Rozchod, práca v zahraničí a vzťah znovu po návrate

27. aug 2022

Ahojte, chcem vedieť len váš názor. Keby ste s niekým chodili po čase sa rozišli len preto, že dotyčný odišiel pracovať do Zahraničia ale po čase keď sa vráti tak by ste sa s ním dali dokopy? Hovorí sa, že dva krát do tej istej rieky nevstúpiš, tak preto som chcela vedieť váš názor. Je to vhodne obnoviť opäť vzťah pripadne tam nebude nejakým spôsobom naštrbená dôvera? Ďakujem pekne.

eva8
27. aug 2022

Ak dôvod rozchodu bola len cesta do zahranicia, pritom by sme sa mali radi a chceli by sme obaja vzťah obnoviť, šla by som do toho. Záleží aj na Tom, čo plánujete do budúcnosti.
Ak dôvodom rozchodu bola nedôvera, že počas doby v zahraničí nevydrzime bez partnera, bez sexu, neviem.

romi0310
27. aug 2022

Tak pokial bola za ukoncenim vztahu len dialka, tak nevidim v tom problem 🙂 ono srdce vas aj tak vzdy zavedie tam, kam chce 🙂

azzflo
27. aug 2022

Poznam pripad kedy spolu par mesiacov chodili, rozisli sa, boli v obcasnom kontakte, ona potom isla na rok do zahranicia a po navrate sa dali dokopy a su spolu uz par rokov. Ale pri tom prvom "pokuse" boli dost mladi a obom im asi pomohlo dozriet a vyburit sa samostatne... ale urcite to ide.
Ja som za druhe sance pokial ste mladi a nic vazne zle sa medzi vami nedialo/nestalo. Radsej risknut ze stratis mozno par mesiacov so zlym clovekom ako cely zivot rozmyslat co by bolo keby

autor
27. aug 2022

@azzflo Mohla by som napisat sukromnu spravu?

danica2711
27. aug 2022

Prečo naštrbená dôvera? Že niekoho mal, keď ste neboli spolu? To nemá s dôverou nič spoločné, rozišli ste sa, každý ste si mohli robiť, čo ste chceli. Ak pretrvali city a obidvaja chcete byť znovu spolu, OK, držím palce - a to, čo ste obidvaja robili po ten čas "bez seba" vôbec neriešte

autor
27. aug 2022

@danica2711 Bolo tam toho viac a nerada by som to pisala tu. Mozem napisat sukromu spravu? Ak ti to teda nevadi. Budem rada za nazor.

retep00
27. aug 2022

Mám priateľa 7 rokov z toho 4 roky chodil pracovať na turnusy do zahraničia. 🙂 Nikdy sme sa nerozišli. Buď ho chceš alebo nie. Dôvera musí vo vzťahu byť.. Ak by ste sa milovali úprimne, nerozdelí vás ani diaľka. 🙂 Na druhej strane poznám vzťah, v ktorom sa dvaja rozišli kvôli zahraničiu a po 7 rokoch sa znova stretli a dali sa opäť dokopy. Obaja mali medzi tým aj iné vzťahy, ale láska ich priviedla naspäť k sebe. Teraz sú šťastní a majú spolu syna. Ja by som to na tvojom mieste ešte skúsila - ak sú tvoje city pravé a rovnako je to aj z opačnej strany 🙂 držím palce

azzflo
28. aug 2022

jasne

danica2711
30. aug 2022

prepáč veľmi oneskorenú reakciu, bola som odcestovaná, urobili sme si s priateľmi aktívny športový predĺžený víkend, bez internetu, bez virtuálnej reality... Samozrejme, napíš, ak ešte chceš