Neodsudzujte toto je tema ako každá iná zaujímajú ma postrehy ako by ste to videli vy.mam uz roky milenca ak to tak nazvať. V minulosti sme krátko boli spolu a keď sme to ukončili ( ja som to ukončila) odvtedy sme v kontakte až dodnes. A to je to. Keď uz milenca predstavujem si to ako niekoho s kým som v kontakte veľa, takisto veľa stretávania sa a veľa iného aby sme teda medzi sebou niečo mali. My sme sa počas tých rokov stretli dokopy asi 10-15x aj to len nachvíľu ale inak sa vidíme hádam denne keďže žijeme v jednom meste a kontakt mame síce uz sporadickejsi ale mame. Vždy som cítila že mame medzi sebou niečo čo nikde inde som nemala a možno ani on keď ako chlap si ma toľko rokov drží hoci by mohol mat hociktorú inú. Keďže ma priateľku tak mimo vzťahu by mohol mat vždy inú a nie stále mna. Nedokážem sa s ním ale porozpravat nejak viac pretože cez telefón to s ním nejde a vonku na to mame malo priestoru a ani nenaberiem odvahu. Netvrdím že s ním chcem mat opäť vzťah ale chcela by som viac kontaktu aby som zistila kam to smeruje. Neviem sa s ním stretnúť 1-2x do roka a mat blízkosť akoby sme boli v dennom kontakte. Ale vzdať sa ho neviem, zatiaľ. Dal mi pocit vynimocnosti, možno keby som zistila že to taha aj inde tak by to bol pre mna koniec. Predtým sme si ale vedeli napísať skoro o hocicom len tak počas dňa a teraz ten kontakt sa dosť obmedzil na to len na dohady kedy sa stretneme pripadne niečo šteklivé. Keď som ale s nim vonku pozerá sa na mna ako na niečo čo nechce nikdy stratiť. Nevyznám sa v ňom
Takze v krátkosti keď už viem o niekom že má milenca/ milenku tak práve chcú nat s nimi čo najväčší kontakt pisu si volajú hľadajú príležitosti na stretavanie pripadne si kupujú darčeky atd a nie takto
Tak je očividne, že ty si do neho aj zamilovana a on ta ma len "na to jedno". Nejdem tu rozoberať váš charakter, lebo ten je jemne povedané, veľmi nízky,ale inak skutočne neviem co vlastne chceš počuť.
Aký vzťah? Kam to smeruje? Ozaj toto nevieš?
V prvom rade pochop, že ty si "len" milenka, nemusí k tebe mat absolútne nijake záväzky, nijake povinnosti, proste príde, urobite, čo treba a ide preč. To, že ty čakáš niečo viac od zadaného chlapa, je len a len tvoj problém. A tvoja naivita.
"ako chlap si ma toľko rokov drží hoci by mohol mat hociktorú inú" - a ako si mozes byt taka ista, ze okrem teba este nema aj tie ine? Potom mu staci stretavat sa s tebou len minimalne.
,,Keďže ma priateľku tak mimo vzťahu by mohol mat vždy inú a nie stále mna."
,,Dal mi pocit vynimocnosti, možno keby som zistila že to taha aj inde tak by to bol pre mna koniec."
😀😀😀
,,Takze v krátkosti keď už viem o niekom že má milenca/ milenku tak práve chcú nat s nimi čo najväčší kontakt pisu si volajú hľadajú príležitosti na stretavanie pripadne si kupujú darčeky atd"
A toto robi so svojou frajerkou, preto nema na milenku tolko casu 😉
@jaskolka naša situácia je možno trosku iná aj v tom že ja som tu bola ešte pred jeho partnerkou ktorú si našiel chvíľku po mne viacmenej zo zlosti a už s ňou akosi zostal no mna sa nevzdal nikdy. Je to typ muža ktorý nemá problém si nájsť hocijakú blokovku tak prečo chce stále mna, mohol na mna zabudnúť alebo byt nahnevaný čokoľvek a nebolo to zase vždy len o sexe
@maranta_leuconeura tak ja som potom asi nejaký obrátený prípad lebo ako to vidíme všade toto chlapi robia s milenkami inak by ich teda ani nepotrebovali 😃
😂😂😂😂😂 dievca, ty si riadne naivna
Ty si cela obratena.... Milenky su na vyprazdnenie vajec
@andrea_82 a toto ma aj trápi myslím že aj v takomto ,, vzťahu,, je dolezite aby boli nejaké vymedzené pravidla ako napr to že nebudeme sa stretávať aj s inými ľudmi . Už som mala obdobia kedy som sa snažila na neho zabudnúť a ukončila som to ale nešlo to ozval sa zase videla som ho všetko bolo naspäť
Povedala som si kým nemáme deti chcem si ho ešte v živote nechať aj keď viem že potom už budem musieť to nechať tak
@maranta_leuconeura prečo sú potom muži ktorí na milenku stále myslia zanedbávajú ženu lebo chcú byt s milenkou majú s ňou veľa kontaktu atd viem o veľa takých
,,nebudeme sa stretavat s inymi ludmi"
HALOOOOOOO on ma frajeku, ty sa uz zobud a vypni romanticke kraviny v telke. Ci cakas ze ta poziada o ruku, lebi bez teba nemoze byt? 🤣
a ked s nim budes mat vztah a nedajboze rodinu, Ti nebude vadit ze nema problem si najst bokovku? a ked vztah nechces tak uz fakt neviem co chces… este som nevidela zeby niekto chcel ostat milenkou
Co najskor sa s nim rozid, sprav hrubu ciaru a najdi si normalneho. Len zabijas cas, uz si davno mohla mat krasny vztah s inym. Maj trochu sebaucty.
@maranta_leuconeura podľa mna na tom nič nebolo je to niečo ako keď je niekto nezadany a nájde si kamaráta/ kamarátku s výhodami tiež si môžu nastaviť že budu mat len seba a nie 5 dalších takýchto čiže tu to beriem taktiež že mame partnerov a potom len seba
Si namyslena 😉 nie si prenho výnimočná, ani nic podobne.
@andrea_82 aj ja mám partnera. Nechcem sa rozísť ale na toho druhého nedokážem zabudnúť. Za celé roky sa mi to nepodarilo neviem si predstaviť len tak ho niekde vidieť s pocitom že už nemáme žiadny kontakt ani nič . Podarilo sa mi to pri hocijakom inom človeku v živote a tu nie
@martinkatinka tak potom prečo keď mužov často omrzí po rokoch vlastná žena a neomrzi ich milenka ktorú vlastne poznajú dlhšie ako ženu?
Asi chces pocut, ze teba SI NECHAL lebo si top uzasna, vynimocna, suprova. Tak teraz dame dole ruzove okuliarky, a povieme, ze si len zalozny plan, aby bolo kde zasunut keby potreboval. Staci takto?
Ale k tebe ide na istotu. Proste mu das, co potrebuje. Nie je to ale laska, ani pritazlivost.
@martinkatinka je to možno tak ale keď si to vezmem od seba tak keby len potrebujem sex tak ho môžem mat s partnerom načo teda s niekym koho poznám sto rokov a už tam teda nie je nejaká príťažlivosť? Skôr by som povedala že chlapi chcú vyhľadávať práve tu príťažlivosť čiže v tomto prípade by som ja bola len niečo ako jeho žena okukane poznané a keby šlo len o potrebu tu teda môže naplniť aj doma
A naopak niečo príťažlivé zažiť s novou
Boze no, ak sa rozide s priatelkou, nemusi hladat hned dalsiu na sex, ved ochotne pribehnes, co nechapes?
Zbytocne to takto rozoberas. Chlapi takto nerozmyslaju. Ved co ty vies, vrzne si s priatelkou, tebou a ked chce nieco nove, aj to si najde....
Proste keby si bola pre neho vynimocna, tak je s tebou. Ale vidis, ze nie je. Nehladaj v tom city, to je len muzska potreba.
Este ti to tu stokrat napiseme, ale ty zrejme chces pocut, ze je do teba zamilovany. No nie je.
Pockaj... Takze ty mas priatela a este aj tohto nabijaca? No moja zlata, prajem ti, aby to ten tvoj chlap zistil a kopol ta do prdele.
@0silvia0 chce pocut, ze ju miluje az za hrob.
No…keďže sa vidíte 1-2x do roka už roky, tak to nesmeruje podľa mňa nikam a ani od toho viac očakávať netreba. Čo je za mňa fajn, keďže máte obaja svojich partnerov (chudák tí partneri, ktorí s vami už možno aj rodiny plánujú).
🍿🍿
Tak potom chudak tvoj partner... Ja by som toto svojmu muzovi nikdy neurobila.
“… aby som zistila kam to smeruje “ - nikam, ved si len milenka a najde si na Teba cas 2x do roka 🤦🏼♀️