ahojte, povazujete sex chaty za podvadzanie? ako by ste reagovali, keby na to pridete partnerovi? je pre vas takato virtualna nevera a neznamym clovekom neodpustitelna? viackrat sa to tu rozoberalo ale zaujimaju ma názory. bohužiaľ, v dnešnej mobilno-internetovej dobe, to robi viac ludi nez si myslime/vieme a da sa to lahko zakryť(inkognito mod v mobile, mazanie historie atd.)
Ano.
Ano aj keď by som zvazila okolnosti a podla toho vyvodila dôsledky
Nemenovany knaz na luxe hovoril ze to je uz nevera od virtualneho sveta je blizko k realnej nevere ..nikdy tomu nezabranis ked clovek chce ide si za svojim ..nasledky ich nezaujmaju ich ego je silnejsie ako vztah
Áno a neodpustím.
Nie, netolerovala by som to v ziadnom pripade
Ano.
Radšej veď sex chaty s partnerom:D
sama píšeš, že sa to tu už viackrát rozoberalo. Nestačilo by ti nájsť si tie témy a prečítať si ich? Čo prevratne nové ti môže niekto napísať?
Áno, jednoznačne je to pre mňa podvod.
áno
Samozrejme... neakceptovala by som ziadne vypisovanie si s cudzimi zenami... mimo známych a kamaratiek samozrejme..
@danica2711 registruju sa sem noví ludia, niektorí mozno zmenili nazor alebo iní zazili/zistili medzicasom ,ze sa im to deje tiez
Emocialna nevera = fyzicka nevera. To znamena sex chat je taktiez nevera a staci jedno stretnutie a stava sa fyzickou. Neakceptovala by som to vo vaznom vztahu. Ked su dvaja ludia vo vztahu ako kamarati s vyhodami a su dohodnuti, ze nemaju exkluzivitu, potom je sex chat dovoleny.
Určite by som to netoleroval.
Kedysi som sa kvoli tomuto rozisla s byv. priatelom po vyse 3 rokoch.... proste ked mal potrebu na sexi flirtiky na zoznamkach a podobne, nech sa páci... ale bezo mna, z toho sa mi dvíhal zaludok.
Áno považujem to za neveru . Toto sa vo vstahu nerobí . Treba to vydiskutovať s partnerom a ak chce v tomto on pokračovať a ty stym nesúhlasíš asi ja by som zvolila rozchod .
ano, povazujem to za seriozny problem vo vztahu a netolerovala by som to