Dievčatá mali ste počas tých dní veľkú chuť na sex? Alebo len určitý deň? Pýtam sa preto lebo mne sa to takto ešte nestalo, ja mávam túžbu na milovanie aj počas dní po ovulácií alebo pred MS,no len nedávno som podstúpila laparoskopickú operáciu kôli mmt a zobrali mi vajcovod.A teraz keď mám len jeden všetko je inak.Nedávno mi skončila MS prvá od zákroku no aj ta bola iná než som mávala predtým.No a teraz keď začínajú plodné dní mám veľké bolesti v podbrušku predtým to bolo miernejšie no teraz omnoho silnejšie ,intenzívnejšie.A mám veľkú chuť na sex🙈 A pred pár dňami sme s mužom milovali no až dnes mi prišlo na chuť.Ale predtým som to tak nemala počas plodných dní ako teraz.Chcem sa Vás preto opýtať či to aj vy tak mávate či sa to všetko zmenilo kôli tomu že už mám len jeden vajovod. Ďakujem vám za odpovede...
@zuzkaa1991 🤭čiže presne vieš kedy vtedy ovulujes? Si aj tak otehotnela? Lebo co som sa dočítala práve v ten deň keď máš veľkú chuť vtedy máš ovulaciu a malo by sa aj podariť, len tiež máš silne bolesti?
Ja som nikdy nevedela kedy je vlastne ovulacia lebo appky nepouzivam iba si značím menzes do kalendárika a keď som mavala nepravidelne nevedela som sa z Toho vysomarit😃 ale už mám skoro rok pravidelne na deň max o 1neskor no a začala som pozorovať každý mesiac určite dni veľmi hustý vytok ako želatina a tiež aj veľkú chuť na sex😃akože mávam aj inokedy áno ale tieto dni fakt veľkú som si až hovorila že ak to chlapi maju takto každý deň ani sa im nečudujem čo všetko pre to spravia😂a teda zistila som už potom že hej je to asi presne počas ovulácie.príroda to pekne zariadila na zachovanie druhu😃dokonca ja pozorujem ze počas týchto dni sa mi strašne dobre spi ako bábätko ráno sa neviem prebudiť😃aj som taká nie ze vyslovene unavená ale slabšia a to má asi tiež význam taký ze keby sa zadarí tak aby sa spermia v klude usalašila😃je to veľmi zaujímavé ako má všetko v prírode svoje opodstatnenie rada si tieto veci všímam
@jessx 🙈no presne 😄 u mňa teraz až ráno začala taká strašná chuť a ešte v noci som musela krotiť môjho muža lebo on mal tiež veľkú chuť ale ja ze nie,musíme ešte počkať (snažíme sa o bábo a keďže sex vtedy max raz za 3-4 dni) tak on nakoniec zaspal a ta chuť prešla na mňa 😅 a presne ako píšeš ja tiež spím ako mimino a som aj unavená počas dňa, je to bláznivé ako tie hormóny ta ovladajú
Pred tehu som take "stavy"nemala sme sa dlho snazili mala.som pcos aj ;) ale od porodu mam pravidelne ms pardni plus minus....ale vidim na sebe priznaky a kuknem appku sedi mi 😁 takze som povedala muzovi ze tentokrát sa nam podari na prvy sup ;) tak uvidime ked sa zacneme snazit...
@zuzkaa1991 no my sme sa snažili asi rok aj mesiac a keď sa konečne poštastilo tak bolo to mmt 😔 a teraz mam veľký strach aby sa neopakovalo. Ale úplne inak mam než keď predtým, aj ms len druhý deň bol taky ze som si vložky menila každú hodinu pomaly a potom už slabo krvacala, teraz hneď prvý deň a potom ešte na 5 som sa zase rozkrvacala no a tieto ovulácie bolesti😖 Ináč sranda ze po pôrode sa ti upravilo ja som užívala kyselinu listovú a ta mi upravila cyklus,teraz už neužívam a chodí mi tak ako tebe 1 den+ -
Tak ja som mala pcos tiez to zmizlo.....ja som mala MA v 12tt prve tehu potom po roku sa nam opäť podarilo obe tehu sme sa snazili asi rok....ale vzdy sme si povedali ze ideme vyskúšať maraton 😁😁a obe vysli kedze som nevedela kedy mam ovulaciu tak sme sexovali kazdy druhy den a potom som zaspala az v noci niekedy som isla na wc ;) dala si uterak pod zadok a spala
Áno mala som, ono to tak príroda zariadila, že vtedy máš mať väčšiu chuť 😁teraz som tehotná a teda mam pocit, že sa zo mňa zachvilku stane nymfomanka 🙈mohla by som aj 5x denne 😳mala som to tak v každom tehotenstve( 3),chlap sa vyjadril, že by som mala byť tehotná v kuse 🤣🤣
ano. mam vtedy vacsi chut a tak isto den pred menzesom. ovulaciu viem presne kedy mam - bolesti
Ja si to vsimam poslednú dobu a ano mam strasnu chut pocas ovulácie kedze aj lekarka potvrdila.mi ze som.mala.akurat plodne dni aj sedi mi to podľa appky ;).po porode sa mi to upravilo dokonca aj tie vytoky tak mam..takze.ano hormóny sa menia stále;)