Oveľa skúsenejší ako ja

20. apr 2022

Za cely zivot som mala len 1sexual. partnera boli sme spolu 5 rokov( vztah). Teraz som asi 2,5 rok. sama. Zacala som sa stretavat s jednym muzom je starsi o 10r.
Kamarat ma s nim zoznamil a spomenul mi ze moc nemal stastie na zeny atd .. a ze mal viac partneriek.
Toto mi nevadi . Mam mensi stres z toho ze je ovela skusenejsi ako ja v posteli. Ja som 2,5 r. sama mala som len 1partnera.
Aby som nebola nemehlo. Viem trapne co pisem ale ak by sme sa posunuli dalej ( zacinajuci vztah) …
Viem mozno to riesim preto ze dlho som sama. A riesim hluposti, postel, male prsia .. atd
Len stale mi to vrta v hlave

kajulna
20. apr 2022

Vzťah nie je iba o posteli a počte sexuálnych partnerov, je to hlavne o vás dvoch a vzájomnom porozumení si navzájom. Určite ťa nechce iba kôli tvojim prsiam a posteli a ak by aj áno, potom nestojí za to s ním strácať čas.

marseillefan
20. apr 2022

Riešiš úplné hlúposti... chlapi takto vôbec nerozmýšľajú... pri sexe je tlak skôr na chlapovi, aby ženu uspokojil, takže možno skôr jemu teraz vŕta v hlave, či bude v posteli pre teba dosť dobrý. Prsia... no toľko ti poviem, že ak je "dolňák", tak môžeš byť aj úplne plochá a bude mu to jedno. A keby bol aj "horňák", tak sa nič nedeje... Máš určite iné prednosti... a on sám určite nie je dokonalý. Možno sa skôr on teraz trápi, či nebudeš zhrozená, keď uvidíš to jeho malé "pierko". A ešte jedna vec - počet sexuálnych partnerov nehovorí nič o tvojich skúsenostiach... niekedy sa viac naučíš, ak máš 100x sex s jedným partnerom, ako 1x sex so 100 partnerkami...

nestastna21
21. apr 2022

Sex je vždy lepší s niekym koho poznáš dlhšie a ideálne k nemu aj niečo cítiš. A tiež je s každým iný. Vôbec nerieš predchádzajúce partnerky. Uvoľní sa a uži si to. Keď sa ti to bude páčiť, bude sa to páčiť aj jemu. A hlavne NIKDY sa nepýtaj na bývalé, v zdravom vzťahu to nie je vôbec téma.

kinats
21. apr 2022

Mala by si sa tesit, zacina cas na nove objavovanie nepoznanej sexuality a ak si zapasujete nie je nic krajsie ako "malo popisany list" a on to urcite oceni a casom sa zohrate. Len mu treba nenapadne naznacit, ze by mal viest, ked je teda ten skusenejsi, (over si medzi recou aj ci nema nejaku tebe neprijatelnu oblubenu praktiku ci nebodaj uchylku )

danica2711
21. apr 2022

nestresuj sa, naopak, uvoľni sa, vychutnávaj si to a "uč sa", ak ťa má čo naučiť

mladenca
21. apr 2022

No co ja viem, toto netreba riesit, lebo si zober ze pri tom ako si aj bola sama a mala len jedneho partnera, tak taketo nieco by si riesila asi pri kazdom nie len pri tomto 🙂 Ak je ti s nim dobre tak nie je o com 🙂

vilma7
21. apr 2022

Ty si za tých 5 rokov normálneho vzťahu mohla (a pravdepodobne aj nadobudla) nadobudnúť oveľa viac sexuálnych skúseností ako dotyčný.
A on bude neskúsený vo vzťahu, keďže žiaden dlhodobý nemal.

essenceee
21. apr 2022

ved to nevadi. Všetci raz začinali a aj ty raz budeš skusena. Neboj sa. Sex je krasny a hlavne si to uživaj, bud sama sebou

elistek13
22. apr 2022

Neviem ci by ma toto trapilo, neviem preco sa vobec nad tym zamyslas, ved clovek sa uci cely zivot a najma od kazdeho sa nieco mozes naucit, myslim vseobecne, nielen v tomto smere, tak sa neboj. Nechaj to tak, nechaj tomu priebeh.