Už nejaký ten čas som vo fáze zoznamovania sa s mužmi (nie s viacerími naraz). Často sa stretávam s názorom "kašli naňho ak by chcel...".
Ak by ťa chcel napísal by ti hneď ako je online.
Ak by ťa chcel našiel by si čas na stretnutie skôr.
..písal by viac.
.. bol by viac s tebou.
..nosil by kvety.
Atď. Doplňte si čo chcete.
Je to tak? Naozaj ak ťa muž chce tak ťa bude dobíjať ako vo filmoch s 1000 správami za deň, so stretnutím dobre, že nie každý deň, so sladkými rečami a darčekmi?
Alebo ste sa už stretli s tým, že chlap proste nie je ten typ. Áno, má záujem, chce byť s tebou a možno s tebou plánuje aj niečo viac ale jednoducho aj keď je teda online, nemá potrebu vypisovať každú minútu. Nemá potrebu vidieť sa každý deň, skôr si raz alebo dvakrát za týždeň nájde plnohodnotný čas na teba s programom. Nepíše a nehovorí ti aký si poklad a ako je rád, že ťa spoznal atď.
Môj bol presne ako pises. Zaujimal sa,pisal, nosil kvety, chcel travit cas atd. A je to tak doteraz. Plus je skvely otec.
No, tak pre mňa je divné, v začínajúcom vstahu apson 2x za deň....dobré ráno a aký si mala deň....2x za týžden je málo....zvlášť teraz, keď sa dá niekomu napísať prakticky zadarmo a hocikedy
Ľudia si rôzni. Niektorí sú aktívni, dávajú najavo záujem, byť s tým človekom je pre nich priorita a robia pre to všetko. A potom sú ľudia, ktorí sú opakom, chcú ale nevedia dávať emócie najavo, nevedia byť tí, ktorí zoberú opraty do rúk. Jedno aj druhé je okej. Len si musíš nájsť ten typ človeka, ktorý tebe vyhovuje. Ak ti človek niečím podstatným nevyhovuje už na začiatku, neviem či to má význam rozvíjať, pretože ľudia sa príliš nemenia. Ak chceš byť s niekým stále a on tu potrebu nemá, alebo opačne, tak načo do toho ísť. Prinesie to len výčitky a nespokojnosť. A osobná skúsenosť, prvý aj súčasný muž sú takí, že som vždy bola a som priorita, nie slovne ale skutkami.
Ano moj bol taky. Stale zaveseny na mne😄😄😄🌺
Proste ma zboznoval😄😄😄teraz ma lubi, ma ma rad, som jeho svet, ale jasne, ze to nie je ako pred tym.
Ale spravil by pre mna vsetko, je zlaty, ochotny, dobry, slusny, vazi si ma. Nikdy mi nenadava, nedepce ma,nestazuje sa.
čo si ešte nemala zaľúbeného chlapa? Zaľúbený chlap to je hotový blbec... ozaj bez rozumu. Robí aj také veci ktoré by pri normálnom rozume nerobil...
Ja som na takých mala šťastie... 😉
@deti95060810 Na zaľúbenie sa treba najprv spoznať, teraz skôr hovorím o tej časti 😊
niektori muzi sa zmenia aj vtedy, ked pride dieta, ten moj sa nezmenil ani trochu. je ku mne stale pozorny, presne ako predtym. k malej sa sprava uzasne, je proste manzel, akeho som si odjakziva predstavovala.
@autorka na toto nadávajú ženy, ktoré by radi počuli, že áno, chlap ťa chce aj keď sa poriadne nezaujíma.
Plnohodnotný program 2x do týždňa mám s priateľmi. Nie, nemusí to byť 1000 správ denne, nemusíme sa vidieť 24/7, aby som mala pocit, že ma dobíja, dokonca to čo ty popisuješ dobíjanie ani nie je, len si to samozrejme prikrášlila a prehrotila na 1000 správ denne a darčeky. Keď sme spolu ešte nežili, tak by mi rozhodne chýbalo aby mi nezavolal a nenapísal ako je deň dlhý, pretože TOTO myslíme tým, keď sa chlap neozýva, že čas si za 24 hodín nájde na dve-tri správy alebo krátky telefonát a áno ten, ktorý si nenájde, tak na teba asi moc nemyslí.
Nepotrebujem dostávať darčeky na každom stretnutí, tak si túto nasilu hyperbolu nechaj pre seba. Jednoducho ak chlap ženu naozaj chce a nie len zabiť s ňou dva dni do týždňa, tak sa s tebou chce rozprávať aspoň raz denne prostredníctvom správ/telefonátu a vieš prečo? lebo by ho zaujímalo aký máš deň, či sa ti dnes darí, čo máš v pláne a podobne. Toto je tých 1000 správ? to je bežný záujem o človeka.
ále prosím ťa, kdeže spoznať...koľko chlapov sa zaľúbi a ženu pozná len povrchne - najmä ak je výstavný kus...
@cocolino234 Čo si sa tak rozhorčila? 😃
@autorka teraz to po sebe čítam 😆 vôbec som to tak pohoršene nemyslela, skús si z toho vynechať ten tón. 😂😂😂
@cocolino234 🤣🤣🤣
tak áno, neozvať sa ako je deň dlhý je jedna vec ale naozaj sa stretávam s názorom, že hneď ako chlap hodinu neodpisuje tak nemá záujem, to je zase iná vec. Tým zveličovaním 1000x za deň som mala na mysli práve to.😊
Popravde, taky s 1000 správami za deň by mi liezol na city. Aj taky, čo by očakával, že celé dni striehne az sa ozve a hneď celá zerava odpovedám. A ani ja som nikdy neočakával, že hneď sa ozve, keď sa ozvem ja. Proste ľudia by mi normálne žiť popri tom ako rádia, nie prepočítavať počet správ a stopovať redakčné časy.
@autorka to sa stretávam aj ja, že chlap neodpíše do hodiny, tak je zle ale medzi nevyzretými dievčatami, to ani nemôžem povedať, že ženami. Proste žena vie, kedy sa o ňu chlap zaujíma a kedy ju zanedbáva, keby môj do mňa rýpe a tvrdí, že sa o neho nezaujímam lebo mu neodpíšem v sekunde, tak by som ho vysmiala. 😀 A hranica medzi záujmom a zanedbávaním naozaj nie je až tak tenká, aby sme počítali každú minútu, rovnako dni sú dosť dlhé na to, aby sa človek ozval.
Myslim si, ze ti svietia nejake kontrolky, ked sa nad tym zamyslas 🙂 poviem ti to z mojho pohladu. Ja som bola dlhe roky sama a za ten cas som stretla vela mužov, s niektorými som randila menej, s niektorými som to ,,natahovala" dlhsie. Ale po tych skúsenostiach viem, ze ked ma muz zaujem, tak to budes citit ;) niektori ma natahovali aj 10 mesiacov a ja som to len hlupo tolerovala a stale si hľadala nejake argumenty. Lebo sa sklamal, lebo ženám neverí, lebo je taky a onaky a on len, proste, nemal az taky zaujem :D zeny si vedia vytvarat rôzne scenáre, levo nechcú vediet pravdu. A potom prišiel moj manžel. Ked som ho spoznala, tak som bola vo fáze, ked som sa cítila šťastná sama so sebou. V tej dobe som bola nezamestnaná a kedze som mala dost našetrené, tak som si užívala a stale niekam chodila a cestovala🙂 a uz na prvom rande som vedela, ze to medzi nami velmi zaiskrilo;) manžel sa veľmi snazil, robil kvoli mne veci, ktore by kvoli inym neurobil. Vzdy si nasiel cas, nosil mi darčeky, kvetuly. Chodili sme stále po výletoch, hoteloch a ani raz si odo mna nevypytal peniaze, lebo vedel, ze nepracujem. A robi to doteraz. Viem, ze mal okrem mna len dva vzťahy a teda pri mne sa uplne zmenil. Predtym chladný typ, pri mne úplný romantik. Ked sa chlap velmi zamiluje, nie povrchne, tak to teda pocitis🙂 najlepšie bude, sadnúť si s nim a na rovinu mu povedať, co ocakavas a ze ty ked ides do niečoho, tak naplno a bud to zoberie alebo sa rozlucite. Nestracaj zbytočne cas s niekym, kto ta ma len v zalohe a čaká, kym nepríde to práve, co ho zdvihne zo zadku 🙂
Na toto univerzálny návod nebude. My sme sa s mužom zoznámili cez net a najprv sme si písali maily. Smsky sme si písali minimálne až vôbec, telefonovali sme len z času na čas (bolo to v prehistorických časoch pred EÚ roamingom a cezhraničné hovory dosť stali). Aj potom, keď už sme za sebou dávno mali prvé rande, stále sme si písali. Po rokoch to chlap vytlačil a bolo toho cez 300 strán 🤣🤣🤣 Na take, že ráno sms milujem ta a večerná na dobrú noc, na to sme akosi nikdy neboli. Takže nechápem toto otrocke prenasledovanie, bol už tri minúty na msg a ešte mi neodpovedal, keď nepošle 15 sms do dňa nemá záujem.... No, neviem. Podľa mňa ten záujem je vidno skôr z obsahu, než z formy a intenzity. Asi som už stará konzerva.
a teraz si predstav, že kedysi si zaľúbenci písali listy a čakali tak 3 dni, kým list príde, to by dnešná mládež asi nerozdýchala 😀
No takto: spoznala som muža, keď internet na sk bol v plienkach, čiže mali sme mobil, čiže ak sme nemohli byť spolu, tak zavolal mi raz denne, a k tomu 2-4 sms večer 🙂 a ešte sme si písali maily, každý deň mail, spolu máme teraz knihu z tých mailov....a to ja som nemala Pc doma, čiže ideš do kaviarne, kde bol 1 Pc a tam som zaplatila za internet a napísala mail
No tak ja keby som čakala kým mi môj muž napíše tak čakám do smrti.
zo zaciatku moj bol taky, ze prisiel, chodil ked mohol, volal kazdu volnu chvilku, proste na tych zaciatkoch ked chlap chce tak ozaj sa snazi 🙂
Mne nepisal sms, ani netelfonoval....v tej dobe este neboli mobilne telefony a ani pevne linky nemali vsetci...
@balaskovae hej hej len po nejakom tom case pride bud k vytriezveniu, ze nie je vlastne taky ako na zaciatku, alebo v niektorych pripadoch taky ostane. no isto by som si do svojich vztahoch nenechavala kecat
Naozaj plati, ze ked chlap tu zenu chce, tak sa snazi a beha za tou zenou. To sa mi potvrdilo s viacerymi a s mm taktiez.
Rozhodne sa tak muz chova na zaciatku.
Samozrejme nevypisuje, nevola cele hodiny, ani nechodi kazdu chvilku, nesnazi sa travit s nou kazdu minutu (to by uz bolo chore). Ale je to casto. Niekolkokrat do tyzdna pride, alebo aspon zavola.
A robi pre nu veci, ktore predtym trebars nerobil a pre inu by mu ani nenapadli. Napriklad precestovat celu noc, len aby priniesol darcek, byt hodinku s nou, potom na otocku cestovat zas hodiny naspat.
Skutocne raritne z toho, ak je vztah na zaciatku nemastny-neslany, vypadne nakoniec trvaly, pevny zvazok plny lasky, pochopenia, ucty a dovery.
Vasinou ak je nemastny-neslany, tak z toho nebude nic, alebo je ta zena pre neho zaplacnutie casu pri hladani zeny, ktoru naozaj chce. Nehovorim, ze sa obcas nepodari z takeho niecoho splodit deti. A ze ta zena si vie klamat do vrecka, ze toto je dobry vztah.
Co chces pocut. Tie co cakaju praveho s presne nadefinovanymi vlastnostami, si casto najdu takeho az niekedy v 40,... tke (ked medzitym spustia z vela poziadaviek). Tym padom sa im potvrdilo a budu tvrdit, ze mali cely cas pravdu. Ze boli predtym 20 rokov same a stratili ten cas, to je druha vec.