koľko vážim nechcem sa vážiť🤣
@melanta on mu to povedal pred rokom keď sme boli spolu na dovolenke.. lenže nám to nechcel ten kamarát povedať ani jej frajerke zjavne jej to povedal až doma s až tak často sa nestretávame. Ten kamarát že mu za to vtedy nadal či je kkt. Že ako sa správa
a co tak si sadnu povedat ze to vies navrhni spolocne zacat chodit do posilky -upravit stravu kedze ta e zaklad a varit spolocne zdravsie jedla-vyhoda ze spolu byvate ... vravis ze si troska pribrala ale na vahu nejdes-takze to az taka troska nebude a korona zacala 3 roky dozadu-to je dost dlha doba .. ale chudnut by si mala kvoly svojmu zdraviu a nie priatelovi
@fauko no po včerajšku nemam
No tak to je fakt dosť bieda, keď partnerovi začne vadiť takáto vec. Možno to znie ako klišé, ale človek, ktorý ľúbi, by fakt nemal riešiť takéto veci.
ked uz cloveku nieco zacina vadit, je podla mna velmi dolezite, aby to hlavne prebral so svojou polovickou. tiez by mi vadilo, ak by som ja o danej veci nic nevedela, no jeho kamarati ano
Aj ja som pribratejsia a ten moj mi este nuka jedlo, vinko, atď.
@tuppuk ja som bola vždy tá sadnime si rozprávajme sa narovinu čo ti vadí on nikdy nebol úprimný ze by mi to povedal
Vyzor nezalezi ak skutocne je laska medzi vami sa spamätá ;) ja som rok po porode tiez pribrala nepravidelne stravovanie nemali sme zrkadla ani vahu🤣🤣(novostavba) nevidela som ma sebe(mala som az 75kg pri vyske 155cm🙈)
Tiez nic nepovedal muz ale zas su krizi vo vztahu manželstve sme.parkrat.s tym.presli ;)
Minulý rok som schudla 14kg teraz dudre ze som chudua ze nema ma.zaco chytit🤣🤣
Takze.len tolko ak je medzi vami laska dovera úprimnosť tolerancia to.je zaklad kazdeho vztahu ;) nie vyzor