Navždy sama

27. jan 2022

Pekne zdravim.Ak si to niekto prečíta do konca,budem rada.Tento príspevok píšem s velkou ťažobou a smútkom v duši.Mam 21 rokov a doteraz som nezažila lásku.Vždy ma mrzelo aj na strednej škole,ako spolužiačky čakal frajer pred školou alebo ako som stretávala pariky v meste.A ja som bola stále sama. Chodila som pred koronou s kamoškou na diskotéky, posedieť do baru medzi mladych,na rôzne akcie, mládežnícke stretka ale aj tak som nikdy nikoho nespoznala.Nemyslim si žeby som bola škaredá,mám dlhé vlasy,postavu ok, starám sa o seba.Ale aj tak nič..Mám len milenca,ale neviem necitim momentálne z jeho strany nejaku lasku..Vždy som túžila po takej obojstrannej láske,ktorá mi doteraz nebola dopriata a myslím že ani nebude,inak by to už prišlo..Proste po niekom kto by ľúbil len mňa.. Mrzí ma, že to asi nezazijem.Ako sa zmieriť stým?ako sa zmieriť stym že asi ostanem sama do konca života? Myslím že ak to neprišlo doteraz,nepríde to nikdy.A predsa,človek nikdy nevie koľko na tomto svete bude, takže prosím nepíšte mi že mam pred sebou cely život,keď to možno nieje pravda..Ako sa stým všetkým vyrovnať? Je natom niekto podobne alebo bol?

petka1402
27. jan 2022

Jeeemine ved neumieras, máš 21 rokov, krásnych, skvelých, slobodných, užívaj si a všetko čo má prísť príde

ckocka
27. jan 2022

A z akej štatistiky tvoj predpoklad že si naveky odpísaná vychádza?

luccija
27. jan 2022

Určite to je pre teba veľký problém nechcem to zľahčovať, ale 21 rocna určite nebudeš celý život sama🙂možno je teraz menej príležitosti na zoznámenie, alebo si nemala šťastie, ale celkom určite lásku zazijes to som presvedčená🙂načo Ti je milenec, keď máš pocit, že Ťa neľúbi? možno to Ta brzdí v nájdení normálneho vzťahu.

sssss123
27. jan 2022

máš LEN 21 a takto rozmyslas?

domak2
27. jan 2022

S týmto zmyslanim mas bohužiaľ veľkú šancu, že si zo zufalstva začneš s prvým ktorý sa vyskytne a to tiež nie je vacsinou ideál. Zatiaľ pracuj na sebalaske, rob čo ta baví a užívaj si slobodu. Za 20 rokov ak si prečítas co si teraz napísala budeš sa smiať. A to nemyslim v zlom, tiež som mala podobné myšlienkové pochody 😅

katulienocka999
27. jan 2022

Ako pardon ale trocha som sa aj zasmiala.. Mas 21..21..to mas este cely život pred sebou.. Takze hlavu hore, laska si ta ešte najde ak ju nenájdeš skor 😉😊 moja prišla ked som mala 24 a vôbec som si neprišla dovtedy nejak zufala 😅

matovicova
27. jan 2022

Podľa mňa môže byť problém v tom milencovi. Tomu kamaratovi sa pochvali, tomu, ten to povie tomu a samozrejme, že muži ťa nebudú chcieť na vzťah, keď spavas s niekým len tak ...

autor
27. jan 2022

@katulienocka999 no ako som písala nikto nevie koľko času mu ostáva a žiť treba pre prítomnosť
@luccija no lebo ľúbim ho ja
@matovicova nie nebude je to medzi nami diskrétne

autor
27. jan 2022

@matovicova veľa ľudí ma milencov a je starší takže diskrétny bude to som si istá

luccija
27. jan 2022

Je ženatý?možno si nešťastná z niečoho iného.Ved, keď ľúbiš, tak by si mala byť šťastná a to, že Ta on neľúbi môžu byť len tvoje domnienky.Mozno to nevie dať najavo, ale, ak je s tebou len kvôli sexu rozid sa s ním nie, že budeš x rokov s niekým len tak bez perspektívy.Preco nemáte normálny vzťah?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
27. jan 2022

Napriek tvojim katastrofalnym scenarom, ak by si sa nahodou dozila dalsich 20, 30, 40, 50 rokov, si uvedom, ze partnerske vztahy a prave lasky su vo veku 20+ nenarokovatelne. Cize pokojne to moze prist az v 30ke, 40ke. To dovtedy sa budes spravat ako zufalec?

deti95060810
27. jan 2022

máš milenca? v prvom rade ak túžiš po láske treba skončiť vzťah s milencom...myslím že to každého normálne uvažujúceho chlapca odradí...či myslíš že to sa nikdy nikto nedozvie?
Inak chlapcov je ako maku, len sa dobre poobzeraj...

autor
27. jan 2022

@deti95060810 neviem nevidím nič zle natom mať milenca..aspoň ten sex mam

ckocka
27. jan 2022

No vidíš, kolko žien nemá ani toho milenca a sex.

autor
27. jan 2022

@ckocka takže vlastne mam byť vďačná aspoň za to?

sima338
27. jan 2022

V prvom rade, chápem. Nebuďte kočky niektoré na ňu pritvrdé, má 21, mladá dospelosť je tiež náročné obdobie života. S tým milencom - chápem, si zdravá žena, tak máš chuť na sex, ak nie si s niekým vo vzťahu, nikoho nepodvádzaš, nevidím problém. Ja ti poviem len toľko, neboj sa života a teda ani toho, že lásku nenájdeš. Presuň energiu na niečo iné, možno zmena prostredia, uvidíš, že aj tie myšlienky sa utriedia, dajú dokopy, keď na nich cielene popracuješ. Netlač na pílu, nebráň sa spoznávaniu a venuj čas a energiu sama sebe. So sebou budeš celý život, s najväčšou láskou to môže, nemusí výjsť.

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ckocka
27. jan 2022

Nemusíš byť vďačná, len si uvedomiť že niečo máš. A to je lepšie ako nemať nič. Ak teda to nič nie je práve to, po čom túžiš.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
27. jan 2022

@brembo a kedy ta chvila príde?

matovicova
27. jan 2022

@viestta súhlasím s tvojím príspevkom.
Autorka, ty si nešťastná, utrápená, frustrovaná, zamilovala by si sa do niekoho takeho, keby si stretla? Áno, je ťažká doba na nadväzovanie známosti a čo nejaká overená zoznamka? Ale podľa sa treba zbaviť toho milenca...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
27. jan 2022

zober si to opačne... chcela by si chlapca o ktorom vieš že má milenku? no maj rozum...🙄

goodidea
27. jan 2022

To je asi nejaká provokace..

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nezabudka3391
27. jan 2022

bozeeee mat tvoj vek a terajsi rozum hned si uzivam slobodny zivot bez zavazkov :D pises akoby si mala zajtra zmret, ved mat cely zivot pre sebou nie kazdy musi mat frajera v 21 rokoch....ten pravy urcite pride

mamina0078
27. jan 2022

Ja prvý vzťah som mala v 22 😂 a vzhľadom na situáciu z posledných 2 rokov myslím, že to nie je katastrofa