Na začiatku bolo všetko super . Stále kontakt výlety vymýšľal len on. Po 7 mesiacoch je to úplne opak. Kde kolvek chcem ísť tak jemu sa nechce ani prejist sa . Každé ráno keď sa zobudíme zavezie má domov on si ide po svojom za kamosmi, ja som doma pól dňa sama. Keď aj chcem zostať u neho že sama počkám ho tam tak stále sa vykruca. potom sa ozvem čo ideme robiť tak príde k nam a sme len u nás. Pritom má veľa krát si myslím že môže zobrať ked ide za bratom a synovcom pozrieť “, ale on ide sám. Setko sám robí. Hovorím mu že mu upracem nech ni dá potrebné veci na to a on že netreba že nech doma upratujem. Ja 27 on 38. Poslednej dobe mi to pride ako kamarátstvo. Keď som sa aj s ním o tom bavila že chcem byt s ním normálne cely deň tak mi povedal že on je zvyknuty sa ráno zobudiť a ísť si po svojom. Sám od seba nepríde za mnou neobjime má, sex keby nezačnem ja on nič, pusa len taká na pery ako ked sa lucite doma s mamou pred dovolenkou. Minule som sa bala a hovorím mu nech sa ku mne pritúli že sa bojím nech ide za mnou a on len na mna pozeral že čoho sa mám bat, taký nezaujem, ako keby som mu na príťaž, mi to dakedy pride.
Je to vôbec vztah?
už nemá záujem ...takto sa nespráva milujúci chlap.
mňa by to jeho správanie urážalo.
Jednoznačne mu ešte dnes povec že papááááá kamaráde
Keď sme od seba tak píše pekne ako sa na mna tesi a ako budeme spolu no hotový Ezop. Len žiaľ skutky nespĺňajú to čo píše .
@kylogram no v prvom rade nechápem, kto vás dvoch živí - nechodíte do práce? Keď teba každé ráno po zobudení odvezie domov a tam drepíš pol dňa a on si ide za kamošmi?
Ale teda k problému - zunovala si sa mu. Dostal čo potreboval, viac mu netreba, tak čo by sa ťahal po výletoch a nebodaj s tebou normálne žil, plánoval rodinu atď? Nestrácaj viac času.
@sissy27 my pracujeme každý v zahraničí. A vieme si turnusy spraviť tak aby sme boli na sk spolu doma ..
aj teraz pred odchodom šiel len na otočku do vedľajšieho mesta a vraví mi dva dni pred tým či pôjdem a ním . Vravím že môžem sa ísť previesť, deň pred tým mu píšem večer nech mi ráno napíše pojdem s ním. A on že bude sa ponáhľať je lepšie keď pôjde sám rýchlejšie to otočí a že si mám pospinkat. Jednoducho vždy keď chcem niekam s ním ísť má nezoberie lebo má x y výhovoriek. Teraz zase ideme každý do prace už a silne premýšľam nad týmto ,,vzťahom,, či ho neukoncim keď sa vrátime v decembri domov . O budúcnosti rozpráva ako budeme žiť a mat rodinu. No keď vidím ako žije teraz so mnou-tak neviem ako taký človek bude mat niekedy normálne fungujúci vztah, preto je asi v jeho veku sám, tu bude ten zadrhel 🤷🏼♀️
Píše, čo chces čítať, ale necíti to tak keď je s tebou. Buď nech je kamarát, alebo nič. Ty máš priveľké očakávania a on svoj život kde asi nechce aby si patrila. Vyskúšal, odkopol. Len nevie narovinu povedať
@kylogram jasné, že ti trepe o budúcnosti a ako budete mať rodinu, lebo vie, že to chceš počuť a že keby ti na rovinu povedal, že je fajn, že sa s tebou môže vyspať, ale ináč mu ideš na nervy, je mu lepšie samému, tak zdúchneš. Prepáč, ale ty sa mu ešte ponúkaš, že mu poupratuješ? A on je rád, keď vypadneš? Muž, ktorý ženu miluje, plánuje s ňou budúcnosť, tak chce byť s ňou stále, alebo aspoň tak často, ako je to možné a nie že on hľadá cestičky, ako byť s tebou čo najmenej a ako sa ťa zbaviť. Ukonči to ešte dnes a najmä sa nedaj opinkať sladkými rečami, ako sa na teba tešil, lebo si ťa necháva ako zálohu, kým nenájde ženu, s ktorou bude chcieť byť stále.
@elizabet173 tak bola som u neho a bolo mi blbe tam neupratala veď nie som hnida. Ale nechcel . Keď mu poviem že by som s ním chcela byt stále mi povie že či nemá právo byt aj sám chvíľu. To je jeho argument .. to je človek asi ktorý nehľadá nič vážne . Musím sa s ním porozprávať a buď alebo. Všetko prebolí.
@kylogram mňa napadla jedna vec, skús sa tak vo vzťahu odtiahnuť, prestaň ho kontaktovať, buď viac pasívna že čo urobí aká bude jeho reakcia a na základe toho budeš vedieť viac.
Vonku pracujete spolu ? Ake dlhé turnusy ?
Koľko dní na Sk ?
Lebo ak ste od seba, normálny chlap kt.ta ľúbi, ospevuje budúcnost by využíval každú minútu aby ste boli spolu, išli spolu, upratovali spolu.
Teba má v zálohe a behá si kde chce.
Ja by som odišla na turnus a jemu ani obraz ani zvuk.
Ak by zisťoval čo sa deje, tak len v štýle chlapče a kde si bol doteraz. Bola som pri tebe a vyháňal si ma, odhanal od seba a teraz sa na čo hráš, robís sa za chrumkavého a vypisuješ ódy. Mal si sa mi venovať, nie utekať. Tak teraz utekaj za inou.
@kylogram keď som spoznala môjho terajšieho partnera, tak som tiež u neho bola, ani ma nenapadlo u neho upratovať, keď som u neho prespala jednu noc, veď som bola návšteva. To bežne keď si u niekoho na návšteve, upratuješ? Na čo sa tlačíš tam, kde nie si vítaná? Necítiš sa úboho?
Ty chceš asi viacej ako on, povedala by som, že máš väčší záujem aj o to aby ste nejako napredovali a tak podobne, len on asi moc nie, skús sa držať v úzadí chvíľku, nech sa spamätá.
Moc sa mu ponukas a jeho to už nebaví...stiahni sa, nekontaktuj ho, vydrz dlhšie ako 3-4 dni sa neozvat a uvidíš čo bude...ty mu teraz vyhovies zakaždým ako on píska
Máte všetky pravdu . Musím sa stiahnuť a uvidím čo bude. Je pravda že zo začiatku mi vkuse vypisoval on ako prvý . Potom to celé utíchlo. Príklad teraz sme boli dva a pól týždňa na Slovensku spolu. Je pravda že každý deň sme boli spolu ale nie cely deň. Vždy doobeda si pobehal a potom poobede došiel-alwbo ja som šla s našimi na výlet a večer sme spolu boli. Ale niečo mi tam jednoducho chyba. Nestačí mi takyto vztah. Áno je pravda že ja som do toho vložila všetko ale nevidím z jeho strany žeby tiež do toho vzťahu vložil kus seba . Ja mu spravím čo mu na očiach vidím a on si je mnou istý. To mi aj povedal. Ja mu na to hovorím ale ja nie som si tebov vôbec ista a on na to nič ze sak ty mi od začiatku neveríš .. je pravda ze na začiatku má veľa ľudí pred ním varovalo ale ja som si spravila po svojom - nebrala som to nejako vážne až postupom času som sa zaľúbila, ale asi do nesprávneho 🙃
@kylogram veru.
Dolezitejsie su skutky nez slová.
On chce len to, čo ti dáva momentálne. To je sex a čau.Aj to len občas. To, že píše ódy a sladké blbosti, to je nič. Skutky hovoria niečo iné.
Proste je to starý mládenec a starého psa novým kúskom nenaucis. Nechce spoločný život v dvojici, nechce meniť svoje zvyky.Je naučený žiť sám a po svojom.Veďsám ti to povedal, co ešte potrebujes vediet?
Obaja chcete niečo iné. Spoločnú cestu nenájdete, on bude zurit, že ho tlacis do niečoho, čo je mu prísť srsti a ty budeš strácať čas. Tým ze sa, mu doslova vnucujes, mu ideš na nervy ešte viac. Je možné že o chvíľu sa, rozide s tebou on.
Choďte od seba teraz, načo čakať? Co sa zmení za mesiac? Zázrak sa nestane
@kylogram Je to starý mládenec ,zvyknutý na svoje pohodlie a trávenie času ,nechce sa zmeniť.Čím dlhšie je človek bez záväzkov ,tým je to tažšie mat s niekym potom plnohodnotný vzťah ..chce slobodu ,nechce byť obmedzovaný .Toto je jeho pravá tvar .Na začiatku sa každý snaží ,ukázať sa pekne .Napokon ti aj povedal,je zvyknutý ráno vstať a ísť po svojom .Ak ho budeš tlačiť do niečoho ,sám od seba ti zdrhne ...
"Keď mu poviem že by som s ním chcela byt stále mi povie že či nemá právo byt aj sám chvíľu."
To bude veru diagnóza starý mládenec. V takom jeho veku už starého psa novým kúskom nenaučíš...
@kylogram no ja na tvojom mieste žiadne skúšky typu odmlcat sa a pod. detinské záležitosti by som neaplikovala. Polroka ste to mali pekne ale už to vyprchalo, stáva sa... Precitaj si svoj príspevok po sebe a keď si vážiš samu seba, tak ihneď sprav ty ten krok preč... Viem, možno ty si zaľúbená, ale ver ze chlap kt ta miluje sa takto nespráva. A on sa už nezmení. Držím palce
@hefo súhlasím a ja sa mu ani nedivím, na čo by si komplikoval život, keď môže mať čerešničku na torte tak či tak a ešte sa mu aj sama ponúka?
@elizabet173 však ako sa hovorí zifaly ľudia robía zufale činy . Tak jasne že som sa ponúkala . Lebo som si nevedela predstaviť byt bez neho. Ale za tu dobu ktorú sa mi mal venovať a nevenoval sa mi ucil má žiť bez neho.. teraz je na to ideálny čas zabudnúť a skončiť to, aj ked cez telefón mi to príde detinské, no ina možnosť neni….
@kylogram neviem, prečo by mladá žena mala byť zúfalá. Popracuj na svojom sebavedomí, nepotrebuješ muža, ktorý ťa bude používať ako hračku, mimochodom takého nájdeš hocikedy, ale skutočného partnera, ktorý bude s tebou rád. No niekedy si na neho treba dlhšie počkať - vlastná skúsenosť, ale zase to potom stojí za to. Ukončenie cez telefón príde mi to neosobné, ale ak teraz inú možnosť nemáš, si rozhodnutá a obávaš sa, že pri osobnom stretnutí ťa zase zlomí, tak to bude najlepšie takto. Najmä si uvedom, že s ním zabíjaš čas, drahocenný čas a kým si vo vzťahu s ním, tak prichádzaš o možnosť mať niekoho kvalitnejšieho. Držím palce, aby si čo najskôr ukončila tento vzťah-nevzťah, časom našla niekoho, kto ťa bude mať rád
Nie je. 38 ročný chlap, ktorý je normálny sa takto nespráva. Odíď z kratšej cesty... nemá to význam.