Ahojte. Prosim na akych zoznamkach ste v poslednom caee nasli sympatickeho chlapa suceho aj do vztahu? 🙂
Co pozeram zatial - samy rybar, narcis alebo take typy jednoduche :/
@solange7 suhlasim. Bratranec je rybar, skrachoval mu vztah kvoli tomu.
viac nornalny ludia nemaju cas na zoznmnaky kedze chodia do prace maju konicky cize po praci sa bud vzdelavaju chodia cvicit atd..takze si spis akeho chlapa chces uprimne aj to ci nanho mas a mas mu aj ty co ponuknut a potom zacat bud cvicit, ist na rovnaku fb skupinu alebo neaky kurz i spravit,divadlo, vystava muzeum ,vencenie psa... proste niekde vonku a nie na nete
@solange7 A co to ma s rybarom. To moze byt aj futbalista, akykolvek sportovec, milovnik turistiky, polovnik, motorkar alebo dalsich 90% konickov. Konicku sa moze venovat clovek kazdy vikend, raz do tyzdna, raz do mesiaca ci raz do roka. Zalezi, ako si to nastavi. Kazdy clovek nejaky konicek predsa mat musi. Podstatny je cas tomu venovany a nie povaha konicku. To by "suci" do vztahu nebol snad nikto.
@kate211 ja som uctovna manazerka aj napriek formulovanym vetam ;) mam vlastny byt, v pohode pracu, som nejaky cas po rozchode; mam 33r ak ti to pomoze.
Nepoznam manazerku, ktora je odkazana chodit hladat chlapa na zoznamky a vyberat z rybarov ci jednoduchych typov. A to manazeriek poznam dost.
@kate211 tak uz poznas. Som introvertny typ. Nemam problem spoznat novych ludi aj v praci a obcas aj mimo nej, ale tam je vacsina muzov, ktori su zadani... ta mensia cast nie su moje typy.
Ak si manazerka (o com uprimne pochybujem, ale nevyvraciam) a mensia (nezadana) muzska cast v praci niesu tvoje typy, tak potom na zoznamkach najdes 99% chlapov, co nielen nebudu tvoje typy, ale este budes aj smutna ci sklamana z existencie az tak jednoduchych a "nesucich" chlapov (ako si ich sama nazvala).
aj na zoznamkach sa daju stretnut "normalni" nazvime ich suci chlapi ALE rovnako ako aj v beznom zivote, treba sa obrnit trpezlivostou - lebo ako aj v beznom zivote, cast nebude tvoj typ, cast bude zadana, cast bude "jednoduchsia"...takze asi tak 🙂 mam par kamosiek, co sa zoznamili cez internet niektore na Partner na urovni, ine dokonca na Tindri 🤷♀️ najlepsia cesta pre zeny v nasom veku je ale podla mna praca, kamaratov kamarat alebo sa prihlasit na nejaku aktivitu kam chodia aj chlapi (tanec, lezecka stena...) alebo to skusit cez speed dating pripadne my mame v BA skupinu, ze Laska tu a oni organizuju akcie pre nezasdanych a chodia tam v pohode ludia
@athom a cim si zasluzila takyto komentar? a ano ziju medzi nami aj jednoduchsie typy na oboch stranach, nechapem preco sa ta to dotklo a je uplne v poriadku, ak autorka taky typ nechce, lebo sa chce vecer s niekym porozpravat a chce aby rozumel jej praci a nestaci jej ku stastiu krcma, komentovat politiku/covid/hokej z gauca na FB a pravidelne si vrznut 🤷♀️
mimochodom nic hanlive nikde nenapisala, zato ty si sa do nej pustil a sudis ju a vymyslas bajky preco sa s nou kto rozisiel, hoc o nej nic nevies
@athom ano v zasade mas pravdu, ze dnes maju niektore pozicie honosne pomenovanie ale nebudme zli, mozno naozaj je za tym skryta len frustracia z neuspesneho hladania (tiez som to kedysi skusala na zoznamkach a asi chapem, co tym chce autorka povedat - co ja som tam stretla 🙈 ale to iste mohol niekto povedat o mne, ze ano), kazdopadne kto vie ako to je 🙃
@petamich Je v poriadku, ak zena chce typ, s ktorym sa vie porozpravat a nestaci jej vrznutie a komentovanie covidu z gauca. Ale len ak to ona sama vie ponuknut. Ide o jej prezentaciu, aspon za mna. Citujem: som manazerka 33 r, chcem suceho chlapa, ziadneho rybara ani jednoduchy typ. Neviem si pomoct, ale mne to pripomenulo nasho bezpecnostneho "manazera". Cely den dnes lepil dilatacne spary v kancelariach na celom poschodi, spoteny jak hovado, hypoteku bez pomoci rodicov nemoze utiahnut uz dva roky, konicek nevie ziadny robit, preto mu vlastne kazdy vadi, covid a pojem suca zena jeho predne tema, ale od zeny chce, aby mala PhD a senior researcher poziciu, lebo manikerka je prilis jednoducha. Aspon mame srandu 🙂.
Preco kazdy zatracuje zoznamky, ked vacsinou je chyba pred pocitacom, ked niekto nevie vytriedit blbeckov, co su tam z nudy hned na zaciatku, ci po prvom stretku.
@petamich zo vsetkych komentarov, suhlasim s tebou. Vidim, ze vies, cim si prechadzam. Robim v oblasti ludskych zdrojov, mzdy a najma uctovnictvo od 20 r, som aktualne vo veducej pozicii. Ostatnych komentovat nebudem, nechcela som sa dotknut nikoho mojou temou. Jednoducho si chcem vecer sadnut s niekym, s kym nam bude dobre, budeme si rozumiet 🙂
@athom ty si dobre zakomplexovany s plytkymi nazormi🤦♀️ Preco by hladala niekoho na platenie hypoteky? Akou logikou si na to prisiel? Kazdy mame nejake kriteria a je uplne v poriadku ak je zena vzdelana a samostatna tak nebude chodit so smetiarom ci kamionistom.Vazim si kazde povolanie, ale snad ona najlepsie vie posudit s kym vie hodit rec a najst spolocne temy a zaluby. Odjakziva plati ze rovny rovneho si hlada.
@natalienka12 uz mi je aj tazko odpisat, aby to nevyznelo, ze sa naparujem; ale pravda je taka, ze vyzeram naozaj velmi dobre... a dalej to rozvadzat nebudem, lebo lavina sa pod moju temu bude sypat viac a viac.
To co znamena jednoduche typy? A rybar neni suci do vztahu? To hladas nejake konkretne povolanie? Ty mas co ponuknut? Ty si jednoducha uz tym, ako formulujes vety a kam ich pises. Rovneho hladaj. Aj rybar dobry pre taku.