Som už 9 mesiacov sama a neviem čím to je, ale poslednú dobu zažívam doslova nechuť randiť s mužmi. Myslím tým aj obyčajne stretnutie, nielen za účelom vzťahu. Je tu nejaká žena (25-30+) ktorá to má tiež takto alebo to zažila/práve zažíva? Neviem si to vysvetliť a odmietam v stretnutí aj kamarátov, ktorí viem, že by chceli viac. Najradšej by som ale všade len chodila, či so psom na prechádzky a s kamoškami von, na turistiku, cvičiť chodím 2x do týždňa s kamoškou a je mi to málo, chcela by som časom chodiť aj na kurz cudzieho jazyka. Jednoducho stále mám nutkanie niečo robiť, hoci len čo sa týka prekladov do práce napr., taká som nikdy nebola. Teda až taká premotivovaná alebo ako to nazvat. Je to také nutkanie. Je tu niekto taký, kto to má podobné a chcel by napr. pokecať? 🙂
Veď randiť nieje povinnosť.Rob len to čo ťa momentálne napĺňa
veď nerandi, čo je to povinné?
Som zvedavý koľko ti to vydrží... a ja viem, v ženskom svete je 9 mesiacov skoro heroický výkon... v mužskom to je ešte zanedbateľný čas od posledného vzťahu.
Hned by som s tebou menila, žit bez sexu a chlapa a robit rôznorode aktivity, Šťastná to žena
úplne v pohode užívaj ako je a nerieš... lásku netreba hľadať, sama si ťa nájde a čím budeš viac v pohode aj s tým, že si sama, máš prácu, svoje kamarátky, svoje hobby, tým viac si atraktívna aj pre mužov, lebo oni majú nejaký radar na zúfalky...a zas na druhej strane nebuď príliš apatická k mužom, veď nech sa snažia, môžeš mať s nimi aj kamarátske vzťahy a ani z rande nemusí byť hneď vzťah...takže užívaj život a nemaj zbytočný odpor k chlapom a randeniu