Baby tema skôr na odľahčenie..ako zostať pre muža príťažlivá aj po rokoch manželstva,vzťahu?ja som na to napríklad neprišla😅
Hm...ono len telesná príťažlivosť pre vzťah nestačí,hádam po roku ťa berie aj inak ako iba cez "telesno".
@terezka1947 ako áno viem , ale vieš chlapi su na vizuálnu stránku, nebudeme si klamať, chlapi si naozaj zakladajú na zovňajšku u ženy
Starať sa o seba, domácnosť a všetko ,byť usmiata a spokojná to je celý úspech, muž nechce ufrflanu ženu čo má problém zo vsetkym a čo muža stíha kde je čo je a podobne, a úspech zaruceny
v com spociva tvoja predstava v "pritazlivosti"? kazdy ma inu predstavu? u mna to napr nie je vonkajšia krasa ale vnotorna, povahove vlastnosti a pod.
My zeny mame vyhodu. Mozme zmenit uces,farbu vlasov,nechty,vizaz,oblecenie nam doda smrnc. Proste statat sa o seba zvonka aj zvnutra,byt pohodova,vesela,dobra milenka,vymyslat nove miesta a dobrodruzstva na sex,nech to nestagnuje a podobne. Byt pritomna vo vztahu nielen prezivat
Prečo by žena mala riešiť či je pre muža atraktívna, snáď v prvom rade, má byť žena pekná hlavne pre seba a muž keď si ju bral, tak sa mu páčila a bola príťažlivá ,starneme všetci a pokiaľ niesu nejaké zdravotné ťažkosti,tak človek sa nejako extrémne fyzicky nemení ,až na to starnutie a to je prirodzený proces
Ak je niekto len na mladé mäsko ,bude partnera ,partnerku meniť celý život pravidelne, po pár rokoch
Tak už som vydatá skoro 15r,no a u normálneho chlapa ti iba vizuál stačiť nebude. Tam tá príťažlivosť ide z viacerých oblastí.
A to ešte nespomínam takú tú "praobycajnú lásku"😊
Keď už po roku uvazujes ako nestratiť príťažlivosť,kedy by mala byť najvyššia,tak čo po deťoch,atď.
Ten muž musí vedieť,čo v tebe má.....a vážiť si to.
A samozrejme to platí aj naopak.
@terezka1947 my sme manželia 11 rokov,neuvažujem po roku ..
Inak stále nechápem toto ,že žena má byť atraktívna pre muža,ako načo prečo,však ak sa o seba starám,neobzieram sa a zrazu sa mu nepacim tak to už je potom jedno
hm, ja nerobim nic a som pre muza pritazliva aj po 15+ rokoch. vsetko je to v hlave - presnejsie v jeho hlave 🙂
Celkom by ma zaujimalo, ci aj chlapi si taketo otazky davaju😉
A ako si prišla na to ze si na to neprišla?
@minenkak ...môžeš vedieť koho si berieš ale život aj ľudia sa menia.To,čo ti príde príťažlivé a v pohode ako 25 ročnej ti už nemusí prísť v pohode ako 40 ročnej.
Priority aj pohľad na svet sa menia.A keby šťastie záležalo iba na predpoklade,že vieš,koho si berieš tak by nebolo toľko rozvodov,zlomených sŕdc a pokazených vzťahov.
Ja napriklad pracujem sama na sebe preto,aby som sa nestala jednou z tých ufnukanych,upistanych,hysterickych žien.
Čo sa týka vzhľadu: nechty a zuby musia byť vždy top.U mňa.
Nie je nič skaredsie ako žena s neupravenymi nechtami.Podla mna
zena ma jednu vyhodu z prirody: je premenliva...a v tom je vlastne to tajomstvo nanovo vznikajucej pritazlivosti...samozrejme, ak ta premena nie je negativna