Problém vo vzťahu

skarletlanyiova
10. dec 2024

Ahojte máte aj vy v vzťahu také že keď sa večer hádate a partner vám povie že ste otravná,!!!!! A že nemá chuť sa s vami rozprávať !!
a ráno sa normálne chce rozprávať robí sa ako keby nič sa nestalo .. je to normálne. ??

januska12323
10. dec 2024

Keď sa neviete hádať konštruktívne je najlepšie dať si pauzu a pokračovať keď vychladnete, nie je na tom nič čudné.

skarletlanyiova
autor
10. dec 2024

@januska12323 on mi ti robí za každým večer hádka a ráno sa chce rozprávať

oceanahory
10. dec 2024

@skarletlanyiova Sice mi nepovie, ze som otravna 🫣, ale partner ma casto tendenciu radsej povedat "Dobre, uz ma to nezaujima, koncim diskusiu..." 🤷 a dalsi den sa tvari ako keby nic, vsak sme to tymto uzavreli 🤦. Samozrejme ja vacsinou otvaram temu znova, kedze sme jednoznacne neprisli na kompromis, nasledne je ale uz uplne ina komunikacia, ako v tom navale emocii pri hadke, takze to neberiem vobec tragicky, skor kladne, ze sa rozpravame uz "v pokoji".

mikasa_ackerman
10. dec 2024

@skarletlanyiova nehádame sa, dokážeme si veci normálne vykomunikovať

januska12323
10. dec 2024

@skarletlanyiova však sa rozprávajte aj o hádke, treba to doriešiť

skarletlanyiova
autor
10. dec 2024

@januska12323 keď začnem tak povie že nemá chuť sa rozprávať o tom

luciaruz
10. dec 2024

Tak potom nech ide do riti. Takto to vo vzťahu nefunguje.

lindusss2016
10. dec 2024

@luciaruz a ze ma ist do riti, tak to funguje? Ved chce sa o tom rozpravat, ale potrebuje asi cas na premyslenie a nechat vychladnut emocie. V navale zlosti clovek casto povie veci, ktore ani nechce/nemysli tak. Za mna je to znak toho, ze mu na tom vztahu zalezi, nechce jej zbytocne ublizit alebo rozprudit hadku v zapale, ale radsej veci riesi s chladnou hlavou. Neviem, co je na tom cudne.

skarletlanyiova
autor
10. dec 2024

@lindusss2016 súhlasím a tebou

skarletlanyiova
autor
10. dec 2024

@luciaruz prečo by mal. Ísť do riti??

janickacrazy
10. dec 2024

@skarletlanyiova lebo problémy treba doriešiť, nie večer sa pohádať a ráno je téma, kvôli ktorej ste sa hádali uzavretá a nechce sa o tom baviť, tak sa problémy len zametu pod koberec

pralinka25
10. dec 2024

@skarletlanyiova kto zacina hadku? mozno je vecer jednoducho unaveny. ono nie je dobre na vecer ani celkovo zbytocne rozvirit hladinu. ked mam nieco na srdci snazim sa to riesit vo vhodnom case. unaveny clovek je lahsie vybusny reaguje inak ako za normalnych okolnosti. celkovo si myslim ze hadka vecer nie je dobra pre nikoho. ked sa uz teda musite hadat.

lindusss2016
10. dec 2024

@janickacrazy ale ona pisala, ze rano sa o tom chce bavit. Mne to pride, ze proste len potrebuje cas na premyslenie a vychladnutie

janickacrazy
10. dec 2024

@lindusss2016 nie, písala, že ráno nemá chuť sa o tom baviť

lindusss2016
10. dec 2024

@janickacrazy aha, tak to pardon, ja som si to zle precitala. Ja som myslela, ze rano sa chce rozpravat o danom probleme. V tom pripade samozrejme neplati, co som pisala vyssie. Ak sa o tom nechce bavit vobec, je to nezrely clovek a takto vztah prosperovat nebude.