Ahojte,chcem sa opýtať či preháňam alebo čo ,mám proste takého priateľa ,ktorý má stále čapne po zadku ale tak silno z ničoho nič a keď mu vravím nech prestane tak on vraví že to zo srandy,že sa kocha atď..dobré brala som to v pohode ale už to robí častejšie a častejšie aj vonku že sa prechádzame a zrazu mi jednu tresne po riti,dokonca doma keď umývam riad mi dá dole nohavice a plesne na holú ,pritom chápem žeby to robil raz za čas ale mne to nepríde normálne niekoľko krát denne doma stiahnuť priateľke nohavice a dať jej pár na zadok,máte to niekto podobne alebo len môj priateľ niečím trpí 😀
Drbe mu dobre 😂
@taynee Tak aj moj manzel "je na zadky", ale toto by si ku mne nikdy nedovolil resp. pride mi to ako velmi jednoduche spravanie, plieskat zenu aj viackrat do dna po riti a stahovat nohavice 😳, dokonca aj na verejnosti?
Normalne je vsetko čo sa pači obom. Ak sa ti to nepači, treba otvorit usta a povedať mu, aby to obmedzil alebo nerobil vôbec
Dať po zadku s citom je normálne keď sa ti to páči. Dať po zadku vonku, silno a dokonca stiahnuť gate je prinajmenšom divné. Vráť mu to a potom sa opýtaj ako sa mu to páči.
Jemné ťapnutie ci skôr pohladenie je ok, ale tresknut žene vonku len tak po zadku, ci dokonca stiahnuť nohavice (hoci aj doma) a tak jej struhnut, je podľa mňa už choré. Mne sa nepáči ani to plieskanie po zadku počas sexu. (raz som to videla vo filme pre dospelých a pôsobilo to proste čudne.)
A zvlášť ak to tebe sa nepáči a aj si mu to povedala. To už mi príde ako vyslovene nerešpektovanie.
Keď to pánko nevie pochopiť, tak mu nabudúce z ničoho nič ty struhni takú poriadnu po holom zadku, možno mu to dôjde
Rob to isté a 2x častejšie ako on.
Nepisala si ty uz? Alebo je vys takych, co ich frajeri plieskaju po holej viac. V kazdom pripade skus mu nakopnut korunne klenoty, mozno mu konecne docvakne kde je hranica, ked nechape hovorenemu slovu
Priateľ je asi tak trocha sado maso a ty zjavne nie... Len si to vyrozprávať s ním a uvidíš, či ťa bude rešpektovať.
Jednu by dostal z otočky a už by to viac neurobil
Akoze capnut po zadku ok ale stiahnut pri tom gate mi uz pride moc🙈😄 keby mne niekto len tak stahoval nohavice tak mu jednu d*bnem po hlave
Aby to nebol zas panko s komplexom co si sam sebe dokazuje co vsetko si moze k tebe dovolit. Vyzera ze sa to stupnuje a to je red flag ta verejnost detto. Zachvilu sa predosly stupen bude normalizovat a pojde sa na dalsi schodik. A k tomu budes ty obvinovana ze co blaznis vsak haha a ty si divna ze nerozumies srnde
Ide mu v hlave vsetci sa na mna pozerajte aky som ja drsny samec ked mi toto prejde...... vola sa to gaslighting
Ak nerozumie na slusne “prosim ta nerob to, vadi mi to”, tak by som mu treskla spat. Mozno tiez po holej niekde na namesti alebo panvicou po ksichte, zalezalo by od situacie 🤷♀️
Fiha, ja som myslela, ze len moj to robi…a este viac. Plne ta chapem, nepaci sa mi to, ale vzdy to otoci proti mne. U mna to uz ale nebude dlho trvat…
@sissy27 nie- to by akurat situaciu normalizovalo ty mne ja tebe viac. Treba tomu dat tvrdy stop- Ak ma este raz napadnes volam policiu. Zacat to volat domace nasilie, nech sa sudruh zlakne. Pripadne si t
zacat robit dennik alebo mu dat podpisat papier ze berie na vedomie ze to nechces.
Sa otoč ,najprv ho upozorní a potom mu plesni cez líce
No,možno už nebudete spolu
Ale toto neeee
Pleskni mu vajciach, nech sa mu rozsvieti.
@martinmmartin tieto plane vyhrazky su uplne zbytocne, lebo tu policiu nezavola a ked aj zavola a zistia, ze ich zavolala kvoli plesknutiu po zadku, tak hadaj, kto bude za debila - nie si v amerike, aby nieco robili kvoli jednemu pleskancu ci facke, ruky maju dost zviazane aj v pripade skutocneho domaceho nasilia. Odporucia im riesit si svoje partnerske tahanice inak ako zneuzivanim policie.
A k tomu papieru - vazne si myslis, ze debilko sa bude unuvat? Vysmeje ju ako male decko.
Ale ver, ze len raz ochutna vlastnu medicinu a hned bude vediet kde je sever. Sice to s najvacsou pravdepodobnostou bude smerovat k rozchodu, ale tu asi nebude co lutovat 🤷♀️
Môj muž to spravil len raz. Následne som z celej sily vyťala na zadok ja jemu. Viac to nespravil a ak tak len veľmi zľahka.
Kokos, neuveritelne co si zeny nechaju....este jemne tapnut zo srandy po zadku v sukromi ok (moj ani to nerobi), ale aby chlap zene stahoval nohavice to uz je riadne cez. Vsak mu to vrat, tiez mu stahuj nohavice a tresni mu kludne aj po predku - vsak to len zo srandy.
@sissy27 nesuhlasim. Na tu vlastnu medicinu caka jak sliepka na zrno. Ak to autorka zacne robit prave sa rozputa extremba eskalacia.
Suhlasim ze plane vyhrazky su na nic, preto treba naozaj robit veci co mu daju jasny signal ze nie toto tolerovat nebudes ani ked sa na höavu postavi.
Volat policiu je jedna vec ale zavolat im a prediskutovat celu vec je podla mna dobra cesta, höavne nech vznikne nejaky zaznam a dokazy co sa kedy dialo. A hlavne nech on vie ze mas nastroje ktore pouzijes.
Autorka- ako daleko alebo blizko si k rozvodu? Staci mat pripravrne tlacivo napriklad. Proste jasne signaly a jasne doskedky.
@ariannazara
presne to iste doslova som chcela napísať
@martinmmartin dobre ujo 🤣 vidim, ze so sluzbami policie v pripade domaceho nasilia mas kopu praktickych skusenosti 🤦🏼♀️ fakt pozeraj menej filmov… hej, urcite treba nevhodne spravanie partnera konzultovat na tiesnovej linke 🙄
@sissy27 treba to konzultovat niekde mimo partnerstva. Bez hamby a prikraslovsnia. A nevyhovarat sa preco sa to neda.
Ak chce autorka nebyt opickou na gumicke musi to zastavit. Smeruje do umelo vytvaranej "alternativnej normalnosti" kedy ju hajzel bude celu ovladat a ani o tom nebude vediet
Aj ked sa telefonatom na cajtov moccnezmeni tak aspon on dostane signal ze to sranda nieje a to je mocna zbran.
@martinmmartin vsak su len priatelia, rozvod este daleko... A suhlasim s babami, niektorym chlapom nepomoze dookola vysvetlovat. Niektori su tak zadubeni, ze este stale nepochopili, ze ak zena povie NIE, tak je to nie. V ziadnom pripade to neznamena ani mozno, snad alebo niekedy, vzdy je to iba a len NIE. A so zadubencom sa diskutovat neda, ten funguje na signalnej sustave, takze kopanec do medzinozia je nad vsetky argumenty.
Ale mam pre zakladatelku. Nech ta kontaktuje, ty to tomu je chrunovi vysvetlis. Silou argumentov, samozrejme, nie rucne strucne. Mas na to vysvetlenie plnu kvalifikaciu. Good luck!
Dala by som mu ultimat.
@viestta Ak mu da jednu medzi nohy akurat to potvrdi ze nasilie ma vo vztahu uplne normalne a legalne miesto. A cely zivot bude pocuvat ved aj ty to robis
@martinmmartin mne toto nevsvetluj, vysvetli to tomu trpakovi, ktorremu hlava narastla len preto aby mu do trupu neprsalo. Ale co uz mozes robit s trpakom, ktory opakovanie neakceptuje, NIE?
@viestta pouzit naneho nastroje ktore mu daju jasny signal ze to sranda nieje. Zmenit slovnik ako to bude autorka nazyvat, vracat sa k tym udalistiam pocas kludnej doby nech to vysvetli a ked nebude chciet tak bude trvat na rozhovore s tretou osobou, robit si podrobne zaznamy, vysvetlit mu ze este
raz to urobi tak to spomenies ked to bude najmenej cakat v spolocnosti jeho kamaratov ( urobi pred nimi z neho chudaka, bez varovania, len tak mimochodom) .
To su veci na ktore nieje pripraveny a pislu mu jasny signal .
🤨 hej no je to divne...