Sme kamosi. Chcela som sa s nim stretnut po par dnoch. No napisal, ze ma prosi, nech sa na neho nenamotavam. Mam ho rad ako kamosa aj on mi to povedal, ale toto jeho chovanie, ze raz ziarli, nevie prestat pisat a potom chce byt sam a toto napise, neviem co robit. Vonku sa ku mne choval vzdy pekne, zasmiali sme sa velakrat a skor on sa ku mne priblizoval blizsie. Nestretava sa s babami, ale mam v tom hladat inu babu?
Pobavila by som sa o tom s nim, no neviem, nemam zist z kratsej cesty a poslat prec?
Možno zámerne ochladne vždy vtedy, keď má pocit, že sa namotávaš, lebo nechce vzťah. Prípadne by aj bral fyzický kontakt, ale nie city.
Buď ti je dobrý ako kamarát a odkomunikuj tiež, že nič viac nebude, keď nechce/ je nerozhodný, alebo už sa aktívne nestretávajte.
A v tomto celom co chces ty? Lebo to je podstatne!!! Ja nechapem, vzdy tu citam, on chce toto, on nechce hento....Zapamatajte si zeny/muzi. V prvom rade sa mam pozerat na seba, co vyhovuje mne a podla toho sa zariadim. Jemu nevyhovuje, aby si sa namotala a ty si s tym v pohode? Ak ano, kludne sa nezavazne stretavajte....ale ak sa ty chves namotat, tak mu povedz, okej, v tom pripade mame rozlicne smerovanie a dam svoj cas a energiu pre niekoho, kto chce, aby som sa na neho namotala. Nechapem, niektoré zeny, ale aj muzi roky stracaju cas v takychto nevztahoch. Nie, jeho nazor sa nezmeni! Muzi jednaju narovinu....ked povedia, ze nechcu vztah, tak mozes robit vsetko na 250%, jemu to je jedno. Moze sa stat vynimka, ale to mozno tak 1 pripad zo 100. Velakrat zeny stratia dva-tri rokybs takýmto chlapom a on ich potom vymeni behom sekundy za taku, co necakala ani den :D
Ked ti povedal, ze sa nemas namotavat, tak sa nenamotavaj.
Však ti jasne povedal, že sa nemáš na neho namotavat. Neviem ako inak jasnejšie by sa to dalo povedať. Takže čo z toho vyplýva?