Ahojte, prišla som si po radu. Dnes som mala manželov telefón, potrebovala som si zavolať, a keďže mne došiel kredit, poprosila som ho, aby mi dal svoj. Mala som dlhý hovor, asi 15 minút, a počas toho stále chodili SMS. Manžel medzi tým išiel do obchodu. Zložila som hovor a prišla mi SMS, že „dnes dôjdeš, píšem ti už 3x a ty stále nič“. Včera ma to mrzí, budem čakať tam, kde obvykle. Chcem sa o tom porozprávať s manželom, ale nechcem vyzerať ako ta, ktorá hneď skáče po ňom. Myslíte, že by som mala ísť večer za ním, alebo sa ho priamo opýtať, čo to má znamenať? Viac správ tam nebolo, iba meno, dokonca ani číslo som si v strese nestihla zapamätať. Veľmi ma to trápi a neviem, ako začať alebo čo povedať. Pracujem doma, je upratané, navarené, ožehlené, nič mu nechýba.
@danielahamar Neviem, čo si mám myslieť. Máme sex päťkrát do týždňa, možno aj viac. Varím jedlá, ktoré miluje, pripravujem mu teplý obed, teplú večeru a raňajky, keď je doma. O seba sa starám, nechodím ako vandrák, zuby mi nechýbajú. Do fitka chodím po práci, naozaj neviem, čo si o tom myslieť.
Málokedy si chlap nájde milenku kvôli neožehlenej košeli a neopratým slipom.
Ja by som si odpísala číslo a zistila by som meno dotyčnej. Takže by som mu zas vzala mobil. Ale určite by som po takomto nezistení neriešila, či ho nevyľakám a či do neho náhodou moc neskáčem.
Ja by som mu nič nehovorila, tvárila sa milo a večer šla pekne zistiť kde sa vybral.
ja len toľko, že raz vždy všetko vyjde najavo. Skôr či neskôr. Lepšie, keď skôr.
Priprav vám nejaký pekný program na večer, či sa z neho vyvlečie, ako sa bude správať... či už ti oznámil, že sa niekam chystá? kde bol včera? chodieva takto cez víkendy preč bežne? ak áno, ako to vysvetľuje? .... lebo náhoda je blbec a mohol to byť omyl 😅 čo je možno trochu priathnuté za vlasy, ale proste nič iné ti nikdy nebolo divné? nezdá sa mi, že by ti takto nechal mobil..
Aké detektívky hneď všetky, namiesto toho aby ste sa ho na rovinu hneď opýtali kto to bol 🤦♀️ potom sa cudujete..
Autorka, mne je divne ze by ti len tak nechával mobil a šiel do obchodu, kebyže ma dáku milenku.. Aj keď stat sa môže, ale najprv namiesto toho aby si sa strapnila a hneď ho sla sledovať sa ho najprv na to opýtaj a uvidis reakciu.. A pozoruj ďalej ako sa bude správať..
Chyba nie je v Tebe. Ty môžeš mať aj zlatú cikulu, takýto typ chlapa je evidentne povaha.
Skús pátrať na vlastnú päsť, lebo bez dôkazov veľa toho nevyriesis, ak bude zatĺkať a správy mazať.
Mrzí ma to. 😔
toto ma dost zabilo “Pracujem doma, je upratané, navarené, ožehlené, nič mu nechýba.” Dievča zlate, to ale nie je tvoja povinnosť a ak by nebolo navarene upratane tak ani tak nemá právo nikto partnera podvádzať. Skus viac času tráviť aj s partnerom, nie len s handrou v ruke. Ja osobne by som si zistila kde ide večer a chcela vidieť na vlastne oci čo sa deje
Práveže ja by som dodala, že nechodí nikam z práce, ide domov a zas do práce. Stále len nás ťahá na výlety, ale nie sám. Povedala som, že dnes večer si urobíme program, ale on reagoval, že je to super, a nemá žiadne problémy. Len je dosť citlivý, keď sa ho spýtam, začne vyskakovať a podozrievať ma, že ho obviňujem z nevery. Preto hľadám útočisko tu.
@13uzivatelka11 no lebo bežne sa neverník po prvej priamej otázke hneď prizná…. to si to asi nezažila však
Ak pozeral do prijatých správ, tak mu zrejme došlo, že si tú esemesku čítala. Všímaj si jeho správanie.
@13uzivatelka11 treba sa ho opýtať to je jasné, ale veľakrát sa človek pravdu nedozvie tak ľahko. Ja by som si to číslo určite odpísala.
@kristinka92 mne je jasné že sa neprizna, ale za tie roky by už trocha mohla spoznať ci bude zaskočený a narýchlo si vymýšľať výhovorku, alebo to hneď vysvetli dákym logickým dôvodom..
Upratujem, keď je on v práci, ale keď je doma, nerobím nič. Sme spolu a keď pracujem z domu, všetko mám hotové, kým sa vráti, aby som mu nerušila oddych s vysávačom
V prvom rade, zabudni, že toto čo si opísala, čo všetko má doma nejako zaváži, či je muž spokojný. Opíš si číslo, a sleduj alebo sa ho priamo opýtaj, že aha, čo za sms-ky ti chodia.
Môže to byť aj v práci? Kolegyňa napr.
Kks...že nerušila oddych s vysavačom.
Dúfam, že toto je vymyslené. Lebo ak si takáto submisívna pri podozrení na neveru, tak to nie je dobre.
a kedy by stihal chodit na obville miesto, ked ide z prace rovno domov a sexujete 5x v tyzdni? ma nejake casove okno?
Bojím sa toho, že mi povie: „To nerieš,“ zmaže SMS, alebo povie, že je to omyl, a nebude to ďalej riešiť. Bude si dávať veľký pozor, aby som na to neprišla.
@ina2405 je mi to jasne, len ma zarazili tie super rady, ako namiesto toho nech sa ho najprv opýta co to malo byt a sledovala by jeho reakciu, by tu išli hneď ženy inkognito ho sledovať.. Taka aj smiesna predstava.. Lebo ja si fakt nemyslím, že keď má chlap milenku, tak necháva doma telefón manželke
@ina2405 Nie je to výmysel, nemám čas vymýšľať hlúposti. Verte mi.
Ja by som nic nevymyslala. Hned ako by prisiel domov by som sa narovinu opytala a ukazala spravy na tel. 🤷 Neviem co pomoze sa hrat na detektivov.
A žiadne vlákno tých sms, niečo z histórie?
@dadomon Keď nie som doma, chodím von s kamarátkou alebo idem na hodinku-dve-tri do mesta na nákup. Vtedy mu nevolám, lebo chcem, aby mal čas aj pre seba, doma či v garáži, a ani ho nesledujem.
@gribka1 V šoku som nestihla pozrieť.
A prečo si s ním, keď sa ho bojíš niečo opýtať, keď sa ti niečo nezdá a ani mu neveríš a myslíš si, že by ta hneď klamal? Takto ti naozaj ostáva ho len sledovať, ale zachvilu ho takým tempom budeš sledovať akurát tak z poza plota s jeho novou ženou.
Tak sa odšokuj a pár dní pozoruj jeho správanie, nič nehovor a nepýtaj sa priamo, alebo si ešte raz požičaj telefón a s chladnou hlavou sa na to pozri
Ak má inú, dobre, bude ma to bolieť, ale už som v živote zažila veľa sklamaní. Nepoloží ma to, čas prejde a všetko trápenie zmizne. Nechcem, aby zo mňa robil hlupáka. Chcem, aby bol šťastný; ak ľúbi niekoho iného, nech ide, ale nech ma neodvádza.
No v prvom rade by som mu dala vysavac do ruky, aby sa v zivote nenudil (on doma nerobi nic?). Tym, ze ho obskakujes, sa k nemu spravas ako matka k dietatu. Nehovoriac o tom, ze navyse chodis do prace, takze je to na ukor tvojho volneho casu
No asi chýba 😉