Kde robím chybu vo vzťahoch?

jana182929
22. aug 2022

Čaute baby už viac dni sa zamýšľam na tom kde robím chybu. Moje vzťahy vyzerali tak ,že môj prvý priateľ vsetko bolo krasne boli sme spolu 4 roky máme spolu chlapčeka no nechal ma podviedol a ostal s inou ženou teraz sa ozýva a rad by sa vrátil no ja mám strach už. Tak som po ňom po roku sa odvazila skúsiť niekoho iného 3 mesiace a bum podviedol 😔tak som si povedala,že už nikoho nechcem prešlo pol roka a prišlo to samé no zas to skončilo podviedol keď sa opil a on si to neodpusti bum koniec neviem robím cosi zle ? Asi áno keď sa toto deje ..alebo som prekliata je mi do plaču keď vidím, že ine baby si vedia nájsť muža vydať sa krásne žiť a u mňa to konci rovnako 😔to budem už navždy sama?niesom ani škaredá som milá úprimná len asi je niekde chyba😔

0silvia0
22. aug 2022

@jana182929 asi si prilis mila na muzov, ktori si to nezasluzia.

zmrzlinka2021
22. aug 2022

@jana182929
Je mi luto, co prezivas. Mozno sa porad aj s ludmi, ktori ta osobne poznaju a budu ti vediet poradit lepsie.
Ja si vsak myslim, ze je to o vybere partnera, o hodnotach, ktore ma, ako sa sprava, ako funguje, co je pre neho v zivote podstatne.
Mozno by som sa tak rychlo nevrhala do vztahov, otukavala si chlapa najprv ako kamarata, vela sa s nim rozpravala, zistovala, ako rozmysla, co su jeho priority, ako si vazi zeny vo svojom okoli, co pre neho znamena rodina...
A hlavne zasada: nenamotavat sa prilis a nedat chlapovi vsetko... chlap musi o zenu bojovat!

gdulskadarina
22. aug 2022

ked tazko ti takto poradit ked nevieme aky bol ten vztah, ako sa choval chlap, ako ty, ze v com to mohlo byt, mne velmi pomohlo sa v tomto zorientovat, ked som zacala citat knihy o psychologii cloveka, o vztahoch ;)

adulka182
22. aug 2022

viesco, mna sice nepodvadzali, ale nikdy si ma nikto aj tak nevazil. Ludia mi hovoria, ze to preto, lebo ja si samu seba nevazim a moze to byt pravda. Ja som sa sla pre chlapov roztrhat, varila im, piekla, a zle bolo. Mala som kamosku, co 4r podvadzala vo vztahu manzela, aj tak si ju zobral, v zivote mu nic neuvarila, a ked videla mna ako peciem kolac mi zahlasila: ze to by som mohla j***t :D no neviem si to predstavit byt takato, asi len tolko k tomu, nebyt az taka dobra, ked si to ten clovek nezasluzi...

liljana
22. aug 2022

Vyberas si zle muzov. Skus zmenit miesto a kriteria vyberu. Nie je mozne, aby si vybrala trikrat dobre a vzdy to zle dopadlo.

jane89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivangeline
22. aug 2022

Urcite popracovat na sebe a svojom vztahu so sebou a popremyslat ake kvality u muza preferujes a ake zas nir. Co mali spolovne ti,kt ta podviedli? Troska by si sa mala viac zamysliet nad zivotom ako bezhlavo sa zamilovavat..

janett_332
22. aug 2022

aj ja som uz pocula taku vec, ze si zle vyberam chlapov. alebo pritahujem nespravny typ muzov, jednoducho treba asi skusit zacat lovit v uplne inych vodach 🙂

nurielka
22. aug 2022

A kde si spoznala tých mužov? Spoznávali ste sa najprv, alebo ste na to hneď skočili? Nefixovala si sa hneď na nich až príliš?
Možno nejde o to, že robíš chybu, ale že to máš tak nastavené, aby si si ty zobrala z toho niečo, poučila sa, prijala to a prepustila všetko zle, čo ti urobili. A vyberala úplne, ale úplne iný typ chlapa. Podľa vnútornej krásy, nie vonkajšej. Alebo si daj istý čas pauzu od chlapov, spoznávaj seba a budeš mať priority v živote iné, nech sa svet toci aj okolo teba, nie okolo chlapa, s ktorým si.

h2
22. aug 2022

@jane89 To snáď nemyslíš vážne toto! 😳🤦🏻‍♀️

ateh
22. aug 2022

@jane89 zasmiala som sa, vravi sa ze ak muz chce podviest najde si hoc aj skaredu milenku len aby nejaku mal. To nebude vonkajsim zjavom, ale vnutornym nastavenim.
Ked som sa vydavala myslela som si, ze moj muz bude rad, ze ma ma. Ale omyl - on tucny, plesaty, okuliare, kazdy sa mi cudoval preco prave on, ale ja som si nedala rady - vysledok: vypisoval cudzim zenam, dievcatam na pokeci, fb atd az do dna, ked som to uz nevydrzala a odisla s druhym. Moj druhy manzel je sexi, zo zaciatku sen kazdej zeny, a po par rokoch sa zrejme prestal pretvarovat a realita je taka, ze mam pocit, ze mu na mne absolutne nezalezi. Stala som sa inventarom v dome. Mohol rovno povedat ze hlada sluzku. Ale ja uz nemam chut zas menit adresu a meno. Ja viem presne kde robim chybu. Moja babka mi raz povedala "nikdy neukaz chlapovi ako Ti na nom zalezi" a ja som neposluchla. Cela domacnost je na mne, zahrada na mne, deti na mne. On len praca, kamosi a sem tam pokosi. Taka som hlupa😔

jablkovastrudla
22. aug 2022

@jane89 fu s tymto dost nesuhlasim 😀ja ked som ukazala muzovi svojho byvaleho tak sa opytal iba jedno-preco? Mne sa pacilo ako sa choval to ze je k*revnik sa ukazalo az neskor
On bol take male pivo s velky bruchom 😏 moj muz je naozaj fesak a ja sa casto cudujem ze je so mnou - som klasicka seda mys, dokonca o 7 rokov starsia. A moj chlap je naozaj kus pekneho chlapa 😇

monikaaa898
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monikaaa898
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daniela2202
23. aug 2022

@0silvia0 👍👍👍

kassandra25
25. aug 2022

@jana182929 nie, su aj taki dobraci mumaci, ktori nepodvedu, su aj taki 1 zo 100tisic, co nepodvedu, nemas lahku situaciu, uvidis, co bude dalej, vela sil a energiu prajem, nedavaj si za vinu. Hruza vsade.