Môj muž sa neholí pod pazuchami

6. apr 2021

Ahojte pre niekoho možno blbá tena .. niekto si povie že riešim kraviny ale ja si proste už nedokážem pomôcť . Moj muž sa neholi pod pazuchami.. v lete keď zdvihne ruky tak mu to vidno aj spod tricka , mne je to nechutne . X krát som mu povedala nech sa oholi proste mi to vadí .. hlavne koli malej lebo takto sa muž viac potí a keď napr mala vedľa neho lezi a ma akurát hlavu pod jeho rukou tak potom jej proste vlasy smrdia od toho spoteného ... fakt citim sa trápne že tu musím takúto tému zakladať .. ale ja už neviem ako mu mám vysvetlit že proste bolo by lepšie keby sa oholil 🙄🙏🏼

sense
6. apr 2021

Ak sa nechce holiť navrhni mu nech si to pristrihne...

tatianka0000
6. apr 2021

Moj chlap sa tiez neholi v podpazusi , a nesmrdi , pouziva spreje a deodoranty

asia83
6. apr 2021

Sto ľudí, sto chutí. Ja chcem mat vedľa seba muža, nie ženu. Preto by som vyholeného muža poslala kade ľahšie. Vy si muža opisujete ako prepoteného burana. Základnú hygienu by mal každý dodržiavať.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissy27
6. apr 2021

Ja by som toto nezniesla 🙈 ano, kľudne budem za fajnovú pindu, ale sú miesta, kde chlpy nemajú čo robiť aj keď tam narástli 🙈 asi by som mu to oholila v spánku alebo čo... ale teda ak bol takto vždy, tak ťažko teraz reklamovať 🤷‍♀️

amelie2017
6. apr 2021

Ani moj si neholi, on je cely chlpaty ako medved. Ale v lete si depiluje hrud aj chrbat, ale podpazusie nie. Ze ho to picha, ked rastie. A teda nesmrdi.

autor
6. apr 2021

To nemá nič s hygienou . Moj muž ju dodržiava . Aj sa o seba stara , sprchuje sa určite nie je žiaden špinďur. Deodorant používa . Len proste on je práve ten typ človeka ktorý sa spoti behom sekundy a to s hygienou nič nemá . Preto by si to mal oholiť isto by sa aj on lepšie cítil. A nemyslím si že je niečo ženské na tom keď chlap nemá chlpy pod pazuchami . Určite je to krajšie ako niečo čo trčí spod tricka a dlhé je to pomaly ako vlasy 🙊

gazpalm
6. apr 2021

Moj sa holi, ale tak cez zimu sa ani ja tak casto neholim a teda ani on...a kedze ma pravidelnu hygienu a ma spreje v zivote som z neho pot necitila 🙄

leona45
6. apr 2021

Moj sa tiez strasne spoti. Sem tam, ked jemu to uz vadi tak sa sem tam, nie vzdy ale oholi. A ja sa tiez napr. v zime neholim tak casto a podpazusie iba v lete.

sissy27
6. apr 2021

Inak aj moji 60+ roční rodičia majú oholené podpazušie odkedy sa pamätám, u nás je to považované za hygienický štandard rovnako ako umývanie rúk. Celoročne, pravidelne.

autor
6. apr 2021

@sissy27 presne tak . Mne chlpy prídu nehygienicke , posobi to na mna tak . Fakt je to hnus . Samozrejme sú miesta kde sa holiť nemusí .. hruď nohy tvar atd .. ale tie pazuchy podľa mna muž či žena oholené by mali byt . Ja sa holím celoročne .. bez ohľadu či je leto alebo zima . Už len pre svoj vlastný pocit čistoty .

sissy27
6. apr 2021

Amen 😃 u mňa sú chlpy pod pazuchami a v trenkách/nohavičkách no-go, nekompromisne. Takže úplne ťa chápem ale ako ho presvedčiť 🤷‍♀️ Neviem, vliezť k nemu do sprchy a pod zásterkou predohry spraviť čo treba? 😂

sorciera24
6. apr 2021

Toľko kriku
kvôli chlpom.... každý nech robí, ako cíti, je to snáď jeho vec, sorry, ale u chlapa mi je fakt jedno, že sa neholi, je to chlap....k tomu poteniu, ja som typ presne taký, ze sa spotom hneď po sprchovaní a oblečení a mám aj kvantum deodorrantov, len toľko, že ak keď holim pod pazuchami, nepomôže ti to nepotit sa... Aj tak je to všetko len výkrik módy, nič viac ....niekoľko desiatok rokov dozadu by si zrala Freddieho Mercuryho aj práve jeho chlpatym pazuchami....

limoncino
6. apr 2021

Chapem Ta toto si ozaj neviem predstaviť. Rovnako ako nerozumiem príspevkom, kde žena napise, že sa v zime neholi pod pazuchami. Akoze prečo? Pre mňa je oholiť sa tak prirodzene ako vyčistiť si zuby a s tým rocne obdobie nič nemá.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
6. apr 2021

@limoncino napr kvoli citlivej pokozke 🤷‍♀️ Ja mam velmi citlivu a su obdobia, ked pomoze iba ju nedrazdit holenim.

lia261
6. apr 2021

Jednoducho mu to ukázať napr aj na tej dcerke ako musí potom smrdieť. A aj sam sebe musí istorne, v tomto pripade ked je pot + dezodorant to je len zinyenzivnejsi smrad. Povedz že potom sa ty prestanes holiť 😉👍

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
6. apr 2021

@cocolino234 ja len, ze co funguje tebe, inemu nemusi. Ver mi, skusila som vselico. Niekedy musim proste 2 tyzdne vydrzat.

lavender273
6. apr 2021

Ani moj sa neholi. 🙊
Musela som si nato zvyknut.

nistika
6. apr 2021

ale chlpy by mali praveze pohlcovat smrad....nieje mozne ze ak sa uz oholi bude to nakoniec este horsie?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nistika
6. apr 2021

@cocolino234 ale ved to treba umyvat....vlasy si tiez neholime a nesmrdia.....ale rob jak jak myslis tvoj muz....len sa potom necuduj ak sa nebudes vediet dockat kym to konecne naraste....clovek sa niekedy uci omylom.

palisko
6. apr 2021

Nemusí to byť holenie dohladka, ja používam Philips one blade. Chlpy nezarastajú, nepichajú. Nepoužívam na mäkkej koži - veď viete kde. Tam len jednorazovou žiletkou. Raz som to skúsil one bladom a docvikalo mi to tam kožku - au. A pod pazuchami samozrejmosť a vediem k tomu aj syna. Normálne mu poviem, smrdíš ako cap ohoľ si pazuchy a hotovo, žiadne ťuťu muťu.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mandarinka555
6. apr 2021

Po koľkých rokoch ti to začalo vadiť ? Evidentne ti to predtým neprekážalo..... To len-tak zrazu ti prišlo nechutné ?

nistika
6. apr 2021

@cocolino234 zaujimave to som este nepocula ze hned po sprche by uz clovek smrdel....nema nejaku chorobu alebo nieco? kazdopadne neverim tomu ze je to chlpami, skor to bez nich bude este horsie....ved aj tie krystaliky sa predsa daju mydlom lahko odstranit...ale vravim vyskusaj za pokus nic nedas....tvoj priatel si je vedomý tohto problemu?

limoncino
6. apr 2021

@simsalabim tak dva týždne a celá zima je rozdiel 😁

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nistika
6. apr 2021

@cocolino234 ved ked mas dezodorant tak nie, ale keby si bola na prirodno videla by si rozdiel 🙂 kazdopadne skus....ved dorastie....niektori muzi proste kyslo pachnu je to ich prirodzenost oholenim podpazusia tomu nezabranis....