Trýznivé myšlienky

18. feb 2024

Ahojte,neviem či sa to tu riešilo alebo podobne ale ide o to že počas tehotenstva som sa dozvedela že priatel je v kontakte so svojou bývalou prechováva k nej city a ja som v pozícii len akejsi náhrady v podstate aj ked mi to priamo nepovedal ale netreba vela aby to človeku doplo.Kedže som bola v 5 mesiaci na potrat bolo neskoro,mala som myšlienky ako to dieťa neznášam,že ho nechcem a po pôrode sa ho vzdám.Samozrejme ako som porodila to bola naozaj láska na prvý pohlad a teraz sa mi striedajú strašné výčitky ako som mohla na niečo ako potrat a vzdanie sa malého pomyslieť a myšlienky že som si zničila život,malý mi nebol treba,bolo by mi lepšie samej a zase potom výčitky.Cítim že som kúsok od zrutenia s tohoto.Malého velmi lúbim ten jeho úsmevík,šibalský pohlad,malé nožičky a ten jeho neskutočný smiech ked žartujem že mu smrdia vtedy sa doslova idem roztopiť ale neviem sa zbaviť týchto myšlienok.Problém je že niejak nedokážem osloviť odborníka ani kamarátky a požiadať ich o pomoc tak som sa a aspon tu vypísala :(

domkakvet
18. feb 2024

Dolezite je to, ze sa to nestalo a ze to lutujes, tak na to zabudni a venuj sa malemu.

babydesire
19. feb 2024

No, to chce vsetko cas..a neboj vsetci mame obcas slabe chvilky , sme len ludia a ked je toho vela stracame kontrolu nad vlastnou dusou,myslienkami...asi si mlada,predpokladam..zrejme vas otecko opustil..ci ? Co ostatny tvoji blizky ?

brloh
19. feb 2024

Človek sa mení, vyvíja. To že si mala tie myšlienky a teraz ťa to trápi je len znak toho že si sa v živote posunula ďalej. Sama vieš že teraz by si myslela/konala inak, tak je zbytočné sa obviňovať.

rorino
19. feb 2024

Musíš odpustiť sama sebe za tie reči a myšlienky.Nik nie je bezchybný,dôležité je,že si to uvedomujes a vieš ,že to nie je pravda.

sinusoida
19. feb 2024

Neboj, takéto myšlienky má mnoho žien, nie si v tom sama, uži si malého, je to láska na celý život 🙂. Želám všetko dobré.