Ahojte,
sú tu na fóre baby, ktoré skúsili u partnera kontrolovaný orgazmus a pás cudnosti? Robíme to teraz polrok a je to neskutočná zmena v správaní uňho. a to myslím pozitívna 🙂
Z letargického chlapa bez záujmu sa stal neuveriteľne pozorný muž, ktorý spraví čo mi vidí na očiach 🙂
@elizabet173 matky a budúce matky nemôžu zaujímať sexuálne praktiky? 🙂
Skús napísať knihu a poslať ju Evite. Určite sa poteší a získaš si mnoho priaznivcov. 👋
môžem sa spýtat to ti ako kto poradil toto ? mi to pripadá ako zo stredoveku , načo je dobrá kontrola mužského orgazmu a pas cudnosti to si ju ako zamykaš že by sa na teba nekontrolovatelne vrhol ?
ja sice tušim odkial vietor fuka, ale schvalne
inteligentny muž na toto nepristupi, partnerstvo nie je o kontrole ale o dávaní rešpektovani a toto mi ako vôbec nepripada ako rešpektovanie
@sara07 po tehotenstve stratil dost zaujem a nejako prirodzene som pocas stykov zistila, ze ked sa hrame dlhsie, je intenzivnejsi a aj pozornejsi. Potom som zistila ze casto masturboval a bol kvoli tomu az roztrzity a bez energie. tak sme experimentovali a ten as nie pre mna, ale pre neho...su aj muzske verzie
@dasdenail ty vole a trocha biologie do života nič ????????,
však po pôrode si roztiahnuta , treba cvičit kelegove cviky aby sa upravilo,
to hranie sa volá predohra nerob z toho vedu
a tiež trocha sexualnej vychovy normálnej , uvolnenie sexualnej energie naštudovat z tohto ako bez energie chlap 😂😂
ako myslela som si že kecy zázvorky dnes nik neprekona
fakt naše školstvo by viac biologie a sexualnej vychovy potrebovalo ako sol
otázka zo zvedavosti a ten pas cudnosti ako nosí normálne stále aj cez do prace to sa ako nebojí že napr sa niečo stane a na sále ho vyzleču ?????????
Baby ja aom si ten pas cudnosti pre muža musela vygoogliť 🤣 asi by som pukla od smiechu keby na mna mm vyskočí so zamknutým penisom.
A som happy že sme v posteli happy aj bez tohoto.
Ale proti gustu žiaden dišputát.
@somtunovaa ja neviem ale toto , vyzera že si nerobí prdel , ale viem kde sa takéto veci učia len to ked tu napíšem amen tma 😂
@sara07 Toto vyzerá na nejakého sexuálneho guru, čo funguje na úplne inej energii a vlnách vesmíru 😂
A keď ide v práci na záchod tak čo ? 😅😅😅😅 Či vtedy si to odomkne ? To si môže odomknúť aj v inej situácii 🤷🏻♀️🤣
@ella_price niektoré náboženské sekty normálka ano už mi je to jasné , tak každému dle chuti
si predsav že ho v sanitke vyzleču však zabudnu aj čo maju robit 😂
potreba sa cez to vykonavat da
@dasdenail myslím že to je pozitívna správa pre mamičky aj oteckov, že sa to dá a že to funguje, niečo take v sexe. To nie je téma len pre erotické fóra ak sa o tom píše slušne a s cieľom poradit. Hráte sa asi na dominu a poslušného chlapca. Predstavy take nemám ale možno skúsime na začiatku bez toho zamykania. Neviem si to predstaviť no možno zmena niečo vyvolá u oboch.
Však jasne, ze spraví, čo vidí na očiach, keď chudák inak nemôže "nič". Ale vážne, podľa mňa je to strelene, aj ženský, aj muzsky "pas cudnosti". Keď chlap je ohľaduplny a pozorný, bude taky aj bez klietok na penise. A keď raz taký nie je, tak ani 100 pásov mu nepomôže, možno to zvládne nejaký čas, možno to je teraz také korenie do sexu, lebo je to dačo iné, ale pochybujem ze ho to bude baviť donekonečna.
Ja si aspon spravim pukance, pretoze na vino je este skoro :D
Ale to prirodzenie s tým pásom v obtiahnutých nohaviciach musí vyzerať riadne dobre 🤣
@diewcatqoo Kávička to nespraví? 😆
Heh, teda nie že by som sa týmto praktikám rozumel, ale on si to dáva na seba nejako dobrovoľne?
@diewcatqoo prisyp, dobehnem😂
@dasdenail proti chuti žiaden dišputát, ale... Môj názor je taký, že nosiť doma o. k., pokiaľ vás to baví a rajcuje, veď čo robíte doma, vaša vec 😉 No do práce ísť takto, je už cez, presne ako píšu niektoré baby vyššie, čokoľvek sa môže stať a pôjde do nemocnice s týmto - no hanba podľa mňa, nehovoriac o tom, že to môže personálu skomplikovať zásah...
@dasdenail