Rozpad vzťahu a tehotenstvo

sue5594
24. apr 2023

Dobrý večer chcela by som vedieť či bol niekto v podobnej situácii a vedel by i poradiť. Momentálne končim 1 trimester všetko sa mi zosypalo pred očami. S partnerom sme 7 rokov mame 5 ročneho synčeka no posledne 2 mesiace je to ako peklo priatel sa mi odcudzil nespava s nami v spalni nekomunikuje so mnou vôbec nema zaujem riešit nič. Mam strašne depresie v noci zle spím vačšinu dňa preplačem stále myslim ako zo všetkým skončit chcela som odíst no nemam nič našetrené a nikdo ma nezamestná keď som tehotna k rodičom sa vrátiť nemôžem a ostať u priatela je ako žit v pekle. Neviem ako ďalej nedokážem si nájsť cestu rozpravať som sa s priatelom snažila ale bezvýsledne som na konci všetkeho prpsím o radu ďakujem

zuza265
24. apr 2023

A co je pricina? Preco sa vsetko zosypalo? Nejde to napravit?

sue5594
autor
24. apr 2023

@zuza265 príčina je vlastne skoro všetko už totalne nefunkčny vzťah, žiadna komunikácia z jeho strany a kopec dalšich vecí snazila som sa to riešit napraviť veci proste komunikovať a vydiskutovať čo nám vadí ale on nemá záujem so mnou komunikovať

pribinak
24. apr 2023

Prečo sa nemizes vrátiť k rodičom?

sue5594
autor
24. apr 2023

@pribinak su rozvedený každý si žije už po svojom narušila by som ich životy a to nechcem

monillia
24. apr 2023

@sue5594 ono sa to určite nezhorsilo za pár dní, takto nefunkčný vztah už musel začať pred tvojím tehotenstvom, divim sa ti,že si s ním chcela 2.dieťa. Teraz každá rada drahá.

beata_k
24. apr 2023

Mozno len hormony?

zuza265
24. apr 2023

@sue5594 a uz nie je ani trosku chcenia skusit to napravit napr pomocou odbornika?

domkakvet
24. apr 2023

@sue5594 opytaj sa ho ako si predstavuje dalej fungovat, lebo ze ty taketo fungovanie odmietas.

deti95060810
24. apr 2023

partner bábo chcel? nehnevá sa že si tehotná?

sue5594
autor
24. apr 2023

@monillia či mi veríte či nie kazdy ma problémi vo vztahu žiaden neni dokonalý ale zo dňa na deň prestal s nami spávať a zo dna na deň prestal komunikovať preto tomu nechápem o druhe bábo sme sa snazili vyse 2 rokov a nedarilo sa mam za sebou niekolko potratov preto ked to konecne prislo som bola nadsena ako mu to oznamim led som mu to povedala vobec sa netesil ako leby ho obarila vriaca voda den na to bol ako vymeneny

zuza265
24. apr 2023

@sue5594 a rozpravali ste sa? Skusala si sa pytat co sa stalo?

pribinak
24. apr 2023

@sue5594 však nemusíš u nich (jedného z nich) zostať navždy, len na chvíľu kým sa trosku neupraví tvoja situácia
Necháš deti vyrastať v tomto? Aký budú mat vzor ? Otec agresívny a matka submisivna a zneužívaná

sue5594
autor
24. apr 2023

@zuza265 chcela som to napravit aj cez odbornika vysmial ma s tym ze on neni padnuty na hlavu aby musel chodit nejakemu odbornikovi a tym debata skoncila

zuza265
24. apr 2023

@sue5594 a ake je riesenie z jeho strany?

st_277
24. apr 2023

@sue5594 my sme to mali podobne, vadilo mu ze som taka urevana, tak sa so mnou radsej nebavil😂 dnom ked som porodila, by za mna aj zivot dal. Milujeme sa tak ako nikdy predtym. Treba zistit pricinu. Spominala si potraty, mozno sa len boji a zostal vydeseny, chlapi sa niekedy bohuzial uzatvoria do seba miesto toho aby sa vyrozpravali. Nepozname vas vztah predtym, skus sa vzchopit, vyfesakuj sa a skus ho znovu zbalit na usmev🌸

sue5594
autor
24. apr 2023

@zuza265 skusala som vsetko dokoncia aj diskusiu mimo domacnosti v neutralnom prostredi len mi dvaja ale on bol len ticho a k nicomu sa nevyjadroval

sue5594
autor
24. apr 2023

@zuza265 ziadne nasa debata skoncila jeho slovami rob si co chces mne je to jedno

anjelicek26
24. apr 2023

A spytala si sa ho poriadne, co sa deje... lebo ja tam vidim

Viac potratov po sebe
Zena preplace cele dni a ma depresie

Znova je tehotna

Muz v hlave katastroficky scenar - zas potrati, psychicky bude uz uplne na dne, syn to cele vidi, toto nechcem...

sue5594
autor
24. apr 2023

@anjelicek26 ja som sa ani z jedneho potratu nezosypala to skvor on preto vie len o jednom a prvom o ostatných nevie pretoze som videla co to s nim spravilo ja placem len ked ma nevidi a placem kvoli tomu ze nemam oporu pomocnu ruku dokonca aj maly ma odmieta a je to tym padom tazke pre mna komunikacia nepomaha uz vobec

zuza265
24. apr 2023

@sue5594 ale to nejde aby ten rozhovor pri normalnom vztahu bol zrazu z nicoho nic takyto… a ked si nanho zatlacila?
Je zvlastne, ze ta odmieta tvoj syn. Aky je dovod?

anjelicek26
24. apr 2023

@sue5594 ty si mu zatajila tehotenstva a potraty? Ako sa toto da. Psychicky, fyzicky? Sa cudujes, ze sa zda, ze ste sa odsudzili? Ked nezdielate ani toto? Si si ista, ze ta nevidi plakat? Slepy nie je podla mna... vobec netusi, co sa deje uz asi peknych par mesiacov.

sue5594
autor
24. apr 2023

@zuza265 syn ma odmieta pretoze ho jeho otec proti mne hucka kupujeme mu narocky hracky aby s nim chodil niekam alebo mu slubuje kino a ine aktivity len aby nebol so mnou doma uz 4 dni takto taha maleho vidim ho len rano a vecer

sue5594
autor
24. apr 2023

@anjelicek26 ano zatajila prvy potrat som mala pred 3 rokmi dodnes place ked sa takato tema zacne rozoberat takze ano zatajila som mu to pre je psychycke dobro inak by sa uz zrutil s toho

anjelicek26
24. apr 2023

Zajdi si k psychologovi, vazne.. muz berie maleho von, robi mu aktivity, lebo ty si doma depresivna kopka nestastia a aj tak je zle... vidis to z velmi zleho uhla pohladu, skutocne sa o tom musis s niekym poriadne porozpravat.

btw. potraty si zatajila pre jeho psychicke dobro? Je na tom vas vztah dobre? A ty si uplne znicena s toho dusenia vsetkej tej bolesti v sebe. Ja si to neviem predstavit, ze by sme to s muzom neprezivali spolu :( Je to tazke, ale je to NAS zivot a NASA bolest a nie len moja.

beata_k
24. apr 2023

@sue5594 Podla mna ide o jeho obrannu reakciu pre pripad potratu. Radsej sa ti odcudzi uz teraz aby to nemusel prezivat opat.

zuza265
24. apr 2023

@anjelicek26 suhlasim…

sue5594
autor
24. apr 2023

@anjelicek26 ja ale nemam depresiu ze som tehotna ja mam depresiu s toho ze sa mi rozpadol vztah pred ocami

zuza265
24. apr 2023

@sue5594 Sue chyba mi z toho co pises nieco. A prave to co pise @anjelicek26 dava zmysel. Naozaj vyhladaj pomoc. Je tazke si prejst potratom aj ked su na to dvaja. Toto cele je zvlastne a mozno nevnimas veci uplne tak ako su. A ak aj ano odbornik ti pomoze najst spravne riesenie. Ak tam nechce ist partner tak chod ty

akiana
24. apr 2023

@sue5594 Nenapadla ti moznost, ze ma druhu?

sue5594
autor
24. apr 2023

@akiana ano napadla od rana do vecera niekomu pise dokonca cez vikend odisiel na noc prec a nepovedal kam kde ani s kym len viem ze isiel 100km prec a neozval sa od piatku obeda do soboty vecera telefon ma zakodovany tak ze aj keby som chcela nikdy sa donho nedostanem a na otazku ci ma druhu sa zasmial a povedal mysli si co chces