Nenavidim svojho frajera a zaroven ho milujem, neviem od neho odist :(
ale viem ze kebyze odidem, pocitim ulavu, ale som nato slaba.
Zazili ste to niektora?
A druhá otázka bude prečo/čo na ňom miluješ.. Čo ťa pri ňom drží? Je to láska alebo strach zo samoty/zmeny? Nepopísala si vôbec o čo ide, takže ťažko radiť... Ale ak máš pocit, že by si zažila úľavu, tak asi by bolo fajn sa tým smerom pohnúť...
Jeden z týchto citov prevláda,len si to nechceš priznať.
milujem ho, neviem prečo, niekedy sa nanho len tak pozriem a mam pocit ze som sa zamilovala nanovo.
No potom pridu dni, ako je dnes,ked on upratal obyvacku a hned na mna zautocil ze som bordelar. Tak som povedala, ze ja denne chodim do práce(aj dnes som bola) potom som letela na nakup, navarit a priznam sa, zaspala som poobede a on hned na mna ze aj ine zeny chodia do práce, ze to nie je vyhovorka.
Len pre doplnenie on nepracuje.
upratal asi po dvoch mesiacoch.
Kazdy den pocuvam, ze este nie su poumyvane okna.
Prečo su rozlozene veci (hold niekedy nestiham zehlit) a proste toto ma tak velmi ubija :(
A chlapec čo robí celé dni, keď nepracuje?
@marcellka32 vozi sa na 4kolke, chodi k babke, k mamke a tak…
Toto si robis srandu? On je doma, neuprace, nenavari a este sa po tebe vozi, ze si neuprarala? A z coho on zije, ked nerobi?
Takehoto by som uz davno kopla niekam a poslala prec
Ked ho nenavidis nemozes ho aj milovat, je to tyran ak ta takto pre vsetko kritizuje a on je doma a neurobi nic.
Ahoj..mam ten isty problem .mozes napisat spravu?
Miluješ lenivé decko, čo hádže svoj hnoj na teba?
Dievča máš na viac
@mareka49 😅 výstižné
A teraz...zivi ho mama, babka, ci ty?
@mircalla mamka a babka
Ako dlho ho živia a prečo nepracuje?
Snaží sa nájsť si pracu?
A co je chromy? Ako mozes milovat lenive, rozmaznane nic, ktory vyciciava mamku a banku a este sa na tebe vozi, ze nic nerobis? To nie je realna tema, ze?
Boze, a preco ho milujes? Akoze laska vraj byva slepa a nepotrebuje dovody, ale come on. Ved mas z neho trt makovy
To co o nom pises dalej by ma zaručene odmilovalo raz a navždy.
Nemam slov. 😄 Ale aspoň si od neho lepšieho ľahko nájdeš. Nastavil laťku priam na samé dno. 😄
Idealny chlap, toho sa drz 🙈 a teraz vazne.. co na nom milujes? 🤮
skor citova zavislost ako laska
Bývaš v jeho dome/ byte?
@charlinka111 ano byvame unho, ale ja mam vlastny byt, nie som s nim kvoli byvaniu.
@annamarin 🤣
láska, nenávisť, v tomto prípade je to úplne jedno, prevládnuť by mal zdravý rozum a zaveliť na odchod
A tebe nevadi, ked ti taky prizivnik este vykrikuje ze robis malo? Aha pockaj, vadi. Tak preco si stale s nim? Pre jeho krasne oci?
Diagnoza tzv zlaty k+k+t
poslednu dobu ludia boduju. tolko srandovnych hlašok som našla
@hankm 😅😅😅
Zalezi prečo ho nenávidis….ja toho môjho milujem nadovšetko ale dakedy tým aký ma na vsetko čas a postoj, tak ho mám chut nechat a nájsť si druheho