Pre začiatok. Sme spolu 4 roky máme dieťa už aj dom.
Nikdy mi nič nepovedal nikdy ma nijako neurazil. Až teraz.
Meriam 171cm nohu mám 40 veľkosť. Podľa neho je toto výška chlapa veľkosť nohy tiež.
On meria 165cm nohu má 42. Len pre obraz. Nikdy nám nevadil výškový rozdiel však to sme vedeli od začiatku.
On si asi myslí že každá žena musí mať 150cm alebo čo. Ja som na svoju výšku hrdá nemenila by som. Ale tieto narážky akože nerozumiem. Zrazu mu to prekáža? Predtým na túto tému reagoval opačne. Pacilo sa mu to. Teraz som vraj chlap a nohy mám veľké ako chlap.
Je možné že sa prestal kvôli tomu pri mne cítiť ako chlap? Vždy pozerá tak divne..viete ja dociahnem kde on nie a vždy keď idem po niečo čo je na chladničke alebo na skrini tak divne pozerá.
Neruziem naozaj čo sa stalo ani ako to riešiť. Ak sa necíti pri mne ako chlap tak asi to vidím na rozchod.
Som zvedavá ako budem rodine vysvetľovať že sme sa rozdelili pre niečo čo vedel od začiatku.
@kkovacovak noo sexuálny život sa zmenil to je pravda ale nie z mojej strany. A povie to hocikedy. Sedíme pri sebe komentuje moje nohy. Prejde okolo mňa poznámka sem poznámka tam.
Podľa mna je uplne normalne mať 40 nohu. Aj ja mam dokonca niekedy aj 41.🤣
Tak nohy a výška určite nie sú hlavný dôvod. Aj ste sa o tom sexe bavili? Čo sa zmenilo a prečo? Príde mi že na tebe len hľadá nedokonalosti. Inokedy ťa pochváli alebo povie niečo pekné?
@kkovacovak presne tak. To nie je o vyske ani o nohach. Ked sa k tomu zacne zrazu pridavat aj ina kritika, pripadne aj zmeny v sexualnom zivote a tak celkovo, viac hadok, poukazovanie na chyby partnerky, je v tom pravdepodobne druha zena, alebo zajacie umysly..
Autorka spozorni a uvidis. Drzim palce, nech sa radsej mylim.
@liv1 bohužiaľ si myslím to isté
@kkovacovak ale áno x krát sme to riešili. Ja som xlo ktorý o všetkom komunikuje. Ale žiaľ k kompletnej odpovedi z jeho strany nikdy nedošlo. Takže neviem prečo čo sa deje. Zmenil sa jeho apetít. Stačí mu raz za mesiac/dva. Predtým to bolo castejsie pred dieťaťom aj každý deň. Pochvalu z jeho strany som vlastne nepočula nikdy keď sa tak zamyslím. Ešte aj jedlo hodnotí ako v bez servítky. Jemu nestaci nepovedať mi bolo to fajn ďakujem. Ale musí zhodnotiť čo je dobre a čo nie dopodrobna 🤦🏻♀️
@liv1 nemá kedy mať inú. Chodí iba do prace a domov. O seba sa vôbec nestará takže pochybujem.
@kkovacovak
@liv1 baby takýto chlap môže byť rád že má jednu nie to dve 😀 prisaham. Veľké brucho pozna iba pivo sprcha raz za 3/4 dní. A to robí fyzickú prácu ja pochubu ze má inú jedine ak ovcu.
Fuha no a prečo si teda s ním? Evidentne tam nie je viac vecí v poriadku. Pozorný k tebe asi tiež moc nebude. Stará sa aspoň o dieťa? Čo sa týka toho že nemá kedy alebo že by oňho žiadna nezakopla tak by si možno bola veľmi prekvapená. Ale nechcem hneď tvrdiť že ťa podvádza. Môže to byť úplne iný problém ale tvoja výška ním na 100% nie je
Tak toho sa drž, to je zlatíčko.
@kkovacovak neviem on sa takto zmenil ako sme sa presťahovali na dedinu. Akože ani predtým necvicil a nevonal ale aspoň sa umýval. O malého sa stará jasné. Ale tam tiež stráca nervy. Neviem čo mu stúplo do hlavy. Keby aspoň hovoril a nemusím to riešiť na fóre.
@lesana25 🤣🤣🤣🤣🤣
No tak dievča držím palce lebo podľa všetkého je toho viac zlého ako dobrého a ešte k tomu nemá absolútne ochotu niečo riešiť.
Bud kľudná, ty máš výšku a veľkosť nohy úplne v normále. On je za mňa prcek. Svoje komplexy si rieši na tebe. Nemá náhodou v práci kolegu ktorý si z neho uťahuje?
@kkovacovak ďakujem
@zarrinka neviem o ničom ale akosi mi je jasná výška jeho sebavedomia. Ale prečo sa snaží zraziť čo všetkom to moje? Ja som si vedoma že výšku aj veľkosť nôh mám v poriadku. Ale niekedy mám pocit že mi chce nabiť do hlavy že to ja niesom dosť dobrá nie on.
@zarrinka a týmto tiež akoby hovoril "ja niesom nizky to ty si vysoká"
Nie je nič horšie, ako chlap s komplexami, ktorý kvôli tomu uráža ženu. Okamžite mu to treba povedať narovinu, o čo ide a že to nemôžete akceptovať, nech vyklopí, v čom je problém, aby ste ho vyriešili, ale nebudete akceptovať ďalšie urážky. Zväčša toto je len začiatok, dajte si pozor.
@lauricka presne toto som mala na mysli či on si na mne nerieši svoje komplexy. Nikdy mi neprišiel že nejaké má ale po čase sa predsa ukázali. Vykrikuje mi ešte aj počet partnerov pretože tých som mala výrazne viac. On mal predomnou iba jednu priateľku. Lenže ja som žila. Mala som dosť búrlivú mladosť. Mohlo by byť toto čo ho hnevá frustruje?
Ako sa píše nižšie je treba takéto správanie čím skôr zaraziť. Inak sa môže nepekne stupňovať. Nenechaj sa urážať a už vôbec sa nenechaj ani len spochybniť. Skús porozmýšľať či je takýto partner do buducna pre teba ok.
Ale ved nie si vysoka. Priemerna velkost nohy u zien je 39. Priemerna vyska zien na sk je 168cm a u muza 179,5cm. To tvoj priatel sa vymyka priemeru. Mozno ma complexy a boji sa ze mu utecies za inym. Chce ti zhodit sebavedomie aby si si neverila a bola rada ze aspon on ta chce😒.
On je krpaty, bruchaty a ešte aj smrdí (sprcha raz za čas, keď fyzicky pracuje?)
Máš skvelú vysku a k tomu primeranú nohu.
Ale teda, asi by mi vybehlo už raz po tých jeho komentoch ma chodidlá "hold miláčik, plánovala som žiť na veľkej nohe, tak pohni ritou, vymakaj si brucho, pekáč, buchty, všetko, vôňavy, čistý, potom sa mozme baviť, kto je aký akuratny"
Alebo rovno, sorry, za to ze si zasran ja nemôžem, komplexy si rieš inde, bud sa bude chovať slušne, alebo pôjdeš do riti, ak sa ešte zmestis.
Nebude to tým, že si myslí že on je pre teba už nepritazlivy? Furt kontroluje ako ta vníma inak? Ze ta noha a výška je len za praská?
To je vtip? Výška 170cm u ženy je pre neho ako u chlapa? Ja mám 180cm, veľkosť 42, niekedy dokonca 43. 😅 Ten musí mať iné komplexy. 😀
Ja mam tiez170cm a velkost 41 a manzel ma nieco nad 170cm a velkost 42-43
Máš v pohode výšku, aj nohu. Ja mam 170 a topanky ako kedy 39/40. Moj muž je trochu vyšší.
Buď mu to vadilo vždy, len teraz Ťa má už "istú" a ide s pravdou von. Alebo aj tí kolegovia či sa mu nesmeju že je nízky a Tebe chce podkopať sebavedomie ako ma on. 🤷♀️
A aj Tvoja minulosť môže byť problém veru. Chlapi sú ješitní.
Ja ani neviem koľko mal ten moj žien. A ani on nevie o mojej minulosti veľa. Možno by som mala aj ja trochu problém spracovať keby som vedela koľko a ktoré to boli 🙊😅
To nebude ten hlavný problém podľa mňa. Problém je niekde inde a je v stave kedy mu vadí aj to čo mu doteraz nevadilo. Nezmenilo sa medzi vami niečo? Sexuálny život atď? Ako ti to povedal? V akom kontexte?