Kde ste našli slušných mužov?

jsbb
9. nov 2022

Ahojte, kde ste sa zoznámili so slusnymi mužmi, ktorí nemajú potrebu vás od začiatku obchytkavat. Ja som na kresťanskej zoznamke a hneď na tretom rande, co sme sa v aute bozkávali, ma kresťanský založený muz, začal chytať za prsia. Už neviem kde mam hľadať dakoho normálneho, co nemysli hneď iba na sex. Kde a ako ste si nasli serióznych muzov. Prečo sú všetci hneď takí nadržaní.

terry658
9. nov 2022

@jsbb to, že je niekto na kresťanskej zoznamke neznamená, že sa drží kresťanských hodnôt. Ja som manžela stretla na modlitebných stretnutiach mládeže. Sedem rokov mi ani pusu nedal. Maximálne ma chytil za ruku keď bola prekážka v ceste. Až potom som mu dala šancu.

simik22
9. nov 2022

@jsbb a čo čakáš od muža keď sa s ním oblizujes v aute?? Ak máš presvedčenie , že nechceš mať xy mesiacov na začiatku vzťahu sex, čo neodsudzujem, tak sa tak aj správaj ;)

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
9. nov 2022

@jsbb na čo si hneď na prvom rande liezla do auta? To si nevieš vybrať nejaké iné miesto, kde nebude na také príležitosť?
No a aj na kresťanskej zoznamke sa nájdu lovci. Zjavne tam nikto nikoho nekadruje, selekciu si musíš spraviť sama.
Jo a môjho som stretla na požiarnom skoleni🙂

jsbb
autor
9. nov 2022

Ja mam pocit, že už všetkým preskakuje z toho sexu. Stalo sa mi to aj na party, kde ma kamaratka z nicoho nič začala chytať za prsia. Každý by sa len obchytkaval. Včera som poslala do kelu bývalého priateľa, ktorý mi začal vypisovať kvôli sexu. Už sa ani nevladzem zoznamovať, keď každému ide len o sex.

viestta
9. nov 2022

@jsbb tak o sex ide vždy. Čo si budeme klamať, k sexu smeruje každé randenie a každý vzťah. Ide len o to, aby ten sex nebolo to jediné.

jsbb
autor
9. nov 2022

@viestta boli sme na prechádzke a chodíme na všelijaké miesta autom.

viestta
9. nov 2022

@jsbb no vidíš, a ja som randila v kaviarni, v cukrárni, v kine... Tam sa chlapi nezvyknú hned vrhat pod tričko. V aute, sa to priam núka.

catch22a
9. nov 2022

Ja som neslusny, takze nic 😀

jsbb
autor
9. nov 2022

@viestta tak ja v čase spoznávania nechcem z neho ťahať peniaze, aby mi platil kino, koláče a kávičku, pokiaľ nemáme spolu vztah. Takže ja som súhlasila, že budeme chodiť spolu na prechádzky, turistiku. A tam sa presúvame autom. Ze ma bude po jednom bozku obchytkavat, to ma nenapadlo

jsbb
autor
9. nov 2022

@viestta mňa chceli voľakedy dávno obchytkavat aj v kine a v cukrárni. Preto už chodím iba na kresťanskú zoznamku a na prechadzky

jan510
9. nov 2022

@jsbb a nebude to tym ze sa mozno az privelmi vyzyvavo obliekas? alebo ci nevysielas signaly, ktore si ani neuvedomujes ze ti ide o sex hlavne. Prípadne si pre nich lahka korist, hned dostupna od zaciatku

qetka
9. nov 2022

Ja s muzom sme sa spoznali v praci. Dali sme sa dokopy na firemnej akcii.
Byvaly bol moj spoluziak na vysokej.
Ale napriklad mam svagra, ktory nema kde spoznat zenu, robi v automobilke, zeny u nich na hale nemaju ziadne. Do barov nechodi. Je slusny, tichy, neviem ci by nejaku oslovil, keby sa mu pacila. Chodi do kostola, ale je introvert, nechodil ani na ziadne stretka mladych, takze nic. Uz si aj myslime, ze si asi nikdy ziadnu nenajde. Je to skoda, lebo je fakt dobry chalan 🤷‍♀️. A teda urcite by ziadnu neochytkaval, urcite by sa bal aj pobozkat ju…

jsbb
autor
9. nov 2022

@jan510 ten bozk si asi pravdepodobne vysvetlil ako chuť na sex. A nie nebol to francúzsky

jsbb
autor
9. nov 2022

Teraz už viem, že chlap ani veriaci sa nemá v žiadnom prípade pobozkať, lebo bude nasledovať obchytkavanie. To fakt sú muži tak rýchlo nazhavení, mi je to až smiesne

stevvvka
9. nov 2022

Tento sa len tvaril ako krestan, aby mu zeny naivne doverovali. Ak chces krestana, Boh takych chlapov kazdy rok na popolcovu stredu oznacuje na čelo 😁

Kedze si nevazis samu seba lebo sa necitis dost dobra na to, aby ti muz zaplatil kino, kavu, koláčik, ako si ta maju vážiť chlapi? Ak chces normalny vztah, casom pridu deti a ten muz ta bude zivit! Na koho a na co ma muz minat peniaze, ak nie na zenu a rodinu?

Ak vyrazne trvas na viere, hladaj na duchovnych obnovach, na putiach..

jsbb
autor
9. nov 2022

@stevvvka On kresťan reálny je, chodí aj do kostola... tak ja som nestretla muža, ktorý by chcel živiť ženu s deťmi. Pre mňa je normálne byt samostatná

jsbb
autor
9. nov 2022

@stevvvka muzi a ľudia vo všeobecnosti majú na čo míňať peniaze aj bez zeny a detí. Len zaplatiť si bývanie, stravu, auto, dnešnej dobe stojí takmer celú výplatu. Nie rozhadzovat peniaze na cudzie zeny.

mimi3008
9. nov 2022

"som nestretla muža, ktorý by chcel živiť ženu s deťmi" - to potom kde hladas chlapov, ak chces chlapa na normalny rodinny zivot? To znie, akoby boli deti len zenine.
"Pre mňa je normálne byt samostatná"-to som zvedava, aka samostatna budes, kes budes mat napr.2 male deti a zit z rodicaku. Potom mi napis, ze ti poblahozelam. Ale dufam, ze budes platit aj rovnym dielom polku hypoteky. Zacni si uz teraz poriadne setrit, aby ti deticky nepomreli od hladu

jsbb
autor
9. nov 2022

@mimi3008 ja hypotéku už nepotrebujem, mam vlastne bývanie. A spoliehať sa na chlapa, že ma bude živiť, moze byt zradné

jsbb
autor
9. nov 2022

Uz to ide mimo tému. Kde teda hľadať, ak nie na kresťanskej zoznamke. Nejaké nápady?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mell27
9. nov 2022

@jsbb ja som ho spoznala na kresťanskej zoznamke a to som tam ani nešla so zámerom si niekoho ku sebe hľadať 😃😃

jsbb
autor
9. nov 2022

@mell27 a môžeš napísať na ktorej? Ze by som vyskúšala. Ale ak je to zoznamko, tak z tade mam zle skusenosti

paciko9
10. nov 2022

@jsbb moja ty sa nemas co bozkavat, na tretom rande,ked si tak moc naviazana na vieru😉

lentilka23
10. nov 2022

A podla mna si prilis nedotkliva, ostan ty radaej sama, samostatna a nezavisla. Bude ti lepsie, naco ti je chlap ked ani sex nechces?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanna33
10. nov 2022

@jsbb Pod lampou je najväčšia tma.... Najhorší a najzvrátenejsi ľudia sú práve tí čo sa "hrajú" na svätých a nikto by to o nich nepovedal slušnost sa predsa neurčuje od vierovyznania ale od povahovych vlastnosti a výchovy... Muži sú zvieratá potrebujú hlavne uspokojiť svoje potreby

fineta
10. nov 2022

@jsbb tak skus ísť do knižnice, pripadne v práci, možno v škole, na jyzykovke.. alebo na turistike, ak chodíš s partiou... Tazko povedat, ze kde sa pohybuje pre Teba ten pravý. 🤷‍♀️

mell27
10. nov 2022

@jsbb verimzesi.sk ale musím podotknúť, že aj tam som stretla zúfalcov 😃