Ahojte, ja viem, že toho tu už bolo..., ale ocitla som sa v zvláštnej situácii 🙂. Mám dlhodobé manželstvo a môjho manžela milujem z celého srdca a som presvedčená, že aj on mňa. Aspoň sa tak správa... Pred pár rokmi (asi 4 roky do zadu) som mu našla v telefóne nejaké fotky a správy od inej ženy. Neboli šteklivé, také normálne, ale čo ma zarazilo, boli vyznania lásky a sladké oslovenia. Na obidvoch stranách. Na radu kamarátky som sa s ním o tom porozprávala. Konfrontovala som ho a žiadala vysvetlenie. Tak jasne; mala si veľa práce, nemala si na mňa čas, bolo mi smutno a ona bola po ruke... Ok, akceptovala som a rozdýchala a požiadala som ho, aby to ukončil, čo mi aj sľúbil. Fakt som mu verila a náš vzťah sa vrátil do normálnych koľají.
@nemoznedievca Lenže nedávno som len tak zo zvedavosti opäť skontrolovala jeho mobil a čo sa nestalo?Našla som správy od neho jej a naopak, to isté číslo, len iné meno. Neviem, čo s tým, či ho mám opäť konfrontovať, alebo jej rovno zavolať, napísať, fakt neviem. Ani nerozumiem tomu uch vzťahu, veď manžel, ak nie je v práci, tak je doma, ani v noci nebýva preč... Neviem, či sú milenci, či ide o platonický vzťah a len si píšu. Najradšej by som ju najskôr spoznala, ale mám len číslo a skúšala som ho už vyhľadať cez rôzne stránky na internete, ale nejde to. Neviem, čo mám robiť. Viete mi poradiť, ako získam aspoň meno a adresu bez toho, aby to vedela? Máte skúsenosti? Ďakujem za každú radu 🙂 ND
@danica2711 má to pokračovanie, v ďalšej správe...
Ked si s tou zenou pise 4 roky (!!!) tak je to daleko cez nejaku "par krat sme si pisali" verziu... konfrontovat, vyjasnit, zvazit rozchod... ty mu uz verit aj tak nikdy nebudes...
Správanie ktoré sa ti nepáči opakovane predvádza tvoj muž, čo vyrieši pohovor s jednou jeho priateľkou? Na nete je ich ďalší milión.
@nemoznedievca Vidím, že "nick" založený v auguste....Je to reálny príbeh, alebo sa zas nejaká školáčka nudí? Ak je to fikcia...? Uvedomuješ si, že niekto má naozaj takýto problém?? Ty si z toho robíš srandu?
@dievcacitajucelist Nerobím si srandu a aj preto som si založila účet a hľadám pomoc na tomto fóre, lebo viem, že ľudia tu majú podobné problémy... Navyše, naozaj nechcem stratiť manžela, je nám spolu fajn, máme spoločný majetok, ktorý sme si sami nadobudli, vždy sme boli skvelí parťáci a nechcem o to všetko prísť... Navyše máme 15 ročnú dcéru a tá by rozpad nášho manželstva určite nerozdýchala...
@dievcacitajucelist a len tak mimochodom, puberťáčky sa trochu inak vyjadrujú, majú iný slovník, nemyslíš? 🙂
@nemoznedievca musím povedať, že som alergická na ľudí, čo lezú niekomu inému - jedno, komu - do mobilu. Ale keď už si sa k tomu znížila, tak nezostupuj ešte o level nižšie a nekontaktuj tú ženu. To je problém medzi tebou a tvojím mužom, nie medzi tebou a ňou. Ona s tebou do manželstva nevstupovala, nesľubovala ti lásku a vernosť, to on. Keď ste takí skvelí parťáci, tak sa o tom budete vedieť na úrovni prozprávať, či?
@nemoznedievca Ako ktorá..
@nemoznedievca prepáč ale teba si necháva zo zvyku nechce sa mu nič meniť doma má pohodu navarené upratané...ale rád si vyhodí z kopýtka no pravdu ti nepoviem lebo ti nechce ublížiť a chlapi sú v tomto slušne povedané pokakany a keďže si mu to uverila nemá dôvod v tom prestať a ty mu to nemôžeš dokázať jedine sa spojiť s tou ženou...ale ten kto chce cestu si nájde ak má v povahe podvádzať bude to robiť...Rázne ultimátum aby vedel že si jeho žena nie rohožka!!!Chlapi si vekom dokazujú sebavedomie vedia že mladý už nebudú tak si hľadajú mladšie či si kúpia motorku.... proste treba vo vzťahu rovnováhu a hlavne dvôveru ak tam nieje je zbytočne sa trápiť on si užíva a ty rozmýšľaš či s ňou má styk alebo nie... Život máš len jeden chlapi nestoja za trápenie ani slzy....
@danica2711 áno viem, nemala som a hanbím sa... Ale nevedela som odolať, najmä, keď ja mám mobil vždy len tak niekde pohodený a neriešim, zatiaľ čo môj manžel s ním chodí ešte aj do vane a na wc
Ak chces manzelstvo udrzat, nekonfrontuj ho. Urob zo seba najlepsiu verziu samej seba a mozno sa uvedomi sam. I ked.. toto uz trva dlho a mam obavu, ze pokojne cez pracovny cas si vie stihnut postihat cokolvek. Vidim to na kamoske. Mala par vztahov so zenatymi. Ti poriesili vsetko v pracovnom case 😏
A este za dalsie. Nevycitaj si ze si mu sla do mobilu. Zena vyciti ked sa nieco deje, je to 6. zmysel. A chodenie s mobilom vsade a ze ho skryva je jeden z najzakladnejsich faktorov nevery, alebo ze si proste vypisuje s niekym inym. Zazila som to este s exfrajerom, poznam tie znaky so bodky.
@danica2711 kľudne ti svoj mobil podám. Môžeš sa v ňom pohrabať, koľko len chceš. Čo už len také tajné by som v ňom mohla mať, že by to nemohol vidieť môj partner, môj syn, alebo ty? Písala som tu už do viacerých podobných tém, že používame ten PC, ktorý je práve zapnutý, keď som v sprche a niekto mi zavolá, poviem partnerovi, nech to zdvihne, keď príde jemu SMS a nemá práve okuliare, tak ma poprosí, aby som prečítala, prípadne odpísala. Ja fakt neviem, čo by som tam mohla skrývať.
@autorka, tú ženu nerieš, ona s tebou nič nemá, jej meno a adresu nepotrebuješ, chce to rozhovor s manželom, aj keď sa mu asi nebude páčiť, že si to čítala, ale on porušil dôveru, ktorú si k nemu mala. Veľmi dôrazne mu treba dať najavo, že toto nebudeš tolerovať a spýtať sa ho, či si uvedomuje, či svojím správaním riskuje.
@nemoznedievca opat si skontrolovala jeho mobil? 😀
@nemoznedievca kontaktuj tu zenu len v pripade, ze ste pred olatrom stali vy dve. Inak nie. Ist niekomu alebo neist do mobilu zalezi od konkretnej situacie, za normalnych okolnosti je to sukromie toho druheho (aj ked, ak nic neskryvas...). Ak vsak jeden z partnerov ma silne podozrenie na neveru (a niejde o chorobneho ziarlivca), tak uz sa to tyka aj jeho, uz je do situacie zatiahnuty. V tvojom pripade si ujasni co chces, ak zvazujes rozvod resp. si vies predstavit odchod od neho, tak ho konfrontuj. Ak chces manzelstvo udrzat, tak mu nic nehovor, lebo jediny vysledok konfrontaciue bude co? Ticha domacnost na chvilu? Utlmenie ich konverzacie, ktore sa o par mesiacov zas obnovi? Budes sa citit chvilku nadradenejsie, lebo ty si ta, ktorej bolo ublizene a ona ma teraz veci napravat a snazit sa? Konfrontacia ma zmysel ak ide o posmyknutie sa vo vztahu, jednorazova nevera, ktora sa uz nikdy nezopakuje. Ak ide o dlhodobu neveru, ktora sa cyklicky opakuje, neviem ci toto bude zrovna prinosne...
@nemoznedievca na nu sa vykasli, s nou nemas nic.. pories si muza a velmi razne mu vysvetli ze to nemienis tolerovat.. a kedze je to uz druhy krat tak by si musel vybrat bud ja alebo ona
@nemoznedievca vieš čo? Áno, podvádza tá, minimálne sa zaľúbil do správ, je mu fajn, žiari, je aj k tebe možno milší, lebo má výčitky ..a keď ti vyhovuje, že máš manžela dzigoša ale ľúbiš ho a nechceš stratiť, tak nerieš. Nevyhľadávajú ju, nelez mu do mobilu.. čo oči nevidia, to srdce nebolí. 😃
Nie si náhodou zakomplexovana? Necítiš sa menejcenna, že ti vyhovuje taký muž?
@danica2711 och, toto milujem. 🤦 Tak problém nie je to,že on ju podvádza, ale to, že mu lezie do mobilu. 🤦 Logicky,keď mám podozrenie, tak pátram a je jedno či v mobile, či vo vreckach, či napr. v supliku.
Zhod ružové okuliare a konfrontuj ho s tým.ze vieš.ze tá podvádza a čo s tým mieni robiť.
no ja by som naplánovala stretnutie pekne s oboma nezávisle na tom istom mieste. oni by vzájomne o tom nevedeli a len by sme sa tam pekne zišli. a nech sypú pravdu von. už niet na čo čakať...bude to boliet ale bolí aj toto čo zažívaš. nakopeš ho do zadku a začneš nový život.
viete dámy, je síce pravda, ze ona jej vernosť nesľúbila, ale vedome sa im sere do manželstva. až také neviniatko to nie je. treba si to vyjasniť. a jej tiež vyčistiť žalúdok.
@banderaska29 a to si chces teraz vyjasnovat s kazdou zenskou ktora sa mu pripletie do zivota? Hadam panko ma vediet co je uz za ciarou a duplom ak to uz raz riesili a slubil ze to ukonci.. nebude to tato, bude to ina.. problem je dilino ktory sa ocividne nudi a nevazi si co ma doma
@nemoznedievca urcite mu povec ze si mala tusenie ze nieco taji a nasla si mu v mobile spravy s tou dotycnou..ja si myslim ze pred tymi 4rokmi stym ani neskoncil ked teraz pokracuje..urcite to nedus v sebe..budes sa trapit..nech ti to vysvetli..
@tosomja Nepokladám sa za nejakú chuderu, ak máš toto na mysli 🙂. Považujem sa za celkom atraktívnu, mám už pokročilý vek, ale vyzerám oveľa mladšie, behám, cvičím, starám sa o seba aj po tejto stránke a ani sebavedomie mi nechýba. Ak by došlo k najhoršiemu, určite by som nemala o nápadníkov núdzu. Ja hlavne chcem spoznať moju konkurentku, čo má ona, čo ja nie... Fotky som videla, ako je fakt pekná a možno aj o čosi mladšia, to neviem. Má syna, ale či je vydatá, netuším. Len chcem vedieť viac. Ženie ma zvedavosť, nechcem sa jej vyhrážať, robiť scény, ani nič podobné. Len chcem vedieť, kto to, dopekla, je a odkiaľ sa poznajú...🤷♀️ Preto si odkladám jej číslo na mobil a dúfam, že sa mi podarí jedného dňa ju vystopovať. Bojím sa, že keby som jej zavolala alebo napísala, tak sa vyplaší a už sa to nedozviem a manžel si zase vymyslí nejakú báchorku...
@amiaja definuj mi slovo "priplietla" 😀 kamarátky som nikdy neriešila, že si s niekym písal ako sa máš a pod. tak toto neberiem ako priplietla. ani kávu s kamoškou neberiem ako priplietla. ak si s nejakou píše ako ju miluje, štatisticky si vezmime že takých veľa nebude, ak je to kanec tak max dve - tak to nie je každá, to sú dve a áno, ja by som to riešila nech sa dievča naučí rátať koľko je 1+1 a jemu dve tri cez papuľu a dovidenia ... tak ale ako hovorím, to som ja 😀
v autorkinom prípade - toto nie je ženská ktorá sa mu len tak nevinne priplietla do života. je tam potencial že to je milenka s ktorou 4 roky udržiava sex.
@maialeo áno, náhodou ho nechal pri posteli, keď išiel do sprchy, tak som sa pozrela... chlapi fakt nevedia nič poriadne ututlať🤦♀️
@banderaska29 tak mna teda vobec nezaujima kto ona je, ani by som s nou nic neriesila.. pre mna by bolo podstatne co dalej s chlapom ktory ma potrebu riesit veci mimo vztahu.. ale to som ja
Ale suhlasim ze jemu dve tri cez papulu a dovidenia😆
@nemoznedievca skus jej napisat z muzovho mobilu😆ked zaspi..v jeho mene..je to odvazny krok ale budes vediet ako sa veci maju
@amiaja Určite sa tu už veľakrát riešili podobné veci a nie každý to vie radikálne ukončiť. Ako som hovorila:dcéra, spoločné imanie, spoločné účty, spoloční priatelia... Prečo by som sa toho mala vzdať? A navyše mi vyhovuje aj ako partner a otec je naozaj skvelý, dcéra ho zbožňuje. Možno som urobila chybu, že som si prečítala tie správy, čo oči nevidia, srdce nebolí... a žila by som v sladkej nevedomosti. Ale teraz sa to už nedá vrátiť späť.
@nemoznedievca a teraz čo? Otázka? Problém?