Považujete sex chat za podvádzanie?

17. máj 2022

ahojte, povazujete sex chaty za podvadzanie? ako by ste reagovali, keby na to pridete partnerovi? je pre vas takato virtualna nevera a neznamym clovekom neodpustitelna? viackrat sa to tu rozoberalo ale zaujimaju ma názory. bohužiaľ, v dnešnej mobilno-internetovej dobe, to robi viac ludi nez si myslime/vieme a da sa to lahko zakryť(inkognito mod v mobile, mazanie historie atd.)

petamich
17. máj 2022

ano, povazujem to za seriozny problem vo vztahu a netolerovala by som to

ivangeline
17. máj 2022

Ano.

vasaol
17. máj 2022

Ano aj keď by som zvazila okolnosti a podla toho vyvodila dôsledky

lusiafofo
17. máj 2022

Nemenovany knaz na luxe hovoril ze to je uz nevera od virtualneho sveta je blizko k realnej nevere ..nikdy tomu nezabranis ked clovek chce ide si za svojim ..nasledky ich nezaujmaju ich ego je silnejsie ako vztah

tosomja
17. máj 2022

Áno a neodpustím.

veronikaszabova
17. máj 2022

Nie, netolerovala by som to v ziadnom pripade

a_d_
17. máj 2022

Ano.

Radšej veď sex chaty s partnerom:D

danica2711
17. máj 2022

sama píšeš, že sa to tu už viackrát rozoberalo. Nestačilo by ti nájsť si tie témy a prečítať si ich? Čo prevratne nové ti môže niekto napísať?

mandzula
17. máj 2022

Áno, jednoznačne je to pre mňa podvod.

dagmarovita
17. máj 2022

áno

zdenkastanka
17. máj 2022

Samozrejme... neakceptovala by som ziadne vypisovanie si s cudzimi zenami... mimo známych a kamaratiek samozrejme..

autor
18. máj 2022

@danica2711 registruju sa sem noví ludia, niektorí mozno zmenili nazor alebo iní zazili/zistili medzicasom ,ze sa im to deje tiez

kornelies
18. máj 2022

Emocialna nevera = fyzicka nevera. To znamena sex chat je taktiez nevera a staci jedno stretnutie a stava sa fyzickou. Neakceptovala by som to vo vaznom vztahu. Ked su dvaja ludia vo vztahu ako kamarati s vyhodami a su dohodnuti, ze nemaju exkluzivitu, potom je sex chat dovoleny.

bennn
18. máj 2022

Určite by som to netoleroval.

rora
18. máj 2022

Kedysi som sa kvoli tomuto rozisla s byv. priatelom po vyse 3 rokoch.... proste ked mal potrebu na sexi flirtiky na zoznamkach a podobne, nech sa páci... ale bezo mna, z toho sa mi dvíhal zaludok.

p.j.jacky
23. máj 2022

Áno považujem to za neveru . Toto sa vo vstahu nerobí . Treba to vydiskutovať s partnerom a ak chce v tomto on pokračovať a ty stym nesúhlasíš asi ja by som zvolila rozchod .