Partner a prehnaná hygiena

miriamamama
26. nov 2022

S partnerom sme spolu 9 rokov. Ja som v hygiene vzdy bola som az nadmieru dokladna povedala by som az detailna ci uz sa tyka o osobnu hygienu, alebo hygienu domacnosti, auta atd proste stale tip top. Takto ma spoznal a vie ze taka som preto ma v poslednom obdobi uraza ako sa spava. Chapem ze prve 2 roky sme mali vztah na dialku a nepoznal ma az tak tak sa pytal, kontroloval. Potom s tym absolutne prestal a vsetko bolo ok. Dalsie roky presiel vaznymi zdrav. problemami infekcneho charakteru a vratil sa opat do nastavenia extremnej hygieny pride mi to az chore a hlavne ma to uraza. Akokolvek s nim o tom hovorim a poviem mu svoj nazor, povie nech sa nehnevam ze to mysli dobre.
Je podla vas normalne… napr pridem domov - idem si umyt ruky pochopitelne a napr “ mozem ta poprosit este raz?🙂 pripadne poznamka ked si on umyva a su otvorene dvere do kupelne ze ho vidim zahlasi” pozri ja si umyvam dlhsie, lebo to je dolezite”…
pri sexe nastava opat problem… prehnany… napr som chytila tel medzi sex hratkami- prestal a povedal chod si umyt ruky drzala si tel., tel je zasobaren bacilov…
alebo obtrela som si penis medzi prsia a uz im viac nedal pusu az dokym som si neumyla… narusa tym vsetko pekne…
Podla mna to je chore… neviem uz zostavam z neho nervozna ani sa netesim na spolocne chvile

sandyan
26. nov 2022

Toto by som ja nedala ...obdivujem ta

viestta
26. nov 2022

@miriamamama toto je na psychiatra. S takým človekom sa nedá fungovať.

stellarstar
26. nov 2022

Skoro som oplula svoj telefón 🤣🤣🤣

srdeenko19
26. nov 2022

Asi nejaká porucha. Nie je to normálne a je to na palicu. Sa čudujem, že medzi sexom Ta neposiela umyť sa. Vážny rozhovor a riešiť.

sissy27
26. nov 2022

@miriamamama pri takých veciach ako že pošle ma druhýkrát umyť si ruky, by som ho ja slušne ale dôrazne poslala do prdele. Nech si nabudúce zahryzne do jazyka a zožiera sa vnútri, možno mu docvakne, že nie je v poriadku a aj sám vyhľadá odbornú pomoc. Všetkého veľa škodí - aj prehnaná hygiena.
Vážne, v tomto prípade buď sa pôjde liečiť a ja ho maximálne podporím, alebo rozchod. Terorizovať sa nenechám

miriamamama
autor
26. nov 2022

@srdeenko19 Rozhovor bol a nie raz. Snazila som sa to “ prekusnut” a respektovat v obdobi po jeho zdrav. problemoch ale uz to trva dlho a zacina mi to extremne vadit a narusat vsetko medzi nami. Inak si rozumieme po kazdej stranke iny problem vo vztahu nemame je skvely clovek. Len ta hygiena… rozhovor skonci vzdy jeho ospravedlnenim a tym ze nech sa nehnevam ze to je dolezite hygiena aj zdravie a ze vie ze vsetko dodrzujem no napriek tomu… sa sprava takto..

miriamamama
autor
26. nov 2022

@srdeenko19 posiela…

srdeenko19
26. nov 2022

@miriamamama ja by som to nezniesla. By som si myslela, že on ma považuje za spindiru. Je to fakt extrém. Návšteva psychológa, psychiatra, že z čoho to moze pramenit? Skôr či neskor to rozbije vás vzťah, ak to nebude chcieť riešiť.

taga
26. nov 2022

🤣 neviem preco, toto mi napadlo: ze co by robil, keby ta videl pri porode a videl vsetko, kadial to babatko ide 🤣 ved toho by chudaka vystrelo na mieste

Ale akoze rozumie, ze prirodzena obranyschopnost sa buduje beznym kontaktom s prostredim ze? 🤣

maminkadeticiek
26. nov 2022

Ano je to chore.Je to na psychiatra.Nemysli to zle ale je to chore.

ixayxa
26. nov 2022

Trpí on, aj ty.

sense
26. nov 2022

Skoro som sa z viezla po páse.... Ako toto by som nedala. A už vôbec nie ze roky možno tak mesiac dva a potom dost

heni79
26. nov 2022

@miriamamama Čo je tel? Telefón? Úplne som sa stratila. 🤔

liljana
26. nov 2022

Cudujem sa, ze vobec mate sex. Nieco take nehygienicke. A keby sa dal vycievkovat, tak by sa tam dole nemusel ani chytat.Iba by menil nove sacky. 😝

stellarstar
26. nov 2022

@liljana ja som skoro ototo môj telefón 🤣🤣🤣👍

madeline1
26. nov 2022

@miriamamama vyvolalo sa unho psychicke ochorenie ako strach, uzkost, ze bude mat tie zdravotne problemy znova...to, ze ta viac krat posiela si umyvat ruky alebo sa ta prestane dotykat, ak sa dotknes telefonu a pod. ok nie je...asi ho k lekarovi tak lahko nedostanes

elisadavinci
26. nov 2022

Predošlé problémy so zdravím u neho vyvolali tento stav. Ak je tomu naklonený riešiť to, navrhla by som psychiatra.

miriamamama
autor
26. nov 2022

@elisadavinci Urcite ano predosle problemy…

janetinka27
26. nov 2022

@miriamamama ine priklady ako penis na prsiach neboli? potom to mozno nie je take vazne

zmrzlinka2021
26. nov 2022

@miriamamama podľa mňa tvoj frajer má nejakú psychiatrickú diagnózu, tu obsedantno

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
iwesska
26. nov 2022

Ma obsedantno-kompulzivnu poruchu.Casto sa prejavi po prekonani nejakeho infektu,ked sa clovek zacne obavat bacilov. Nie je to nic smiesne,lieci sa to liekmi.

monci20
26. nov 2022

Vyzerá to na OCD, treba to riešiť aspoň u psychológa poprípade psychiatra, ťažko sa stým žije, sú na to aj terapie

taga
26. nov 2022

@janetinka27 trefa do cierneho 👍

babulkomale
26. nov 2022

@miriamamama nestaci mu ako dvojrocna izolacia poskodila imunitu ludi? Nech sa porozprava s nejakym lekarom...a ked je taky hygienicky, ako je to mozne ze mal problemy infekcneho charakteru? Nedochadza mu ten paradox ze extremnou hygienou sa dostane clovek akurat tak k nulovej imunite?

matana2
26. nov 2022

@miriamamama z mojho pohladu mu to treba vysvetlit. (Ja si tiez potrpima na umyte ruky) inak som bordelar ale ruky si pocas dna umyjem aj 20x. On jednoznacne prehana. Ved mu povedz ze to nevadi ze som sa dotkla mobilu pri sexe ved si nejdem lizat prsty. V zasade si treba ruky umyvat pred jedlom a pri chystani jedla. A ked sa dotkne penis prs On uz nehce dat pusu na prsia? Ved mu povedz ze penis je cisty. Musis mu to asi vysvetlit takym jeho logickym sposobom. Ja tiez buzerujem deti nech si umyvaju ruky dlhsie. To je snad ok. Ale Ved mu vysvetli ze bakterie a vyrusy sa dostavaju do tela ustami a pokial si on nedava prsty do ust tak by to malo byt v pohode.

zirafienka
26. nov 2022

@janetinka27 👍👍👍
A mobil pri sexe? Tak toto už vôbec nechápem, a nie z hygienických dôvodov.

miriamamama
autor
26. nov 2022

@matana2 dakujem za normalnu odpoved bez vysmechu

miriamamama
autor
26. nov 2022

@zirafienka mobil bol na nocnom stoliku a pochopitelne ze mi casto zvoni kedze je to koli mojej praci denne mam mnozstvo telefonatov.

akinom0077
26. nov 2022

@miriamamama Porozpravajte sa. Pravedpodobne ma nejaky problem co je moc tak to je moc. Mozno si to ani neuvedomuje. Povod to ma urcite v jeho predoslych problemoch