Je v poriadku nemat 4 mesiace sex s manzelom? Stale sa vyhovara, raz na unavu, potom mu nie je dobre, ma vela prace a stale dookola… a uz dlhsie mam pocit ze som druha v jeho zivote..
Je to v poriadku ak to vyhovuje obom. Vo vašom prípade nie.
Za mna nie
urcite nie, ale to sa nepytaj modreho konika, ale tvojho manzela
Nie, nie je to v poriadku. Predpokladám, že tvoj manžel je telesne zdravý, myslím aj "tam". Ak máš ten pocit, že si tá druhá v poradí, narovinu sa ho spýtaj, či niekoho má.
My máme tiež sem tam dlhšiu pauzu a dôvod bol stres v práci. Nehľadala by som stále to že má milenku. Chlapi ťažko rozprávajú o tlakoch v práci alebo o emóciách
Nie
Tak možno u tvojho je to normálne. Keby mna môj muž odmietol tak mi hneď zasvieti kontrolka... Toho môjho v tomto neobmedzí ani stres ani choroba 😁
A nenapadlo ťa že môžem mať nejaký zdravotný problém? Musí byť hneď nevera
mozno mal bokovku a nachytal nejaku pliagu, tak ta nechce nakazit 😉 .... ale co ti brani si ho iniciativne hoci uprostred noci sama osedlat? chvilku sa pohras so saskom a ked bude pripraveny, tak proste to vyuzijes. Aspon uvidis, ci v tom nieje iny dovod.
@mullerova46 plne suhlasim, dlhodoby stres je u chlapa absolutny zabijak libida.
Ak ste zdraví a neudiala sa vážna tragická udalosť, tak za mňa je to dlho bez sexu.
@egonsk dávam lajk za tú pliagu a rozmýšľanie out of the box... toto väčšinu žien ani nenapadne a fakt si viem živo predstaviť, že sa také niečo reálne môže stať.
@elizita ved prave… kamaratky mi vravia to iste,ze ich muzi chcu stale a nikdy nie su odmietnute…..
@egonsk skusala som,ale odvracia sa odo mna….
ak by niečo chytil, tak je pravdepodobné že on by si to ani nevšimol, resp.keby to bolo viditeľné, tak by si si to všimla už aj ty 🙄
@zuzanka.zuzu suhlasim😳
Ak odmieta tvoju pritomnost, neobijma ta,nepobozka, tak to divne je,inak za mna v pohode. Su aj take obdobia...
Nie nie je to v poriadku. Podľa mňa ako píšeš možno si druha.
Tak ak nemá po 70ke tak to v poriadku nieje
A kolko rokov ma manzel ?
Nie
@asanti55 48
mladý chlap divne že sa tak chova. Kedy TI napadla myšlienka že môžeš byť druha.
@alickapusinka odkedy sa zacal vyhybat intimnostiam a vyhovarat sa….
my ženy sme také že ak niečo nie je v poriadku citime to. Mate aj deti.
@alickapusinka ano…. dve
Nieje to v poriadku, je za tým druhá žena na 100%, poznám také páry a vždy tam bola druhá osoba
Nie je
Nemyslim si ze druha. Keby mal inu nema problem vyprasit aj teba. Skor zdravotny problem, erekcia alebo podobne.
u mňa by to v poriadku nebolo.