Priateľ mi povedal, že smrdím od potu

18. mar 2023

Ako by ste prijali od priatela keby vam povie,ze smrdite od potu??? Mam to brat ako urazku?

jaskolka
18. mar 2023

Tak závisí aj od toho, ako to povedal. Lebo je rozdiel zahlásiť, smrdis ako diva sviňa, fuj, alebk povedať niečo v zmysle, zlatíčko, bolo by fajn dat si sprchu po celom dni

macekovam
18. mar 2023

ak smrdis od potu tak sa treba umyt a pouzivat antiperspirant..je to neprijemne.. ak sa sto stalo raz.. ok... ale ak je to casto tak fuj.neurazat sa. zena ma byt vonava.

kacernakokse
18. mar 2023

Tak záleží v akej situacii to bolo povedané. Ak si prišla po celom dni a on ti ako prvé povie toto, asi to nie je úplne vhodné, keďže si nemala ešte ani možnosť to napraviť. Ale ak ste sa stretli niekde vonku a ty si na rande prišla spotená, alebo si bola doma už nejaký čas, je to tvoja hanba a nebrala by sol to ako urážku. Mne keď môj povie že smrdím, tak sa mu ešte podakujem, že mi to povedal a môžem to napraviť.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabriela2952
18. mar 2023

Podľa mňa aj záleží ako dlho ste spolu 🤣 stane sa proste ze sa človek spoti a smrdí a tomu druhému to nemusí byť príjemné napr ak ste sa naňho lepili 🤣😁 nerobila by som z toho tragédiu 😁 sama na sebe cítim ze som niekedy spotena viac tak sa idem proste umyť 🤣

cyberk
18. mar 2023

Vsak bez sa umyt :D akoze radsej nech ti to priamo povie ako by ho malo napinat zakazdym, ked sa ide k tebe nahnut

benit
18. mar 2023

No asi je rozdiel v akej situacii to bolo povedane. Ked som upotena po cviceni alebo po praci v zahrade, tak hned z daleka kricim nech sa nepriblizuje, ze smrdim sama sebe🤣, idem najskor do sprchy. A verum, ze to nie je nic hrozne, ale uz mam divny pocit.Ked pridem po narocnom dni z prace, tiez moja prva cesta je sprcha, vzdy ma to vzpruzi zaroven. 😊

lvulik
18. mar 2023

Záleží pri akej príležitosti ti to povedal.
Ak ste zrovna športovali/fyzicky pracovali a oddychujete a este ste nestihli sprchu - je buran, lebo jeho pot určite nevonia tiež po fialkach...
Ak mas nejaké zdravotné problémy a nadmerne sa potis a nevies to vzdy asap vyriešiť, tiež je podľa mna buran.
Ak ale nemas špecifické zdravotné problémy a smrdis potom, asi by som sa vnútorne zahanbila, ci dodržiavam hygienu tak ako treba.... Lebo popri dennej sprche, antiperspirante, cistom oblečení a dni bez extra zataze si neviem predstaviť, ze by som smrdela tak, ze by ma cítili druhi...

saxana000
18. mar 2023

Tak ono aj pocasie je teraz take vselijake hodis na seba bundu za 10 minut sa spotis a kym niekam prides mozes byt citit.niektore zeny maju silnejsi a vyraznejsi pot ako ine.aj potne zlazy mozu vylucovat zvysene mnozstvo potu bez zvysenej fyzickej aktivoty.pre taketo pripady mozes nosit so sebou vlhcene utierky antiperspirant a maly parfem. Ak to bolo teda ozaj jednorazovo a nebavime sa o zene ktora sa sprchuje raz za tri dni a tyzden nosi jedno rovnake tricko..

syslik81
18. mar 2023

tak asi to nepovedal len tak a naozaj smrdis.. nud rada ze ti to povedala a sprav daco so svojou hygienou .. niektory ludia naozaj hrozne smrdia ...

gabika0825
18. mar 2023

Tak si mu nato mala odpovedať rovnako pripečene. Si mala povedať že jemu smrdia nohy a tiež na to neupozorňuješ. By som bola zvedava ako by sa zatváril

macekovam
18. mar 2023

@gabika0825 no ja by som teda upozornila na smradlave nohy...

sissy27
18. mar 2023

Ak si bola napr tesne po cviceni tak logicky nebudes vonat ako konvalinka. Ak si sa ale tri dni neunuvala ist do sprchy, alebo chodis tyzden v jednom tricku, tak by si sa mala nad sebou zamysliet…
Tak ci onak, ak ta naozaj citit (nech je dovod akykolvek) tak to nie je urazka, ale holy fakt a treba s tym nieco robit, nemusi ist len o nedostatocnu hygienu, ale moze byt za tym zdravotny problem.
@gabika0825 co je na tom “pripecene” upozornit svojho partnera, ze ho citit? To radsej budes pokrytecka, nic mu nepovies a nech sa nad nim pohorsuju kolegovia v praci aj kazdy kto prejde okolo? Ja osobne by som bola rada, keby ma najblizsi upozornili na problem a mozem ho riesit.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tanyag
18. mar 2023

@macekovam Žena má byť voňavá...hmm
A muž nemusí byť voňavý? Myslím, že najväčší problém je to, že niektorí ľudia sa vážne necítia...lebo ak by sa cítili, tak by pravidelne nesmrdeli potom...poznám dosť takých ľudí, aj v práci sme mali, to sa nedalo s nimi ani pracovať, manažér a smrdel od potu hrozne a nie len v lete, v obchodoch mám dosť, keď to cítim na kilometre...takže ako urážku to neber, skôr sa zamyslí nad tým, že s tým niečo treba robiť...

tanyag
18. mar 2023

@zuzana9415 Možno tebe nie, ale mne by ten zápach potu určite prekážal, láska neláska...treba to riešiť

panelacikova
18. mar 2023

dúfam, že pot si nezakrývala nejakým deodorantom, lebo to je najväčšia tragédia, ktorej sa mnohé ženy dopúšťajú. potom si myslia, aké sú voňavé, ale kombinácia potu a neumytého tela s chemickým sajrajtom je jedným z najväčších odpudzovadiel mužov vo všeobecnosti.

livia124
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
18. mar 2023

@zuzana9415 to co je za hlupost? Akoze ked niekoho milujem, tak mam akceptovat to, ze mi vadi (smrdi) jeho pot?

elia9
18. mar 2023

Nie, nebrala by som to ako urážku, len by ma to trochu zahanbilo. Choď sa umyť a až po umytí si daj antiperspirant🙂 Buď rada, že je voči tebe taký úprimný.. pamätám si, že na strednej sme mali jednu spolužiačku, ktorá neskutočne smrdela celé 4 roky..kiežby aj jej vtedy niekto nabral odvahu povedať, že smrdí..

macekovam
18. mar 2023

@tanyag asi to nemalo byt adresovane mne ci ano?

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tanyag
18. mar 2023

@macekovam
Len tá prvá otázka 😁 kde si napísala, že žena má byť voňavá..myslím, že celkovo či už žena alebo muž...ale všeobecne ľudia by mali byť voňaví

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tanyag
18. mar 2023

@zuzana9415 Áno súhlasím, ale všetko sa v dnešnej dobe dá riešiť...zmeniť strava...to veľa ovplyvní...a samozrejme, ak by som vedela, že dotyčný človek má zdravotný problém, tak sa to dá ako tak pochopiť...resp. ak ten problém vznikne už počas vzťahu/manželstva...ale celkovo je veľa ľudí, ktorí sa proste necítia...a ak im to niekto povie, tak sa urazia, lebo oni sa necítia...preto som písala, že ja by som to ako urážku nebrala, skôr by som sa snažila svoj problém riešiť...mne tiež raz jeden muž, s ktorým som sa stretávala povedal, že sa mi hrozne potia ruky...ale vedela som mu na to dať aj odpoveď...som si toho vedomá, že sa mi potia ruky, dlane...keď som nervózna, v strese...a ak autorka má napr. zdravotný problém, o ktorom vie, tak by som na jej mieste sa neurážala, ale povedala, že áno, viem, riešim to, mám taký a taký problém...určite to nie je príjemne ani pre jednu stranu...ale upozorniť treba...

macekovam
18. mar 2023

@tanyag ale tak ja som pisala autorke... ved ona sa pyta.. samozrejme ze aj muz nema srdiet ako z jaskyne.. a nizsie pisem ze ba dokonca aj na smradlave bohy by som upozornila..😉

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
macekovam
18. mar 2023

@zuzana9415 ale tak mozno su tu zeny co tak silno miluju ze neupozornia😀😖...

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz