Mám 20 rokov, onedlho 21. Chodím do posledného ročníka na strednej, kde som sa zoznámila s 15 ročným prvákom, a zaľúbila som sa... Jemu ten vekový rozdiel nevadí, ale ja rozmýšľam nad tým, že čo si o mne ostatní pomyslia... Poznáte nejaké páry , kde je muž o dosť mladší?
Ja mam mladsieho ale veru 15 nemal, ked sme spolu zacali
Kamarát mal 15 a našiel si 25 ročnú s 2 deťmi. Doteraz sú spolu a ich deti su už dospelé. Ale ja si to osobne vôbec neviem predstaviť, vždy ma priťahovali zrelý muži, nie deti.
Je iné, ak by si mala 25 a on 20. 15 ročný chlapec ešte nieje muž, ale decko.
Jasne že mu to nevadí. Ktorému 15 ročnému chalanovi by vadilo že má 20 ročnú frajerku. Neviem čo ťa priťahuje na ešte decku...
Mas 21 a stale si na strednej?
Taky Macron si zacal so svojou vydatou ucitelkou a matkou dvoch deti (maju rozdiel 25 rokov).
Tiez mal cca tych 15-16 vtedy a jej dcera bola dokonca jeho spoluziacka.
Ale tam to vyzera, ze bol vzdy rozumovo omnoho vyspelejsi na svoj vek.
Stale je to vsak risk. Lebo vek medzi 15-25 je celkom burlivy na vyvoj osobnosti. Takze povaha tvojho priatela dnes nebude jeho povaha aj o dva roky, ci viac. Uz o dva roky ta moze vidiet uplne inak a mat zaujem o rovesnicky.
To je jedna vec.
Druha vec je, ze ty zachvilu zo skoly odides. Tvoj zivot sa zmeni, posunie do dalsej fazy. Bud pojdes robit, alebo studovat na VS. Oboje znamena, ze obaja budete mat uplny rytmus zivota, ine povinnosti, ine starosti. Zmiznu niektore spojovniky. Bude to viac podobne vztahu na dialku. Tie su na trvanlivost vysoko neuspesne.
Tretia vec je tvoje dospievanie, ocakavania od zivota a skusenosti, nazory. Budes ta dospelejsia v case, ked on bude dieta.
Takze bud ty ho emocne a intelektualne potiahnes k sebe, on pri tebe skor dusevne dospie. Alebo ty zakrnies v pubertalnom veku, na jeho urovni. Budes napr. take 22 rocne decko s myslenim 17 rocnej.
Stvrta vec, ak vztah vydrzi, ty zacnes okolo 26-28 uvazovat o kupe nehnutelnosti, o vydaji, o dietati (budes uz totiz pracovat), on bude chciet naplno zacat zit a uzivat si (bude mat tak 22 a mozno bude tiez na VS), nie zarabat na rodinu a viest partnersky dospely zodpovedny zivot.
Takze hoci su vztahy, co vysli, treba zvazit aj tieto rizika.
Ja mam mladšieho o 9 rokov...ale zoznámili sme sa v dospelosti, on 28 ja 37...nebalila som dieta...
15 ročný je primladý, to je ešte v puberte a pokým bude dospelý, tak si to s ním užiješ. Keby ste obaja mali o 5-6 rokov viac, tak by to bolo iné. Ja som tiež vo veľkej väčšine chodil so staršími ženami, ale ako 15 ročný by mi pripadalo zvláštne mať frajerku po 20tke.
Mam temer 16r syna, a asi by ma odviezli keby dovlecie domov 20r "frajerku". Nie a nie a nie, letela by 1vymi dverami.. Nastastie ten moj ma rozum aspon zatial, a bavi a ho veci bezne v jeho veku PC hry posilka skola
Rozdiel 5 rokov je v pohode. Ale nie, keď jeden zo zúčastnených je decko. Mám 13 ročného a šlahlo by ma, keby mi o 2 roky doviedol 20 ročnú (onedlho už 21).
@eternity24 pre mňa sú decká všetci chlapci do 30 rokov... môj názor, nemusíš sa s ním stotožňovať 😅
Mala som kamarátku presne takýto vekový rozdiel, ešte pred érou mobilov a soc sietí. Ona študovala na vš v ba on na strednej v KE. Rodičia boli proti, roky si iba dopisovali a stretli sa iba potajomky. Vraj oni všetkým ukážu aký budú spolu šťastní.
Nakoniec sa aj vzali, ale kým prišli k tomu aby mali dieťa ona už zdravotne nebola práve v top stave viac krát potratila, mala synčeka predčasne narodeného, ktorý nakoniec zomrel v deň keď sa mal narodiť. Podvádzal ju a nakoniec odkopol ako špinavú handru, vymenil na oveľa mladšiu babu. Psychicky ju sústavne ničil ani 50ky sa nedožila.
Keď počujem o takomto vekovom rozdiel naskakuje mi husia koža.
Je ine, ked ma 35 rocna zena za partnera 30 rocneho muza a ine, ked ma 20 rocna zena za partnera 15 rocne decko
Sestra pozná...baba bola v rodine ako aupair, tuším s tým chlapcom o ktorého sa starala sa zobrali a založili rodinu.
Čo sa ti páči na decku? 😂 Príde mi to uchylné.
Môj partner je o 8 rokov mladší ale spoznali sme sa keď mal 28. 15 je dieťa. Na 15 ročné dieťa nemáš ani čo pozrieť.
Keby tu napísal 21 ročný chlap, že sa zaľúbil do 15 ročnej? Bol by z neho pedofil a úchyl? Alebo by ste tu písali, že aj vaši muži sú o 5-6 rokov starší a pohoda 🤣😀
Ja mam manžela o 5 r mladšieho ale keď sme sa spoznali mala som 30r a on 25r. Samozrejme nejaké komenty ze som staršia boli
O 5 rokov mladsi nie je ziadna tragedia. No skor by ma odradzalo to,ze v 15tich je este nevybureny a neviem,ci by som chcela prezivat vsetky pubertalne excesy s nim. V 20tke by som si hladala zrelejsieho muza. Ale tak ty vies,aky je povahovo,ci je rozumny alebo s nim plieska puberta. Hlavne,aby to jeho rodicia rozdychali 🤣
Decko chce len omocit pelikana😀
Muž áno, nie dieťa... Ešte keby sa do toho priplance otec toho chlapca, hotová telenovela... 😄
@h2 co slahlo keby priniesol ale si zober, ze by ti oznamovali, ze je tehotna 🤣🤣🤣
S mužom som sa zoznámila práve v deň, keď oslavoval 18. narodeniny. Ja som mala vtedy 24.
A už sme spolu vyše 24 rokov.
@betulinka1 😳😱
Ako baby zase neprehanajte. My sme boli ostatne na koncerte a tie 15r deti 😳 ved ti chalani vyzeraju tak vyspelo, muzne. Hrud z fitka ako skrina, uces od barbera. Neteriny spoluziaci 😅😅 s kamoskou sme len na seba hladeli, co to ... Toto za mojich cias veru nebolo 😅
MUŽ? 15 ročný?? 🤣 Ale teraz si robíš srandy, však? Muž mladý je tak 25 - 27 ročný ...aj to sú tie lepšie prípady...kedy chlapca nazveme mužom- adekvátne k jeho správaniu, činom, vyjadovaniu sa, vyspelosti, samostatnosti, vyzrelosti........... Nekomplikuj si život, keď nemusíš. Dievčatá sú vyspelejšie, možno ani + 7 nebude dosť. Toto je ale hlúposť, sorry.
No.. môj manžel je mladší o 5 rokov. Začali sme spolu randiť okolo našej tridsiatky.. Veľakrát sme sa bavili o tom, že keby som mala 20, asi by som sa naňho ani nepozrela.... (15 je naozaj málo.. dcéra má 17 a keď vidím jej spolužiakov, mnohí vyzerajú naozaj detsky, zatiaľ čo baby sú už skoro dámy).
jasné že áno.