Tak Silvester priniesol veľa zaujímavých zážitkov aj alkoholu. V skrate sme partia, všetci sa poznáme, máme aj medzi sebou páry,ktoré spolu navážno chodia. Kamarátka po polnoci keď jej priateľ zaspal spoločensky unavený, tak ona sa ďalej bavila a popíjala tancovala. Akosi sa dala do rečí jedným s našim nezadaným kamarátom (skôr známy) a najprv začali padať pusinky, to sme sa smiali, že novoročné pusy už boli, potom dlhé objímanie a jazýčkové zatiaľ čo pár metrov v izbe spal jej frajer, to už sme ich od seba odrthaváli že čo to robí, veď má frajera.
Teraz v partii je dusno, lebo on je veľký kamarát náš aj ona. Nechceme aby bol za hlupáka, ale zase sa vraví, že kamaráti nežalujú.
Mňa už tu niektoré mamičky poznajú, ja z duše neznášam neveru, vždy vravím pravdu, som za ňu všetkými desiatimi. Teraz som zatiaľ ticho, ako aj ostatní v partii chalani a baby. Na druhej strane, ak sa to dozvie On až po čase a že sme to všetci vedeli a boli ticho, tak viem že to rozloží partiu a nebu s nami mať nič dočinenia. Ani by som sa mu nečudovala,
Ako riešite vy kočky takéto veci v partii kde ste všetci kamaráti. Dávate zrak dole a nechávate to samé ako sa to vyvinie? alebo ich beriete rovnocenne kamarátov a proste keď jeden urobí blbosť tak nemáte problém hrať čestne ?
Prvý krát v živote mám dojem, že keď niečo urobím bude zle, ale keď nič neurobím bude ešte horšie.
Nikdy som našťastie v takejto situácii nebola... ak nie je hlúpa, tak sa mu sama prizná a porozpráva sa s ním po tom, čo toto stvárala pred očami celej partie a spoliehala sa, že jej všetci bude kryť chrbát a raz sa niekto neprekecne... asi by som sa porozprávala v prvom rade s ňou, či si to vôbec pamätá a v dobrom sa spýtala ako to chce riešiť, možno jej dala kamarátsku radu, že by si to s ním mala určite vyriešiť...
Urcite by som isla s pravdou von. Ked sa skusis ty vzit do spiaceho princa, ako by sa ti pacilo keby ti je niekto neverny a tvoji kamarati by boli ticho? Asi by si bola sklamana alebo nahnevana. Z tohto dovodu by som povedala pravdu, lebo mne by sa nepacilo keby mi niekto klame.
To si musi vyriesit ona
@katkazocele neverim ze ty, vzor cnosti, chodis s takymi ludmi na chatu.
@zmrzlinka2021 Len On je dobrý kamarát, ja si neviem predstaviť sa mu pozrieť odvtedy do očí, teraz nie to keď raz zistí... Sama viem ako to bolí, keď vie a dotyčný nevie...
@lindous My sme sa ňou o tom rozprávali hneď dnes ráno, jej odpoveď čo sa stalo sa to, nemusí všetko vedieť 😔
@kiki234 Toto je presne môj názor, bohužiaľ čím ďalej za tento postoj ,, miešania sa do druhých,, dostávam tu na MK riadne urážky na moju osobu, že či som nejaká Spravodlivosť a také reči. 😒
@hederamonstera ona hrá mŕtveho chrobáka, ako keby sa to nestalo a jeho je nám ľúto.
@katkazocele Pozri, ak to tak vnimas, tak mu to povedzte.
Zas su frajeri, takze nie je to ziadna katastrofa.
@katkazocele ak by som na tej chate pila, tak proste sa tvárim, že mám z tej noci okno a neriešim. Ale keďže ty si zvyknutá riešiť, tak tebe poradiť neviem 😉. Ja som raz mala akože okno a všetko dobre dopadlo. (Ale tí dvaja sa potom po škole aj tak rozišli, ale na druhej strane, už sú obaja šťastne zadaní s rodinkami 😁).
ufff akoze uz som skor pocula kadeco (zazila nastastie menej), podla mna je naozaj ine ak vies, ze Zuza podviedla jej frajera Ondreja ale Ondreja si nikdy nestretla, povies Zuze svoj nazor (mozno) ale dalej by to clovek mozno ani neriesil, len ked je to velmi dobry kamarat z partie a vsetci ste to videli, tak to je kusok (aspon pre mna) ina situacia a ja by som asi sla cestou, ze jej dam cas, aby mu to povedala sama a ak nepovie, tak mu to povieme my, ze taketo podrazy v partii nie su podla mna v poriadku, aby sme kamosovi takuto vec nepovedali - on sa to mozno skor ci neskor dozvie a bude mat pocit, ze ste ho zradili vsetci 🤷♀️ ja by som isto chcela vediet od svojich blizkych priatelov, ze muz ma podviedol a ako s tym dalej nalozim uz by bolo na mne aj ked ano nikto nechce byt "ten" co to povie
Tak by som jej povedala, že ty ju kryť nemieniš (ak teda nemieniš a si naklonená ku tomu, mu to povedať - ja sama neviem ako by som sa zachovala, ale vždy mi je jeden z dvojice bližší a lepší kamarát a úprimne by som asi pozerala skôr na to ako na morálku), ale dala by som jej tú možnosť, nech s tým príde prvá sama...hlavne by som to neriešila s ním takto za horúca, nech si to aj ona nechá prejsť hlavou...
Čo sa týka čisto rozpadu partie... tá sa podľa mňa určite rozpadne, ak mu to niekto z vás povie, lebo kamoška sa nahnevá, niekto možno bude držať stranu s ňou, niekto s ním a je to v čudu... ak mu to nepoviete, naozaj sa to nikdy nemusí dozvedieť a partia bude ok alebo aj nebude, ak sa na to nezabudne a bude aj naďalej panovať dusno, ťažko povedať... ale toto je čisto pragmatický pohľad na vec, nehovorím, že by som sa podľa toho zariadila, len keď už si to spomenula...
@petamich Presne, presne , presne toto!!! Všetci sa bojíme keď to praskne, je nám ho ľúto, máme ho radi rovnako ako ju...
dnes je len prveho-co tak jej nechat cas aby mu to povedala sama? naozaj sa nemusis hned do toho miesat ..
@katkazocele Podľa mna by si sa dotoho nemala starať. Predsalen ty nežiješ s nimi v ich vzťahu čiže ti to môže byt prakticky jedno. Partia sa rozloží tak či tak. Aj keď mu to povieš aj keď nepovieš a neskôr sa dozvie že ste o tom všetci vedeli. Takze byt tebou by som sa dotoho nemiesala. Partiu vám to tak či tak nezachráni. A ona ak nie je úplne bezcharakterná a bezcitná tak mu to povie a vyrozprávaju si to medzi sebou oni dvaja. Nie je to starosť ani tvoja, ani tvojich zvyšných kamaratov ktorý na tej chate boli. Aj tak si skôr myslím že dotyčná bola trosku viac opitá a skratka sa odviazala, myslím si že to určite ľutuje ale zas nestalo sa tam neviem čo ďalšie, takze by som to tak nehrotila aj keď nemáš rada neveru, ty by si tiež nebola moc rada keby sa ti niekto miešal do vzťahu.
@lindous Ja jej hru veru nemienim hrať, ale v partii je to skôr 50na50...
Stojis pred sofinou volbou. Asi zalezi ku komu citis vacsiu lojalitu.
Ak to boli len pusinky, tak by mu to ona sama mala povedat. Raz sa to dozvie, a potom bude velmi nastvany, ze ste vsetci z neho urobili debila.
Ja som sama stala pred podobnou velmi. Moja velmi dobra kamoska sa vyspala s mojim muzom (uz ex). Uz bola vydata. Ku mne sa to dostalo asi az o 5 rokov neskor. Tiez ma prosila aby som to jej muzovi nehovorila. Stale sa stretavame, ju poznam od narodenia, nepovedala som mu nic, ale citim sa velmi nekomfortne v ich spolocnej pritomnosti.
Dovodov preco som mu nic nepovedala je niekolko:
poznam ju od narodenia
maju spolu dve deti
okrem toho jedneho jej preslapu posobia ako velmi stastny par
Stalo sa to niekolko rokov dozadu
Ale ratam s rizikom ze ked sa to raz dozvie tak sa on uz so mnou nikdy bavit nebude
@katkazocele a aj spolu spali? Pises o jazyckovych.. ci sa "len" bozkavali?
@gabika0825 práveže ja sa tým vôbec netajím, všetci moji kamaráti to aj vedia, keby ma môj priateľ podvedie( ja rátam aj bozkavanie sa) tak to chcem vedieť, hovorila som im to s vážnou tvárou.
Trt vás je všetkých do toho.
a spali spolu ci to bolo len o bozkavani?
@soldi tak toto omnoho iný level ako môj prípad...obdivujem ťa že si to doteraz vydržala, aj keď sa sním stretneš sem tam...
@loliku Tak boli to regulérne jazýčkové, nemyslím si že to hrá nejakú rolu
@katkazocele ja neviem v akej spolocnosti sa ty pohybujes, ale fuuuurt tu dookola riesis niekoho neveru (niekolko rokov)... Zacinam pochybovat, ci sa tieto tvoje opisovane situacie vobec stali a len sa snazis rozprudit dalsie vasne na MK.
@katkazocele je to neprijemna situacia, ale asi by som to nepovedala. Vies ako sa vravi, it's not your secret to tell... Ak by sa to opakovalo, ze by si vedela, ze raz sa bozkava s tymto, raz s inym, tak uz by som mozno nieco naznacila, ale teraz by som to nechala na nich. Niekedy je to fakt totalny skrat aj v jej usudku, moze mat krizu, prekona to sama v sebe, mozno nie teraz ale o pol roka a pojdu dalej a ona uz nikdy take nezopakuje potom a on ozaj nemusi o nicom vediet, lebo to uz nebude ziadna dovera medzi nimi. Takto ma aspon sancu na zachranu vztahu ak ma ona o to zaujem.
@veronikaszabova Tak riešim situácie, ktoré zažívam buď v práci alebo medzi priateľmi, bohužiaľ som v kontakte s relatívne veľkým počtom ľudí, tak situácie sú veľmi bohaté, nebudem predsa zakladať diskusiu prečo mi nenakyslo cesto však 😉
Tiež nemám takých kamarátov čo sa podvádzajú 🙃
@katkazocele ja by som to tiez nehovorila, pokial to bolo o bozkavani, ine by bolo keby tam spolu spali, chapem ze kazda berieme neveru inak, ale je to rozdiel, nehovorim ze to bolo v poriadku... ale v takom pripade by som sa nemiesala
@loliku okej, teraz ma napadlo, ked s On bozkáva s inou a ona spí, mali by sme jej to povedať? 😕
@katkazocele
Nikdy som nezazila takych exotov v partii - vzdy to boli ludia, co to mali v hlave upratane a vazili si svojho "spoluchodiaceho" alebo manzela / manzelku.
Na tvojom mieste by som nerobila nic, ale asi by som uz s takymi ludmi nesla na chatu.