Kde robím chybu?

jahodicka
6. nov 2022

Ahoj mamičky.vyse 3 roky som rozvedená.moj ex už má neviem koľko priateľku.a ja stále nič.bolo pár nápadníkov ale vždy to tak dopadlo že keď sme si písali tak som si myslela že toto už bude on a nakoniec si našiel priateľku a nič z toho nebolo.toto sa mi stalo asi 5 krát.kde robím chybu? ďakujem za každú odpoveď

perdita11
6. nov 2022

@jahodicka vysielas zly vibe. To co vysielame, to si pritiahneme. Mala by si sa zamerat na seba, aby si bola spokojna a potom sa ti niekto urcite pritrafi. Ale nosit v hlave, ze si nevies nikoho najst ti tazko prinesie pozitivny vysledok

ada_alica
6. nov 2022

@jahodicka aj ja už dlhšie ako 3 roky ale ešte sa nenašiel ten pravý.....asi treba trpezlivosť

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
6. nov 2022

@vlcik1 mňa by tiež zaujímalo, čo je to "vibe"??

ada_alica
6. nov 2022

@panelacikova vibrácie - vyžarovanie

panelacikova
6. nov 2022

@ada_alica preboha. tak už potom vôbec tej skratke nerozumiem....

perdita11
6. nov 2022

@vlcik1 a co je zle na slovicku “vibe”?🙂
kazde druhe decko nosi tricko “positive vibe” a neviem co a nikto to neriesi.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
galioska
6. nov 2022

@jahodicka a naj nehladat, venovat sa sebe, bavit sa, milo prihovorit, podebatit ked sa ozve nejaky pan a ono to samo pride. Neporovnavaj sa s partnerom, on je chlap a na vrznutie si najde kedykolvek zato ty isto hladas nieco viac, on niekde je a skus aj ine rocniky😀😉

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hankm
8. nov 2022

Donekonecna to natahujes, stavias vzdusne zamky, zivot sa zije realne a nie virtualne. Tteba byt aj dostatocne sebakriticky. Ak nie si abs top tak chlap sa posunie inam ak to hras na dlhooooo. Zivot nie romanticka komedia a uz vobec nie cervena kniznica.