Nevera a manželova reakcia

Včera o 22:13

Rozbehla sa tu diskusia o sexe atď. Ja sa tu pár dní odhodlavam že napíšem s mojím problémom. Som úplne v koncoch . Prosím kým ma začnete súdiť a nadávať . Každý máme chybu nejaku a spravili sme zlí krok . Skúsim to skrátiť . Boli sme na oslave manželoveho kolegu ktorého poznám aj ja samozrejme boli tam aj iný ktorých poznám . A ako na každej oslave to býva je alkohol . Manžel píl iné ja víno mala som 4 poháre a mne to stúplo do hlavy 😬 nebola som nájdená lebo som nemala chuť . chcela som ísť domov a oslávenec že však má zavezie (.......) mal šoféra kolegu zabezpečeného ktorý nepil až môžeme mi ostatný piť . Tak že má zavezie . Cesta bola dlhá . 1 hod takže za ten čas čo to mi povedal a teda aj pekné slová a však neostalo pri slovách proste zastavil na krajnici . Ja som ani len netušila čo ide urobiť . Proste povedal jednu vetu že sa mu už dlho páčim a túži veľmi po mne ja úplne v šoku a v tom ma začal bozkávať. Ja hlúpa krava som nič ale že nič neurobila a ešte sa pridala skončilo to sexom u nás v hosťovskej izbe . Manžel neviem o koľkej prišiel no keď sa do obeda zobudil som mu povedala čo sa stalo . Mňa každá minúta čo šla zožierala od vyčitiek kým sa mu priznám a on mi na to povie že však čo sa takého stalo .ale že som mohla povedať že by sa rád pridal že sme mohli ísť naraz domov . Ja som ostala obarena jak vriacou vodou . Že on si to všimol že sa po mne pokukuje a aj že pochválil mi kolega postavu, zadok . Že keď už som s ním mala sex že čo tak ho zavolať na večeru a dať si trojku . . Mňa tu nehorázne ešte stále štve že som mu bola neverná a on mi dá takúto reakciu ja plačem nedokážem sa mu stále pozrieť bez výčitiek do očí no on tvrdí že nič sa takého nestalo . Ako ja som sa ho ešte opýtala prečo tak reaguje že som čakala niečo iné že či on mal nejakú inú a prečo to tak berie. že nie nemal tak ja neviem čo si mám myslieť . On chce tú trojku stále 🙈

lucia0211
Včera o 22:21

Si robíš srandu však ?Lebo ak nie, tak ty nie si normálna že máš výčitky pre niečo, čo si dobrovoľne urobila a potom sa robíš chuderou, ktorá to veľmi ľutuje .. a tvoj manžel že mu to nevadí, … tak niekde nastala chyba ..a jedno je jasne, vaše manželstvo má nejaký význam, asi nie ?Lebo obidvaja by ste mali reagovať úplne inak .. ty si si nemala užívať s jeho kolegom a tvoj manžel to nemal zobrať len tak ,, že veď stalo sa a ešte chce ísť aj do 3 ky,,

cosmic_origin
Včera o 22:22

Problém nie je nevera, ale že triezvy kolega zneužil, že si mala vypité. A manžel asi sám pokukuje po tom kolegovi (iba môj osobný názor).

dharmasanata
Včera o 22:24

Tvoj muž je bisexual a má pomer s tým kolegom, a toto bola fraška aby ste sa spojili do Svätej trojice 🫶 🙃

autor
Včera o 22:26

@dharmasanata akože že to mali dohodnuté ?

autor
Včera o 22:27

@lucia0211 jasné prečo nie normal pozor vymyslená téma . Keby si čítala tak prečítaš že som mala už vliate. Alkohol není ospravedlniteľné ale stalo sa a mňa to štve čo je na tom zle . Jedine tak ty

autor
Včera o 22:28

@cosmic_origin pokukuje ? Akože že by bol na chlapov aj ?

januska12323
Včera o 22:29

Tomuto románu máme uveriť?

autor
Včera o 22:30

@januska12323 roman . Kiež by ale iný scenár 🙈. Skôr fiasko

zuzanita1609
Včera o 22:33

A čo ťa trápi viac,to že si ho podviedla,alebo to že tvoj chlap má zálusk na toho,s kým si ho podviedla ? 🤭 Tiež neverím,že je to reálna téma 😏

mamamasama
Včera o 22:33

Tvoj chlap je bisexual, mozno aj gej. Poznam aj takych. Ziaden heterosexualny chlap by takto nezareagoval, keby mu niekto obrabal zenu v ich dome.

autor
Včera o 22:35

@zuzanita1609 viac má trápi to čo som dopustila . Je mi jasné že sa to deje v iných manželstvách či pároch no ostala som v šoku že ako zareagoval . Ja som čakala hnev , krik možno, tichá domácnosť , že to bude hrozne

autor
Včera o 22:37

@mamamasama a to čo sa ho mám opýtať či je bisexual alebo gej ? A dohodol sa s kolegom až ma zvedie

marianarem
Včera o 22:41

Tak zacala by som klast otazky ohladom jeho sexualnych predstav, nech vies, ako to ma. Viem si v nejakom bizarnom pripade predstavit, ze by tu trojku mozno ozaj chcel. Ludia su fakt vselijaki, uz som videla aj ine bizarnosti. Jedna moja nie vzdialena rodinna prislusnicka isla v pohode na dovolenku s muzom aj jeho milenkou. Vraj prisla na to, ze je to dobre dievca. Uz ked som videla toto, tak si viem predstavit aj to vase.

ma77
Včera o 22:43

Vy nie ste normalny ani jeden radšej chodte od seba a uživajte si ty po 4 poharoch vina trtkaš v svojej obyvačke a tvoj muž sa tvari ako že nič sa nestalo a ešte ta vola do trojky ako fakt by som mu asi jednu prij...... takto sa milujuci manželia nespravaju

autor
Včera o 22:45

@marianarem akože mne je jasné že sú v životoch okolo nás taký čo majú tú trojku v pohode alebo si menia partnerov však ok beriem to tak jeden o druhom vedia . Ale ja som stále z toho mimo čo som dopustila a tá jeho reakcia .
Asi sa ho budem na to musieť opýtať ale mám strach sa ho vôbec na to pýtať po tom čo som urobila . Proste alkohol mi zabránil dať ručnú a pre mňa to je neodpustiteľné. Sme spolu od 15 rokov je môj prvý frajer a manžel , sme spolu 21 rokov a na iného som ani len nepomyslela

autor
Včera o 22:47

@ma77 sexovali sme v hosťovskej a nie v obývačke . . A nezajofim 21 rokov vzťahu pre jednu chybu . Zaujímalo by ma koľko si ty urobila tých chýb v živote že ma tú ideš u kameňovať. Si myslíš že sa malo trápim tak si ešte hodím kameňom však

sissy27
Včera o 22:47

@mamamasama pogoogli nieco o kandaulizme, asi budes veeeelmi prekvapena 😃
Autorka: ved super, dobry sex, manzelstvo zachranene, vsetci spokojni, kde je problem?

marianarem
Včera o 22:49

Este to viackrat v klude preberte, v manzelstve treba taketo veci vyjasnovat a vylozit karty na stol. Kazdy s partnerov by mal vediet, s kym je a ake su postoje a pocity toho druheho.
Ja osobne by som bola rada a vdacna, ze ma nezavrhol a vyzera, ze aj tie rozhovory budu mozne.

autor
Včera o 22:54

@sissy27 vo mne 🙈 hnevá ma že som to nezastavila že som mu bola neverná . . Čítala som o tom kandaulizme a asi to pasuje na manžela . Lebo on bol skôr v takom jemnom šoku no kľudný. Asi nás zajtra čaká debata či o mojej chybe či o jeho chuťkach

autor
Včera o 22:56

@marianarem ako fajn všetko je ako bolo len keď príde z práce tak sa opýtal či ideme do tej trojky alebo cez deň v správach že len vyskúšať že on už o tom veľa x čítal ako chlap zobral druhého chlapa k sebe k manželke že aké by to bolo 🙈

mamamasama
Včera o 22:58

@sissy27 podla mna gej.

martin789456
Včera o 22:58

ahoj rad ti pomozem s terapiou ak by bolo treba...

autor
Včera o 22:59

Po tých pár správ od vás mi teraz vŕta chrobák v hlave . Nie len že sa človek trápi čo urobil ale aj to chovanie že proste fakt musíme zajtra sadnúť a porozprávať sa ako to bude ďalej ako to naporiadok vníma celé teda on čo sa robí v jeho hlave lebo ja viem že v mojej je to jak po bombe .

autor
Včera o 23:00

@martin789456 to by ma zaujímalo ako .

ma77
Včera o 23:00

Ked ta to tak velmi zaujima tak ani jednu myslim neveru a to som vydata 28rokov a nikdy v živote by som nesuhlasila ist do 3jky mne by to môj muž ani nenavrhol lebo už by nebol môj muž

martin789456
Včera o 23:02

ked na to reagoval tak lahostajne - je tam vyssia sanca ze aj on bol uz neverny a prave preto ti to nedava za velku vinu... kadzopadne , bacha hlavne na to aby si od "kolegu" nechytila HPV alebo chlamydie ci inu pohlavne prenosnu chorobu, ludia co sa chovaju rizikovo zvyknu mat velky pocet partnerov s cim sa zvysuje riziko nakazy

autor
Včera o 23:05

@martin789456 paradox je že použil prezervatív. Takže bol pripravený 🙈. Zajtra sa musíme porozprávať lebo takto mňa to zožiera a on je ako keby sa nič nestalo . Popravde teraz keď tak uvažujem rozmýšľam čo má viac trápi či to čo som urobila alebo aká bola reakcia

martin789456
Včera o 23:09

vidno ze mas svedomie a si zlata zena ze ta zaujima aj emocne vnimanie partnera, moze byt rad ze ta ma. a co sa tyka nevery, stane sa, nerob si vycitky.. hlavne je fajn ze ste mali kondom, aj ked HPV sa prenasa aj s nim.. dnesna doba online zoznamiek velmi praje rozsirenosti STD

sissy27

@mamamasama este raz - nehanbi sa a vygoogli si kandaulizmus. Pouzi inkognito rezim ked sa hanbis 😃

autor

@ma77 počuli sme Božie slovo . Ďakujem . A tam sú dvere . Ty nie si vôbec ale že vôbec dobrý človek lebo čo hneď urobíš je že odsudiš . Ty nemáš čo súdiť druhých od toho je niekto iný . A popravde nemusíš sa ani obťažovať odpovedať lebo čo komentár to sa snažíš človeka podkopať.