Je na vine milenka?

29. feb 2024

Ahojte zaujima ma vas pohlad na vec. Ked sa zena zacne stretavat so zadanym chlapom, Je na vine tá žena (že prebera chlapa)? Lebo mne pride ze je na vine hlavne chlap. Predsa chlap vie ze ma priatelku a mal by vediet co ma a co nema robit nie ? Ked niekoho miluje nemal by zaujem o druhu nie? Dakujem za vas nazor.
Počúvam ohladom tejto temy rozlišné názory tak ma to zaujima ako to vidite aj vy ❤️

liv1
29. feb 2024

V prvom rade je vinny samozrejme chlap. Ale ta zena, co roztiahne nohy zenatemu tiez nie je terno.

jaaankaaaa
29. feb 2024

Ahoj. Jasné, že na vine je chlap, veď on je zadaný a sľúbil vernosť. Ale u mňa osobne aj žena, ktorá sa s takým chlapom stretáva je nemoralna. Ja by som ako žena nikdy takto nechcela ublížiť inej žene + bolo by to pod úroveň stretávať sa s takým chlapom 🫠

dusankomoj
29. feb 2024

Pokiaľ muž nenosí obrúčku,tak žena až neskôr zistí,že je ženatý/zadany. Takže na začiatku je na vine on a ak to baba potom neukončí,tak aj ona. A samozrejme aj opačne.

10zabka
29. feb 2024

na druhú stranu sa hovorí: keď suka nedá, pes neskočí...

petamich
29. feb 2024

podla mna v prvom rade ten co je zadany (ci chlap alebo zena) a ak ten druhy nevedel, ze je zadany/a tak je v tom nevinne a idealne ked by potom taky vztah ukoncil

petulda333
29. feb 2024

Obaja. Ja by som si so zadanym nezacala

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tetapetra
29. feb 2024

Presne ako píše @10zabka

viestta
29. feb 2024

@tetapetra neber to to tak, ze sa zastavam "rozbijaciek manzelstiev" ale castokrat ta milenka ani nevie, ze je milenka, pretoze panko zataji, ze ma vztah. Samozrejme ak sa da obalachat recami o tom, ze doma mu nerozumeju a on je tam nestastny a miluje len ju, tak tam je to snad jasne vacsine.

sense
29. feb 2024

Tak nie každá milenka vie ze je tou druhou, čiže ten co podvádza klame zvyčajne obe strany a kým sa to milenka dozvie už sú z jej strany city hlbšie a už sa ho ťažšie vzdáva....
Ak o tom vie tak si na vine od začiatku obaja

pe_mi
29. feb 2024

Keď môjho manžela,zvádza žena a on odolá ,je vinný len a len on.
Je mi úplne fuk,či dotyčná žena vedela, či je ženatý alebo neni.

minenkak
29. feb 2024

Láska a sex nemajú nič spoločné,milovať a byť verný, tiež nie

gladys_07
29. feb 2024

@minenkak ako pre koho

tetapetra
29. feb 2024

@viestta Je tam,že sa začne stretávať so zadaným.

nataly420
29. feb 2024

@10zabka no aký my nie sme psy 🤣 pán manžel
Je zodpovedný ten je zadany.

10zabka
29. feb 2024

@nataly420 to je príslovie, treba len porozumieť 😉

minenkak
29. feb 2024

@gladys_07 kľudne môžeš milovať aj bez sexu a mať sex bez lásky a tak isto môžeš milovať a nebyť verný

10zabka
29. feb 2024

@minenkak milovať a byť neverný? Tak buď niekoho milujem a tým pádom nezahýbam, alebo nemilujem a tým pádom verný byť nemusím.

majlo1234
29. feb 2024

@10zabka to sa hovori, aby sa zase vina hadzala na zeny, tak ako vo vsetkom

jaaankaaaa
29. feb 2024

@minenkak je síce pravda, že môžeš milovať a nebyť verný ale väčšina ľudí ide do vzťahu s tým že to bude vzťah dvoch ľudí 😂 tak ak niekto vie hneď, že potrebuje viac partnerov tak to treba vykomunikovat hneď, potom je to samozrejme ok

10zabka
29. feb 2024

@majlo1234 vo všetkom asi nie 😉... tu ide o ženy, ktorým je to jedno, či je muž zadaný, alebo nie

nataly420
29. feb 2024

@10zabka ja tomu rozumiem :D ale pána manžela ospravedlniť takýmto krásnym výrokom 🤣🤣😂 mi príde úbohé. 🙂 keď pes nechce suka môže dávať koľko chce

10zabka
29. feb 2024

@nataly420 aj to je pravda 😀 Nechcela som tým ospravedlniť mužov. Sám vie, že ak je zadaný, robiť by to nemal, aj keby ona sama chcela 😉

minenkak
29. feb 2024

@10zabka ja viem,že ty si takáto romantická duša ,ale nie všetci sú takí,láska a vernosť naozaj nemajú nič spoločné

nataly420
29. feb 2024

@10zabka morálne to je samozrejme zle aj od nej. Ja by som toho schopná nebola ale on je ten ktorý stal pred oltárom 🙂 t

10zabka
29. feb 2024

@minenkak juj, to si pekne vedľa 🙂 Romantizmus ma už dávno prešiel 😉 Hovoríš z vlastnej skúsenosti?

10zabka
29. feb 2024

@nataly420 a možno sa brali len na úrade 😉. V prvom príspevku písala, že "na druhú stranu", to k tým prísloviam.

minenkak
29. feb 2024

@10zabka áno z vlastnej,vidím a počúvam ľudí okolo seba

cina1
29. feb 2024

obaja, ak vie ze je zadany

majlo1234
29. feb 2024

@10zabka chapem. Ale tak primarne to tej zene moze byt jedno z moralneho hladiska, ak je ona sama slobodna a mysli na seba. Myslim to tak, ze ona v podstate nic zle nerobi. Samozrejme, kazdy mame svojw svedomie, ale toto prislovie mi lezie na nervy😄 jak keby zeny za to mohli, ze su chlapi *urevnici