4 roky mám priateľa a namotala som sa na iného chlapa

lilo188
16. jún 2022

Ahojte žienky potrebujem poradiť 😕 Ocitla som sa v dosť ošemetnej situácií..Mám priateľa 4 roky...Ako áno je to v poslednom čase také, že viac menej už na seba ani nemáme vela času, občas hádky a tak..ale zase nemôžem povedať že ho neľúbim..o tom potom..ale..posledný čas som cez jednu dajme tomu že hru spoznala jedného chalana..Ako sme sa spoznali tak sme si začali písať takmer nonstop, ako o obyčajných veciach, o živote a tak..samozrejme som mu povedala že som zadaná..po čase sme začali aj volať a tak.no len problém je ten, že sa namotal 🙁 a ja naňho...poznáme sa síce iba cez internet ale mám pocit že sa poznáme fakt dlho, vieme sa rozprávať doslova celý den..a on je z toho samozrejme neštastný že som zadaná a že primne cíti že proste by som bola tá pravá 🙁 toto sa mi stalo fakt prvý krát po tých 4 rokoch a niekedy mám pocit, že normálne rozmýšlam čo a ako...povedala som mu, že neviem čo bude ale že zatiaľ sa rozchádzať nechcem a už vôbec nie kvôli 3 osobe a on povedal že nemôže byť so mnou iba kamarát.. a normálne mi chýba rozmýšlam nad ním :( ach...tak som si ho oblúbila ..čo myslíte vy?

rencina_4
16. jún 2022

fuha a myslis ze ked sa poznate len cez internet, ze to moze byt skutocne aj v skutocnom svete? ako chapem ak ma niekto problemy vo vztahu a najde taketo rozptylenie na nete moze si uletiet ale vies...aby si casom nelutovala.

anjelicek26
16. jún 2022

Ach dievca, co mas 12... namotavky s netu...este ste sa ani nevideli, spolu nespali, spolu realne nerozpravali, necitila si jeho vonu, nevidela jeho pohlad, nevies prakticky vobec, kto to je, ale si "namotana". Namotana na co? Na to, co ti pise? Tak su ludia, co vedia pisat krasne veci a realita je uplne ina... a dobehne ta velmi rychlo...

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
16. jún 2022

@lilo188 Myslím si, že cez internet nikoho nespoznáš tak naozaj. Jasné, že máš pocit, že ste si úžasne sadli a ohromne si rozumiete, lebo spolu nežijete reálny život. Netvrdím, že vám to spolu nemôže vyjsť. To môže a vždy je šanca, že keď sa s priateľom rozídeš a dáš sa dokopy s týmto, že budete mať krásny vzťah. Ale rovnako je šanca, že to nevyjde a budeš si vyčítať, že si si kvôli nemu zničila pekný vzťah.

lubina
16. jún 2022

@lilo188 tak s tvojim priatelom ste 4 roky, zalubenost pomaly opadla, ale mala by tam byt laska a vztah. No na vztahu treba pracovat....S novemu objavu na internete, je to nieco nove a este si to aj idealizujes, kedze si ho v realite ani nevidela, preto si na takom ruzovom oblaciku, lebo vidis to co chces vidiet a idealizujes si to co pise a vsetko. Ale to robia pubertiaci a nie dospeli ludia. Skus radsej popracovat na terajsom vztahu a ak ozaj zistis, ze to nie je to prave orechove, tak hlavaj skutocnu osobu a nie niekoho na internete 😉

anjelicek26
16. jún 2022

btw. to, ze si non-stop vypisujes s nejakym inym chlapom, mobil mimo, pisat tak aby ta nevidel partner, myslis, ze on to nevnima? Ze je toto vlastne mozno dovod, preco vam to uz az tak neklape? Ze ti neveri, podozrieva s nevery, tajomstiev?

lalu_sk111
16. jún 2022

@lilo188 problem takychto vztahov je ten... ked sa clovek nevidis, rozhovory vedia byt intimnejsie a otvorenejsie. Dava to cloveku pocit, ze toho druheho pozna, je si snim blizky ale zaroven dialka dava velmi velky priestor na idealizaciu a subjektivne vnimanie toho druheho..

laska86
16. jún 2022

@lilo188 zahadne ze na cudzieho chlapa mas cely den cas vypisovat si a na svojho casu na seba nemate🤷

michaelam2
16. jún 2022

mna by tak zaujimalo co vo vseobecnosti vedie ludi, ktori su vo vztahu k tomu aby si len tak zacali vypisovat na nete s uplne cudzim clovekom ...a este k tomu "takmer nonstop" ako napisala autorka ...fakt nechapem

kiwi3
16. jún 2022

pozname sa len cez net... no super, kludne to moze byt stary pupkaty chlap, vobec toho cloveka nepoznas. ine by bolo, ak by to bol napriklad mnohorocny kamarat... ale takto nie je vlastne co riesit.

nevenka
16. jún 2022

@anjelicek26 ja som to zazila este na VS, raz mi stacilo sa s nim stretnut a bolo jasno 😅😁

karolinakr
16. jún 2022

@kiwi3 a čo ked to je černoch Nelson?

lilo188
autor
16. jún 2022

@nevenka ako jasno?

jaskolka
16. jún 2022

Par mesiacov písania cez internet je absolútne nič. Nepoznáš ho, nič o ňom nevies, len to, čo ti napísal a co vôbec pravda byť nemusí
Takže na tvojom mieste sa skusim", odmotať "lebo toto mi príde ako také pubertiacke zblbnutie sa do niekoho nedosiahnuteľné ho.
Alebo sa stretnite, keď fakt usúdis, že ti stojí ta to zahodiť 4 ročný vzťah, tak sa slušne rozid s terajším a až potom" hor sa "na toho z internetu
Aby to napokon totiž neskončilo tak, že ostaneš sama

anita6666
16. jún 2022

Vsak sa s ním stretni a nehalucinuj...za mňa,žiaden vzťah a radšej sa stretávať s kým chcem a kedy chcem

piece
16. jún 2022

Treba si ujasniť priority a čo ti za čo stojí. Ak ho chceš spoznať ako za mňa ok, len nepodvádzaj.

vsauce_
16. jún 2022

Tak namiesto toho aby si si vyriešila svoj nefungujúci vzťah, ideš riešiť niekoho koho poznáš len cez net? Kriste-

timing
16. jún 2022

Jeminecku. To kolko mate rokov?
Laska cez internet a dokonca ta prava 🤭
Vy musite mat naozaj malo rokov ked si toto hovorite. V zivote ste spolu neboli, nezili, nezdielali spolocne starosti. Odvazne povedat,ze ty si ta PRAVA 😆😆
To su veeeelke kaleraby, ktore Ti dava do hlavy.
Ved sa s nim stretni a uvidis,ci tam bude iskra,chemia,wau efekt.

tara42
16. jún 2022

Mne sa to stalo keď som mala 22 ale myslím ze len veľmi malému percentu to vyjde. :D Bola som ešte mladá pojasena, vzťah som mala 2,5 roka, pisala som si s jedným chalanom, vtedy letelo badoo, isli sme kamarátsky von s jeho psikom, vôbec to nebol môj typ ale niečo ma k nemu ťahalo a do 2 týždňov od stretka som sa rozišla s priateľom. Ale teda nehovoril mi na začiatku ze som jeho prava láska a podobne keci :D. Nam to vyšlo, sme spolu 10 rokov, úžasný chlap, mame dcerku. Ale tebe nemusí.

marcellka32
16. jún 2022

Známa si písala so znamostou z netu celé 2 roky🤦🏻‍♀️bez jediného stretnutia v meste, kde obaja žijú, všetko tuti fruti krásne básničky, srdiečka...nakoniec prišlo k stretnutiu a bolo prvé aj posledné....

marcellka32
16. jún 2022

Človeka spoznas počas spoločneho bývania, a skutočný charakter ako človek reaguje sa ukáže až pri problémoch v živote

mandzula
16. jún 2022

Kedysi som kdesi citala, ze na to, aby sa clovek zalubil cez pisanie, staci 500 sprav. Sprav, v ktorych si pisete tak, ze si mozte dat cas na odpoved, premysliet si ju, reagovat bez negativnych emocii, odmlcat sa, ked je zle... Tak sa na to skus pozriet takto a potom sa pozri na to, co mas doma, co poznas v dobrom aj zlom. A odpovedz si sama, ako dalej. Ak ti priatel vyhovuje dajme tomu na 80 % a novy chlap ti vykryva tych zvysnych 20 %, poloz si otazku, co je viac.

vilma7
16. jún 2022

Nenamotala si sa na neho, ale na písmenká. Tiež som si písala atď...a reálne stretnutie bolo úplne o niečom inom.
Takže ja odporúčam stretnúť sa a možno sa.rychle vrátite do reality 🤪🤪 lebo to je len čiste virtuálny svet, nie reálny.

k0l0b3zka
16. jún 2022

Kedysi vysvetloval jeden sexuolog, ze vztah sa sklada z "romantickej" a "praktickej" casti. A preto su vsetky milenecke a virtualne vztahy dokonale, lebo sa odohravaju v rovine romantickej. Problem nastava, ze realny vztah obsahuje prakticku zlozku a Ty nemas sancu este vediet aky je ten Tvoj pan dokonaly schopny v praktickom zivote. Ako reaguje v krizovej situacii, aky je ziarlivy, aky mate pohlad na zivot,financie, ci nie je humusak atd atd.. Takze si to len uvedom prosim 🙂 Ked si zacneme pisat, je dost pravdepodobne ze aj my budeme pre seba stvoreni :D

spadnutaslivka
16. jún 2022

na toto je jedna krásna odpoveď- namotala si sa len na svoju vlastnú predstavu o ňom. Ak ti záleží na tvojom priateľovi, vykašli sa na virtuálnu lovestory. Ak máš nutkanie si ísť za svojím, tak si najprv ukonči terajší vzťah a potom rieš iné vzťahy. Ale na 99% na to doplatíš. Ale tvoj priateľ si nezaslúži, aby si ho (hoci len virtuálne) podvádzala.

zdenkastanka
16. jún 2022

A vies o tom ze takto moze pisat dalsim 4 zenam ze?🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ze namotavka cez hru.. mas 15?problemy vo vztahu ries s priatelom a nie s tipkom z netu co ti natlaci kaleráby do hlavy a napise ze si pre neho ta prava🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️to nemyslis vazne...

zdenkastanka
16. jún 2022

@anjelicek26 ved jasne, mobil nonstop v ruke, potom bodaj by po sebe nevrcali... no chudak priatel.

heisenberg
16. jún 2022

@tara42 odkopla si svojho bývalého ako špinavú handru..

zdenkastanka
16. jún 2022

@tara42 mna by zaujimalo preco si mala potrebu byt na zoznamke, pisat si s chlapmi (minimalne s tym jednym) dokonca sa s nim stretnut ked doma si mala priatela??🤨🥴

tara42
16. jún 2022

@zdenkastanka neviem, zrejme mi niečo chýbalo, nemali sme veľa spoločného. Mladosť pochabost. Teraz by som to už spravila samozrejme úplne inak, rozišla sa predtým. Uz v tomto veku zmýšľam inak s nikym si už nepisem nie to ešte aby som sa s niekym stretla. Ale veľmi rychlo som vtedy spravila bodku v tom vzťahu bez toho aby bolo niečo fyzického s mojim terajším mužom, len to jedno stretko. Minulosť uz nezmením.