Viete mi prosim racionalne napisat Vas nazor :
S byvalym priatelom sme 8 mesiac. po rozchode, a teraz caka dieta s novou priatelkou .
Viem dost rychlo hned dieta . My sme spolu boli 5 rokov.
Na spät by som ho uz nechcela ale ked som sa dozvedela ze caka dieta . Strasne som plakala a bola som minuly tyzden totalne znicena..
Co myslite ?
@21oktober nie to mali planove . Ale co si pls mydlis je toto ego ?
ego. Moj ex - ktore som nechala a nechcela ho ked sa x krat ponukal. Zacala som vztah s jeho byvalym spoluziakom neskor, mam s nim dokonca dieta. Takze spokojna s rodinou a zivot ideal. A ked mi napisal, ze sa ide zenit, tak som sa bytostne urazila 😅😅 Bolo to prosim pekne 10 rokov potom ako som ho nechala 😅😅😅
no ak to takto položiš napriamo , je to asi tvoje ego . Proste ju si vybral za matku svojho dieťaťa hneď a teba ani po 5 rokoch . Fakt to hoď za hlavu dopraj im a nerieš.
len ľútosť a úvahy, čo by bolo keby. nechaj ich žiť, nezáviď a počkaj si na svojho princa
Urcite to nie je ego. Vela parov je spolu roky a ked si najdu novych velmi rychlo zakladaju rodinu. Zrejme sa poucili,ze treba plodit deti este v case zalubenia nie ked je uz vztah prechodeny
Ego .. boli ste spolu 5r a uz to nic neznamena.. on sa rychlo pohol dalej mà novu lasku a uz aj dieta na ceste. Vy ste boli spolu 5r a nic take .. snou sa ti to zda hop sup a ze na teba - vas rychlo zabudol. Ale ten vas vztah mohol byt z jeho strany mrtvy dlhsie Nie ze len 8m on Ta mohol prestat milovat aj pred 2rokmi. No Proste to je jedno kasli nanho. Je to ako to malo byt. Teba caka nieco ine. Raz budes mat krasny vztah dieta ak chces .. zelaj mu nech je stastny ..
Ja som bola 2 roky s jednym chalanom, mala s ho ozaj rada, no za cely ten cas sa u mna nedostavil pocit, ze s tymto clovekom by som chcela zit, zobrat si ho a zalozit rodinu. Potom sme sa rozisli, stretla som svojho muza, s ktorym to bola uplne ina uroven vztahu po vsetkych strankach, zacali sme spolu zit, planovat rodinu...vtedy som sa dozvedela, ze moj byvaly sa ozenil a dako ma zacalo skriet, ze ju si zobral a mna nie 🙈 Toho svojho by som pritom nemenila ani za nic, no cista jesitnost 😄 No dnes som uz uprimne rada, ze sa mu dari, ze nezostal sam.
Naša susedka 9 rokov chodila s chlapom nemohli a nemali dieta, ked sa rozišli okamžite otehotnela s inym a on tiež mal dieťa, ono čas uteka a ked človek v 1 vzťahu odklada, do druheho ide poučený a snaži sa všetko zameškane dobehnuť, proste niektori ľudia sa potom citia ako prestupne stanice
Ego… neviem kto koho nechal a preco. Ale ak bol vzťah aspon trochu normálny tak ono je to tak ze človek si mysli ze ten druhy bude do konca života sám a bude spomínať ako mu bolo dobre v tom vzťahu a nikdy nikoho si preto nenájde a bude sa len živiť spomienkami. Je to take majetnicke, ja ho síce nechcem ale ani druha nech ho nemá.
Ono to prejde. 🙂 Ale chápem ze po 5 rokoch a 8 mesiacoch od rozchodu to zabolí, mohol este dva tri roky smutit za tebou. Pripadne kym sa nevydáš a nebudeš mat deti. Ale aj potom by to zabolelo.
Z takejto rychlovky nic dobre nevzide, moj nazor. Nuz dieta do toho 😂, este aby ti chalan nevyplakaval. To su len take take dokazovacky, lieci si ubolene ego.
Je to ženska ješitost. Nie si prva ani posledna ktoru takato informacia zrazila a aj si poplakala. On je uz minulost, nic vas nespaja. Daj mu zbohom a uz neries jeho zivot. To na margo toho ako si sa dozvedela ze caka dieta. Je dobre prerusit kontakty, cibuz poprosit znamych aby ta o nom neinformovali lebo sa posuvas dalej
@timing mne to on oznamil . Lebo mi zavolal
Ego
toto sa deje poslednu dobu casto, aspon co si ja vsimam, ono ked je ten vztah akoby prechodeny, tak potom je to celkom problem a vela ludi si tak uvedomi, ze dobre je mat to dieta skor a necakat na "vhodnu" prilezitost, chapem, ze ta to vzalo, ale s tym nic neurobis, treba sa pohnut dalej
Ani jedno ani druhe. Nebola si ta prava. Ja som s byvalim bola 3 roky. Rozisli sme sa a stretla som MM. Za par mesiacov svadba a keby vesmir dal aj deti. Proste som uz vedela, co chcem a nechcem a nemienila som stracat cas.
Ani ani. Podla mna asi necitil s tebou ze chce to dieta, je to normalne, nerobila by som si z toho tazku hlavu. Bud rada, ze si od neho prec.
ktovie ci bolo naozaj planovane, to vedia iba oni dvaja. tak cloveka taka informacia moze ranit aj po dlhom case. vy zasa nie ste az tak dlho rozideni. to preboli.
ja poznam tiez par ludi, co sa po rokoch rozisli, nasli si novy vztah a isli do toho naplno, hned dieta atd. niekomu to vyslo a niekomu nie, niektori sa aj rozisli/rozviedli.
sú len dve možnosti , ty si nebola tá pravá a ona bola, alebo ty si nebola tá pravá a jemu sa jednoducho šmiklo . Pokiaľ ti vyslovene nebijú biologické hodiny tak sa tým netráp , niekde je muž pre teba , len ho treba nájsť alebo dať šancu tomu aby si našiel on teba.