Intímne dotyky počas spánku

15. dec 2023

Ajojte, pisem anonymne lebo je to taka intimna vec a nemam nikoho, komu by som sa zdoverila. Ide o to, ze manzel sa ma niekedy v noci intinme dotyka(petting).Zobudi ma to, uplne ma to vytrhne zo spanku a potom mam dost casto priblem zaspat. Konfrontovala som ho s tym a on tvrfi, ze on si to nevie vysvetlit, ale ze on nevie ze to robi, ze spi.Mna to velmi ponizuje a citim sa zvlastne. Sme spolu uz nejaku tu 10 rokov a nemame uz 30. ypo svadbe to bolo castejsie, potom dlho dlho nic a teraz to znova robi. Ma s tym niekto skusenost?

slovenka753
15. dec 2023

Nič podobné sa mi nedeje, spíme zadkami k sebe 😄 Ale ak o tom naozaj nevie, tak je to pravdepodobne sexsomnia. Nie je preťažený?

janinah
15. dec 2023

Nevie? Na to mu naletiš? 😃

stellarstar
15. dec 2023

Daj si železné gate na noc

misiak7777
15. dec 2023

@autor a čo ťa na tom ponižuje???

martinmmartin
15. dec 2023

uplne normalna vec- vola sa to sexsomnia a je to obdoba namesacnosti , celkom rozsirene

simik22
15. dec 2023

Prečo sa mne také nestane ..🤣🤣

gab1sol
15. dec 2023

Sexuálna námesačnosť (sexsomnia). Je pravda, že o tom nevie, pripadne ak pokračujete, tak sa môže “zobudiť”, ale začiatok si nemusí pamätať.

martinmmartin
15. dec 2023

@simik22 mozno sa ti to stava furt a ani o tom nevies ked to mas 🙂

mamkalentedkova
15. dec 2023

Vieš čo ,mňa budí 2 a pol ročné dieťa asi 10 krát za noc,že chce mlieko 🤦🏽‍♀️,tak ti aj celkom závidím 😂😂😂.

madeincssr
15. dec 2023

Či už o tom vie, alebo nie, ak ťa miluje a ty jeho, užívaj/te si to bez výčitiek svedomia. Čo by iní za to dali.

eva112014
15. dec 2023

Dávaj si pozor, ak si k sebe pozvete na prespanie u Vás ženskú návštevu.

matkahelka
15. dec 2023

este som sa s tym (zial) este nestretla, ale rada by som k tomu instrukcie, posuniem manzelovi 🙈

viestta
15. dec 2023

Ked ta to budi, zobud aj jeho a pokracujte v nacatom. Potom zaspis ako drevo

lenka567899
15. dec 2023

@mamkalentedkova keď ta 2 a pol ročne (!) decko budí 10 krát za noc, je problém v tebe..

rorino
15. dec 2023

Ponižuje ťa,že sa ťa dotýka vlastný muž?

svetlonos
15. dec 2023

@lenka567899
nie je to jej problem ale rozhodnutie! Prečo útočíš na nu, za to, ze evidentne nezdiela tvoj nazor? Vies kolko velmi milych, rozumnych a fajn zien poznam, ktore kojili aj 3 roky? Deti su v pohode, zeny na vyssich poziciach v praci a deti su v pohode.
Ona to tu pouzila trochu ako sarkazmus, a ty sa hned do nej pustas. Ked s tym bude mat problem, bude ho riešiť a zvladne to aj bez tvojich poznámok.

madeincssr
15. dec 2023

@rorino ale tak keď ju to zobudí zo spánku, tak to je trochu iné no. Môže sa zľaknúť, cítiť sa ako gumená anča. Dôležité je, či ju miluje a ona jeho. Potom sa na to môže pozerať ako milý záujem, príťažlivosť a tešiť sa z toho bez výčitiek. Naučiť sa to prijať ako hru dvoch najbližších si ľudí a rozvíjať tú hru...

gab1sol
15. dec 2023

@madeincssr presne…
@rorino keď tvrdo spíš, tak môže to byť obťažujúce a ten obťažovaný sa môže cítiť aj ponížene. Tiež som to zažila, niekoľkokrát som manžela doslova musela razantne odmietnuť, odstrčiť od seba (únava, momentálna nechuť na sex, čokoľvek…). Manžel si to samozrejme ráno nepamätal. Ak však sex bol, to si ráno pamätal, v niektorej tej fáze si to začal uvedomovať, ale ako som písala vyššie, začiatok si nikdy nepamätá. Časom som pochopila, o čo ide a naučila som sa to akceptovať. Nemám výčitky, ak ho niekedy odstrčím, užívam si to, ak pokračujeme.

hugger
15. dec 2023

Malo by byt v zaujme tvojho manžela vydiskutovať si to. Nevyžiadané intímne dotyky v spánku by pri extrémnej argumentácii mohli byt pochopene ako sexuálny kontakt bez súhlasu. Určite nechce aby bol obvinený zo znásilnenia.

rebrambora
15. dec 2023

Mna by toto velmi potesilo. Ja som muzovi povedala, ze ked chce sex a ja spim, tak ma ma zobudit, ale ked sa ma zacne dotykat v spanku, tak mam nejaky cudny ochranny reflex, ze ho spacifikujem a ani o tom neviem, chudak.
Nechapem preco ale ta to ponizuje. Ak ti to vadi, tak asi len lekar.

2006_1211
15. dec 2023

Aj môj zvykne robiť. Mňa by skôr zaujímalo ze ci sa mu sníva o mne alebo o nejakej inej žene 🤔

januska12323
15. dec 2023

Daj medzi vás vankúš a máš po probléme.

ankare
15. dec 2023

Ponizuje Ťa to? Prečo?
Čo by som ja za to dala. 🫣😅

ankare
15. dec 2023

@lenka567899 si pekne mimo 🤦

zuzinka888
15. dec 2023

@lenka567899 problem je tvoj koment! Aj moje 2- rocne" decko" sa budi 10x za noc a to nekojim od jeho pol roka. Neviem ako mam vyriesit tento" moj" problem. Navarit makovy odvar?! Ci rovno rozdrvit lieky na spanie!! Tak ako by si riesila moj problem.

zuzinka888
15. dec 2023

Mozno ma s tebou eroticke sny, a mysli,ze je to realita.

majlo1234
15. dec 2023

U nas to bolo par krat vedomw, ja si to neuzivam, pretoze aj po sexe mam problem zaspat, celkovo mam slaby spanok. Odkedy spime oddelene, uz sa to nedeje😂😂 necitila som sa vsak ponizena, iba nasrata, ze niekto nerespektuje moju potrebu spanku

mamkalentedkova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamkalentedkova
15. dec 2023

@svetlonos presne tak...som.rada ,že sa tu nájdu aj chápavé ženy 😘 a správne si to vyložili 😁.

Keby ma takto zobudil chlap ,bola by to príjemná zmena 😂😂