Rozmýšľam, že sa ozvem bývalému

1. aug 2020

Ahojte,mám takú dilemu,preto prosím o pochopenie a reakcie tých zien,ktoré niečo podobné zažili. Som pol roka po rozchode s bývalým,vôbec sme neboli v žiadnom kontakte,neviem o ňom nič,pri rozchode má nechal ísť,vôbec o nič sa nesnazil,nebojoval,nebol ten rozchod práve "najkrajší" , no v poslednej dobe uvažujem,že by som sa mu asi ozvala. Nečakám od toho nič, žiaden návrat nič,len čistá zvedavosť. Nie som typ,čo páli mosty, tak mi to nejako nedá a neviem,či je to vhodné. Dajte názor,ak ste boli v podobnej situacii.

maminuska
1. aug 2020

nie je to vhodné a nerob to . Viac menej ťa to zbytočne zasiahne .

sissy27
1. aug 2020

Keď vyhodíš odpadky tiež sa ideš o dva dni pohrabať do kontajnera aby si zistila, ako sa majú a či si urobila dobre?
Radšej si pripomeň, prečo ste sa rozišli a choď si zabehať, s kamoškou na drink alebo čokoľvek inè.

pribinak
1. aug 2020

A čo od toho čakáš? Prečo to chceš urobiť?
Že tá začne baliť, aby ste zas sa dali dokopy? A čo ak zistíš že má inú a sú šťastní? Budeš spokojnejšia?

Drž sa zdravého rozumu, neponižuj samu seba a sústrediť sa na niečo iné, napr nového priateľa

autor
1. aug 2020

Aby som upresnila. Nemám k nemu city tie partnerské,nemá ma čo zasiahnuť,ale ako človek mi nevadi a nepovažujem ho za "odpad z koša", tak len rozmýšľam,či by to zobral tiež tak nejako podobne. Zamýšľam sa

autor
1. aug 2020

@pribinak nevadi mi,ak má aj inú,vôbec ma to netrápi. To nie je ani o balení,normálne ľudsky,nič viac

sunny8
1. aug 2020

Predstav si situáciu .. si len tak tak zmierená s rozchodom. Ozveš sa mu a on ti povie že má druhú priateľku že sa milujú a máš dať pokoj. Ako sa budeš cítiť ? Je to jedna z reálnych možností.

autor
1. aug 2020

@sunny8 nijako,budem to akceptovať,ale keďže viem,že s bývalými predo mnou bol (alebo ešte stále aj je) v kontakte,asi by to neurobil (na to ho zase poznám celkom dobre)

deti95060810
1. aug 2020

Ani náhodou... Zbytočne sa začneš zamotávať a komplikovať veci. Ak si sa už raz takto rozhodla, ja by som to nemenila. To najťažšie obdobie máš asi už za sebou....Bola som v podobnej situácii a bývalému som sa NIKDY neozvala..... Dieťa nám medzitým vyrástlo z malého bábätka na dospelého muža - takže si asi odhadni aký je to dlhý čas... 😉

pribinak
1. aug 2020

Aká je tvoja motivácia to robiť? Nechaj ho tak.

Nájdi si iného chlapa. Žena ktorá je spokojná a vyrovnaná, nepotrebuje zisťovať o bývalom s ktorým sa nerozišli najlepšie že ako sa má a čo robí.

sissy27
1. aug 2020

Nedomýšlaj si veci po svojom, mohlo by sa ti to vypomstiť aj vo vzťahu k ex 😃 netvrdím, že je odpad, ale to prirovnanie je o tom, že ak raz niečo zo svojho života pošlem preč, tak nebudem o pol roka rozmýšľať a vracať sa k tomu, treba sa pohnúť vpred. Jemu zjavne nechýbaš ak sa neozýva, tak načo podliezať? Ako chlap v tom bude vidieť akurát tak šancu na sex.
Ak to chceš urobiť tak to urob, naše “požehnanie” nepotrebuješ. A zbytočne nás presviedčaš, že o nič nejde, že to len tak... nikto ti to neuverí. Keby si mala nový vzťah, tak ti ani nenapadne rozmýšľať nad ním, ale že sa cítiš osamelo, tak aj zabudneš na všetko zlé čo bolo a špekuluješ 😃

autor
1. aug 2020

@pribinak motivácia? Čo ja viem,zo všetkými bývalými občas zbehnem na kávu,a nemôžem povedať,že by to boli zle stretnutia,vždy sú veľmi fajn,len s týmto poslednym nie, tak asi preto

maminuska
1. aug 2020

no možno urobil , možno by ťa poslal do pečka len tak by zahučalo . Potrebuješ to ? Kašle na teba , nepotrebuje ta ani ako kamošku .

autor
1. aug 2020

@sissy27 práve nad tým rozmýšľam,veľa sa tu píše "máj hrdosť,maj cenu,vaz si sami seba" ale v tomto prípade akosi nechápem,čo to má s podliezanim? môžem potom hovoriť aj o jeho bývalých,ktoré takto "doliezali" aj keď bol so mnou? Keď im o mne rozprával ako sme sa zoznámili a podobne? Celkom nerozumiem ženskej logike občas

pribinak
1. aug 2020

Ženská logika? Ja ti neviem, keby že s niekym randím a jeho bývala ho ťahá na kávu, tak som Zrovná nadšená neni.
To fakt nemáš lepší program len s bývalými behať na kávu?
Nechcem byt zlá, ale príde mi to take zúfale

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissy27
1. aug 2020

Každý má svoju logiku, nie muži jednu a ženy druhú 🙂 prečo mu podliezali exky to sa spýtaj ich, možno mala každá vlastný dôvod. Ale keď je taký obletovaný tak buď je celebrita, pracháč alebo torpédo v posteli 😂
Ale dobre, očividne si si prišla po súhlas, tak máš ho mať - ozvi sa mu a snáď to dopadne tak ako si želáš. Nám je to jedno 😃

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. aug 2020

@pribinak nadšená som nebola ani ja,keď sa stretával s bývalou predo mnou a randil už so mnou, ale to som nijako nemohla ovplyvniť, teraz to asi aj trochu chápem,akurát viem,že keby som sa ozvala, bol by rad

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. aug 2020

@perdulka7 no veď práve...😀 To keby som vedela,kto koho vlastne nechal. Neviem to vyhodnotiť ani s odstupom času,bolo to nečakane.

jaama
1. aug 2020

Ak si si 100% ista ze by bol rad ze sa mu ozves, tak sa mu ozvi. Niesu vztahy ako vztahy. Ale myslim si ze to este nemas uzavrete ked nevies vlastne kto koho nechal aasiby si to rada zistila 🙂
Ps: urcite to nieje zufale ani trapne 😄

janeninka
1. aug 2020

Rozumiem ze je to zvlastny pocit. Predtym ste ai boli najblizsi a teraz o nom pol roka nic nevies... keby chcel on tal sa ozve.. ak mate byt jedneho dna kamosi tak to pride. samo. Prirodzene sa stretnete a pod. Zamerala by som sa na seba a ako tu bolo spomenute to ozaj nemas nic lepsie na programe? Ozvi sa radsej kamoske, vezmi mamu na kavu ci venuj par dobrovolnickych hodin dakej organizacii..
Ku koncu to ozaj znie ze to trosicku potrebujes uzavriet, v tom pripade je stretnutie resp.kontakt na mieste. Odporucam vsak si jasne pomenovat co je cielom stretnutia.

autor
1. aug 2020

@jaama to ani nebol rozchod v pravom zmysle, zažili sme spolu jednu napätú situáciu,po ktorej ostalo vzajomne ticho. Ďakujem za tvoj triezvy nazor

mandala77
1. aug 2020

podľa mňa si rozhodnutá sa mu ozvať. Vysvetľuješ, obhajuješ. Jeroným Klimeš, český psychológ napísal knihu Partneri a rozchody. Dajú sa nájsť videá na youtube od neho. Neodporúča. Ale Ty si rozhodnutá. Hľadáš tu len potvrdenie svojho rozhodnutia.

autor
1. aug 2020

@janeninka veď ja som zameraná na seba,mám dosť aktivít, som spokojná aktuálne tak,ako som,ale ja neviem proste človeka vymazať zo života, to nemá súvis absolútne s tým,či mám alebo nemám niečo na práci. Vôbec nie....ale ako som písala,ja s bývalými som normálne v kontakte,oni majú svoje životy aj partnerky,ale mne je príjemné,ak skončíme na kávu a pomenine info o živote,kto sa ako ma a tak. Veď boli dlhšou či kratšou súčasťou môjho života a ja to proste neviem "zahodiť do koša". Nedokážem to

autor
1. aug 2020

@mandala77 nehľadám potvrdenia rozhodnutia,len reálne skúsenosti,ale reálne sa zatiaľ nikto nenašiel

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mandala77
1. aug 2020

myslíš, že všetky ženy, ktoré Ti napísali sa nikdy reálne nerozišli? 🙂)) Predpokladám, že ľudia sa vyjadrujú hlavne k témam, ktoré sú im blízke, zažili ich, alebo majú čo k nim povedať. Reálne som sa vo svojom živote rozišla a nie som v kontakte.

jaama
1. aug 2020

Ja tiez niesom taka ze za niecim spalim mosty a viac nezajem. Za opytanie nic nedas, a ak bol normalny tak si to tiez bude chciet vyjasnit, alebo mozno ani nie debatit o rozchode ale len tak popisat. Z komunikacie hned zistis co a ako.

jaama
1. aug 2020

Ja tiez niesom taka ze za niecim spalim mosty a viac nezajem. Za opytanie nic nedas, a ak bol normalny tak si to tiez bude chciet vyjasnit, alebo mozno ani nie debatit o rozchode ale len tak popisat. Z komunikacie hned zistis co a ako.

autor
1. aug 2020

@jaama akurát keby som sa aj odhodlala (nie som rozhodnutá) vôbec neviem akože s čím a ako ho osloviť? Vôbec netuším