Zaľúbila som sa do ženatého kolegu

13. okt 2024

Ja si neviem pomôcť, cítim sa ako puberťáčka s motýlikmi v bruchu. Ja som vydatá tiež, mám aj dieťa… ale je to silnejšie ako ja 😔 neviem či to je láska, skôr nie ale veľmi ma priťahuje a cítim že to je obojstranné. Tá chémia a to iskrenie tam je. Čo robiť? Ako sa od neho odosobniť? Bojím sa že to dopadne zle….
Výpoveď určite dávať nebudem.

minenkak
13. okt 2024

Len sa ovládať,aj tak je najlepšie odísť,to nevydržiš

mamamasama
13. okt 2024

Choď do toho. Kašli na dieťa. Rozbi rodiny. Veď pudy sú to najdôležitejšie čo máš.

petamich
13. okt 2024

Ale coby to dopadlo zle 🙂 bude z toho laska najvacsia...rozvedie sa, ty sa rozvedies a budete zit stastne az naveky...iba zeby nie

Skusila by som sa skor zamysliet, co mi doma chyba, ze to hladam inde

autor
13. okt 2024

Rozvádzať sa nechcem, neviem čo mi je fakt sa cítim ako decko.
Doma mám skvelého manžela a je aj skvelý otec. Akurát že po tých rokoch čo sme spolu už tá láska nie je taká ako na začiatku…

grof_monte_christo
13. okt 2024

Dopadne to tak, ako sa ty rozhodneš. Nijak inak.

andrea78
13. okt 2024

@autorka ,,..Doma mám skvelého manžela a je aj skvelý otec. Akurát že po tých rokoch čo sme spolu už tá láska nie je taká ako na začiatku…,,

Som zvedava, co by si povedala na to, keby sa pan manzel namotal a tuzil po kolegini/inej zene. Ved skusi, ake to bude, pretoze iskra a laska u vas nie je ako na zaciatku. Je Ti to jedno? Ak ano, smelo do toho. Co tam po dvoch rozbitych rodinach. Bolo koze dobre, tak sa isla na lad smykat.

slovakboy
13. okt 2024

@mamamasama
@petamich čím jej pomohli vaše príspevky? Veď toto ona vie, že to nie sú správne pocity. Nehovorí že s ním plánuje byť, má len pocity, ktoré si nevyžiadala.

alienkami
13. okt 2024

Je to len zaľúbenosť, chémia, hormóny... ono to časom prejde. Ak sa dá, vyhýbaj sa situáciám, kedy by ste zostali s kolegom sami.
Na druhej strane - skús zapracovať na vzťahu s manželom. Spomeň si na začiatky vášho vzťahu, porozmýšľaj o tom čo sa zmenilo, čo ti chýba... a skús sa k tomu vrátiť. Naplánujte si s manželom spoločný večer vo dvojici - ale nie len na hodinu dve... ale fakt celý večer. Ak sa dá, tak hoc aj celý víkend, týždňovú dovolenku... Všetko sa dá, keď sa chce.

gribka1
13. okt 2024

Vždy použi rozum a nespadneš do toho. Ale zázračná tabletka, ako túto chemickú búrku zastaviť neexistuje. Ako dlho to už trvá, kam ste najďalej zašli. Si si istá, že on to tak isto cíti, má zábrany? Nechce si len vyprázdniť? Lebo každá situácia je iná.

mamamasama
13. okt 2024

@slovakboy tak nech navštívi psychológa, alebo nech sa zdôverí manželovi. Ako jej tu my pomôžeme?

earlgrey
13. okt 2024

Uprac si to v hlave a nedopadne to zle....ako čítam, v dnešnej dobe stačí málo, aby niekto bol "mimo"

komplikovana
13. okt 2024

jasne, ze s manzelom to uz nie je ako na zaciatku, lebo sa o vztah pravdepodobne nestarate. Treba si uvedomit, ze to co citis, je iba sexualna pritazlivost. A to nie je laska. Pouzi rozum, jednoducho ste obaja zadani, takze nie je co riesit. A radsej pouzi fantaziu na to ako zlepsit vztah s manzelom.

slovakboy
13. okt 2024

Kým žiješ len s pocitmi na neho, neurobila si ešte nič zlé. Sú to prijemne predstavy. Skús rozšíriť objekty tvojej pozornosti aj inam. Na svojho muža. Jasné, teraz sa tomu kolegovi nevyrovná. Ale ak začneš pracovať na vzťahu ja a manžel, tak postupne sa obrazy oboch mužov začnú meniť.

alienkami
13. okt 2024

@mamamasama možno hľadá niekoho, kto niečo také zažil a zvládol to. Ja ten pocit zamilovanosti veľmi dobre poznám, a viem aj aké môže mať následky (našťastie nie z vlastnej skúsenosti) a viem, že niekedy je naozaj ťažké odolať. Zhadzovanie autorke nepomôže. Zrejme chce len pochopenie a podporu - tým nemyslím pobádanie k nevere.

korylan
13. okt 2024

Možno takto iskrí iná žena na tvojho manžela. Čaká,kedy budete mať krízu a ona mu ponúkne pochopenie. Možno ho iná priťahuje tak ako teba iný chlap....

mamamasama
13. okt 2024

@alienkami nehnevaj sa, ale logicky zmýšľajúci človek si zváži pre a proti. Ženy. Vy nemáte 13 rokov. Môžeš sa zamilovať, môžeš cítiť náklonnosť k inému, ale doma má skvelého manžela a skvelého otca a len preto, že sa jej zapália lýtka, tak nevie, čo so sebou? Fakt aké je "pre" v tomto prípade? Naozaj potrebuje rady z MK, aby si dala veci dokopy a zistila, že svojou "láskou" môže zničiť dve rodiny a hlavne zobrať deťom rodičov?

petronela1985
13. okt 2024

Jedine počúvnuť svoje rácio. Neživiť to a naučiť sa s tým žiť. Pri ňom, ale bez neho. Toto mi nejako vychádza.

alienkami
13. okt 2024

@mamamasama nie každý dokáže city zbaliť do logických argumentov a zahodiť. Niekto potrebuje viac času na spracovanie, niekto to potrebuje prebrať s nestranným človekom... Každý spracovávame životné situácie inak, posvojom... na tom nie je nič zlé. Jednoducho to má inak ako ty a ja (ja si svoje problémy tiež radšej riešim sama v sebe)

petronela1985
13. okt 2024

@alienkami toto si neviem v praxi predstaviť, že zamerať sa na začiatky vzťahu s manželom. Môžeš pracovať na vzťahu, na manželstve, stále je to ten istý človek, o ktorom vieš, že začne vetu, ako presne tá veta skončí. No neviem. Ale tak u nás je to tak, že som s manželom polovicu môjho života, teda 18 rokov. Ak to niekto dokáže, tak super, ale myslím, že drvivá väčšina prípadov by sa nejakou obnovou romantiky nezaoberala. Po rokoch vzťah dosiahne svoje maximum, prechodí sa, manželia zostanú spolu kvôli deťom a praktickým dôvodom. Ale to je len môj názor, pokiaľ to niekto dokáže, tak klobúk dolu.

tamky123
13. okt 2024

Čo robiť? Opýtaj sa manžela a dieťaťa. 😊

ysseba
13. okt 2024

“Bojim sa, ze to dopadne zle”. Touto vetou mam pocit, akoby si uz bola rozhodnuta, ze ak pride prilezitost, vyuzijes ju. Nuz co poradit? Len, ze si musis upratat v hlave 🤷🏼‍♀️ ak sa medzi vami daco stane, vzdy je tu riziko toho, ze to zistia kolegovia, jeho zena, tvoj manzel a potom to tvoje “bojim sa, ze to dopadne zle” sa stane realitou a jediny pre koho to dopadne zle budes len a len ty 🤷🏼‍♀️ takze sup sup upratovat si myslienky a zivotne hodnoty a popremyslat ci je v zivote dolezitejsie chvilkove poblaznenie alebo pevne rodinne vztahy bez klamstva

gribka1
13. okt 2024

@ysseba Alebo sa vybúria, nikto sa to nedozvie a žijú ďalej svoje životy.

alienkami
13. okt 2024

@petronela1985 mne nešlo o romantiku. Romantika sa preceňuje. Ale občas si zaspomínať na staré zlaté časy nemusí byť na škodu. Jasné, že to nebude rovnaké ako na začiatku. To ani nie je cieľom. Cieľom je nájsť to, čo fungovalo,"oprieť" sa o to a zapracovať na existujúcom vzťahu.

alienkami
13. okt 2024

@ysseba "vždy je tu riziko toho, ze to zistia kolegovia" - to nie je riziko, to je istota 😂 Partner môžno nepostrehne, ale kolegovia v práci vždy!

januska12323
13. okt 2024

Snívať môžeš ale nič viac nerob, kvôli chvíľkovému potešeniu rozbiť dve rodiny?

liliput12
13. okt 2024

@mamamasama Haaa toto je dobré 😂😂

earlgrey
13. okt 2024

@petamich Viem, že si to písala ironický 😁 ale autorke dám príklad. Kamarátka - vydatá s 1 dieťatom, on - zadaný s jedným dieťaťom. Kamarátka odišla od muža, on od partnerky...kamarátka ostala tehotná, rozviedla sa...urobila si s novým mužom dokonca až 2 deti...čiže spolu majú 4 deti..jej prvé dieťa to znášalo zlé, nenávidi toho muža, jeho prvé dieťa to znášalo zlé, nenávidi moju kamarátku. K tomu sa pridala jeho bývalá partnerka, ktorá po nich pokrikuje po meste, nadáva, hucká dieťa proti ním...vulgárne sa vyjadruje pred deťmi na ich matku...všade, po celom meste poroznášala hrozné veci...
@autorka treba ti taký alebo podobný život? Pozeráš pri tých svojích motýlikoch aj na potreby svojích detí?

ina2405
13. okt 2024

@slovakboy pocity sama živí fantazírovaním, čo by bolo keby.
Autorka, vyjdi z toho fantasy sveta kde teraz si a uvedom si realitu. Najpríťažlivejšie na kolegovi je to, že o ňom moc nevieš, nepoznáš a teda si si vybájila v hlave kadečo a motýle máš z týchto fantázii. Toto nie je ešte ani zamilovanosť. Len poblúznenie.
A keď sa toto prevalí v robote a v rodine, zničíš si vzťahy a povesť a budeš ešte aj za rozbíjačku rodín a horšie.

slovakboy
13. okt 2024

@ina2405 áno, najlepšie je hneď pri prvom stretnutí si povedať, že ja a on - nič. Žiaden vzťah. Keď sa ale pripustí prvá myšlienka, tak to sa už nabaľuje.

fido69
13. okt 2024

Už zase? To si neviete vymyslieť niečo nové a uveriteľnejšie?
Stačí 8 jednoduchých viet a MK zarába na zobrazovaní reklám. Neuveriteľné. 🤪