Ako zvýšiť chuť na sex?

tomy32
10. jún 2024

Z manželkou máme taký problém čo sa týka pohlavného styku sme spolu 11 rokov mame jedno dieťa a posledne 3 roky to nefunguje v posteli kvôli tomu ze manželka si musela dať odstrániť tú Bartoliniho žľazu. Potom k tomu prišla depresia a tetánia tak teraz užíva tabletky Magnerot a Frontin čo u nej absolútne znížilo chuť na sex a má k tomu odpor.
Preto sa chcem spýtať či sa to dá ešte nejako riešiť ak s tým niekto ma /mal skúsenosti. Ako snažím sa ju pochopiť v tom netlačím na ňu ale je mi to dosť ľúto.
Prípadne ak sú nejaké lieky alebo niečo na zníženie chuti na sex aby som manželku zbytočne netrápil tak či sa dá niečo také kúpiť v lekárni pripadne niekde na stránke
Ďakujem za radu

egonsk
10. jún 2024

vacsinou zvysuje chut na sex mlady milenec/milenka, ale je pekne, ze ti na vztahu tak velmi zalezi a snazis sa ho udrzat. Palec horu chlape 👍

dadka1997
10. jún 2024

@tomy32 spoločná komunikácia, psychológ, sexuológ, toto by som liekmi neriešila .. mimo sexualneho zivota, aky mate vztah ?

tomy32
autor
10. jún 2024

@dadka1997 mimo sex života super žiadne hádky nič

tomy32
autor
10. jún 2024

@egonsk tak snažím sa lebo viem, že je to aj pre ňu ťažké a tak chcem ju v tom podporiť aby v tom nebola sama preto hľadám nejaké spôsoby aby sme to nejak vrátili na tu správnu koľaj

selenka7
10. jún 2024

Frontin sa nesmie uzivat dlhodobo, je to navykovy benzodiazepin. Ak ma problem s depresiou, nech si sa predpisat Trittico, to na rozdiel od inych antidepresiv nepotlaca libido.

tomy32
autor
10. jún 2024

@selenka7 ďakujem za radu budem sa informovať u jej lekára

selenka7
10. jún 2024