Ako byť pre muža celý život príťažlivá?

17. mar 2024

Baby tema skôr na odľahčenie..ako zostať pre muža príťažlivá aj po rokoch manželstva,vzťahu?ja som na to napríklad neprišla😅

mabenn
17. mar 2024

zena ma jednu vyhodu z prirody: je premenliva...a v tom je vlastne to tajomstvo nanovo vznikajucej pritazlivosti...samozrejme, ak ta premena nie je negativna

terezka1947
17. mar 2024

Hm...ono len telesná príťažlivosť pre vzťah nestačí,hádam po roku ťa berie aj inak ako iba cez "telesno".

autor
17. mar 2024

@terezka1947 ako áno viem , ale vieš chlapi su na vizuálnu stránku, nebudeme si klamať, chlapi si naozaj zakladajú na zovňajšku u ženy

zuzubb007
17. mar 2024

Starať sa o seba, domácnosť a všetko ,byť usmiata a spokojná to je celý úspech, muž nechce ufrflanu ženu čo má problém zo vsetkym a čo muža stíha kde je čo je a podobne, a úspech zaruceny

kacena4
17. mar 2024

v com spociva tvoja predstava v "pritazlivosti"? kazdy ma inu predstavu? u mna to napr nie je vonkajšia krasa ale vnotorna, povahove vlastnosti a pod.

jimi1985
17. mar 2024

My zeny mame vyhodu. Mozme zmenit uces,farbu vlasov,nechty,vizaz,oblecenie nam doda smrnc. Proste statat sa o seba zvonka aj zvnutra,byt pohodova,vesela,dobra milenka,vymyslat nove miesta a dobrodruzstva na sex,nech to nestagnuje a podobne. Byt pritomna vo vztahu nielen prezivat

minenkak
17. mar 2024

Prečo by žena mala riešiť či je pre muža atraktívna, snáď v prvom rade, má byť žena pekná hlavne pre seba a muž keď si ju bral, tak sa mu páčila a bola príťažlivá ,starneme všetci a pokiaľ niesu nejaké zdravotné ťažkosti,tak človek sa nejako extrémne fyzicky nemení ,až na to starnutie a to je prirodzený proces
Ak je niekto len na mladé mäsko ,bude partnera ,partnerku meniť celý život pravidelne, po pár rokoch

terezka1947
17. mar 2024

Tak už som vydatá skoro 15r,no a u normálneho chlapa ti iba vizuál stačiť nebude. Tam tá príťažlivosť ide z viacerých oblastí.
A to ešte nespomínam takú tú "praobycajnú lásku"😊
Keď už po roku uvazujes ako nestratiť príťažlivosť,kedy by mala byť najvyššia,tak čo po deťoch,atď.
Ten muž musí vedieť,čo v tebe má.....a vážiť si to.
A samozrejme to platí aj naopak.

autor
17. mar 2024

@terezka1947 my sme manželia 11 rokov,neuvažujem po roku ..

minenkak
17. mar 2024

Inak stále nechápem toto ,že žena má byť atraktívna pre muža,ako načo prečo,však ak sa o seba starám,neobzieram sa a zrazu sa mu nepacim tak to už je potom jedno

mondolina
17. mar 2024

@zuzubb007
sama tomu neveríš. 🙈

minenkak
17. mar 2024

@zuzubb007 ale toto je slúžka bez svojej hlavy a nie manželka

deedol
17. mar 2024

hm, ja nerobim nic a som pre muza pritazliva aj po 15+ rokoch. vsetko je to v hlave - presnejsie v jeho hlave 🙂

doriiis
17. mar 2024

@zuzubb007 .....ja s tebou súhlasím.Asi nič nie je odpudivejsie ako upistana,urevana,hystericka ženská,čo rieši každú kravinu a nepodstatné blbosti.

minenkak
17. mar 2024

@doriiis ja snáď normálne ,že sa manželia správajú k sebe slušne

mondolina
17. mar 2024

@doriiis
a muži milujú aj také harpie 😉

doriiis
17. mar 2024

@minenkak ....nuž áno.Ale ruku na srdce.Kolkokrat a jak hrozne sa mnohokrát bez príčiny dokáže jedna žena správať k hocikomu?
Toto so slušnosťou nemá nič spoločné.

minenkak
17. mar 2024

@doriiis ale to je všetko o povahe človeka a nie len žien

doriiis
17. mar 2024

@minenkak ...no veď.A povaha nemôže byť príťažlivá? Čo má žena z toho,že je pekná,keď je blbá jak tago a nedá sa s ňou vydržať?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
minenkak
17. mar 2024

@doriiis bavíme sa snáď ho slušných ,mentálne vyzrelych , psychicky zdravých ľuďoch

minenkak
17. mar 2024

@doriiis a načo by si niekto bral niekoho, kto je blbý ako tago

zuzubb007
17. mar 2024

@mondolina verím, lebo to tak robím roky a úspešne 😀

doriiis
17. mar 2024

@minenkak ...tvoju poslednú otázku beriem ako básnicku otázku😄
Odpoveď môjho muža na otázku čím som pre neho príťažlivá aj po 18 tich rokoch:
Lebo si aká si,lebo ta ľúbim a máš dobrý zadok😂

dskjhfdlkdjhl
17. mar 2024

Celkom by ma zaujimalo, ci aj chlapi si taketo otazky davaju😉

minenkak
17. mar 2024

@doriiis no a ty si si dala poslednou vetou odpoveď

doriiis
17. mar 2024

@minenkak ...no ver či nie,som väčšinou usmiata a neriešim chujoviny.Suhlasim s tým,že keď žena vie vytvoriť doma pohodovú atmosféru a nie je furia,tak ma vyhrane

minenkak
17. mar 2024

@doriiis nielen žena je rodina .Už som písala ,že snáď sa bavíme i normálnych ľuďoch a vtedy sú obaja spokojní a usmiati,zväzok manželský je dobrovoľný tak snáď viem koho si beriem

hugger
17. mar 2024

A ako si prišla na to ze si na to neprišla?

doriiis
17. mar 2024

@minenkak ...môžeš vedieť koho si berieš ale život aj ľudia sa menia.To,čo ti príde príťažlivé a v pohode ako 25 ročnej ti už nemusí prísť v pohode ako 40 ročnej.
Priority aj pohľad na svet sa menia.A keby šťastie záležalo iba na predpoklade,že vieš,koho si berieš tak by nebolo toľko rozvodov,zlomených sŕdc a pokazených vzťahov.
Ja napriklad pracujem sama na sebe preto,aby som sa nestala jednou z tých ufnukanych,upistanych,hysterickych žien.
Čo sa týka vzhľadu: nechty a zuby musia byť vždy top.U mňa.
Nie je nič skaredsie ako žena s neupravenymi nechtami.Podla mna