Ahojte.Som zufala .S priatelom som pol roka on pracuje v Rakusku na tyzdnovkach a ja 3h od neho aj byvam inde a nechodim domov casto ale obcas cez vikendy si mozem zobrať volno.Raz som isla s kamaratkov ktora tu somnou robi von na moje narodky.Vedel o tom aj kde som aj ked som.isla na izbu.Mozno som mu predtym povedala ze si pojdeme na chvilu sadnut ja uz nevie..A pred nedavnom mi povedal ze mi uz tak neveri ze som.sklamala ze rozmysla kde ueobil chybu ze .mu zena beha po baroch po nociach
Z čoho si zúfalá? Vykašli sa na žiarlivca. Koľkokrát ste vôbec boli spolu a už ťa chce komandovať.
To sú výhovorky. Možno má inú vo výhľade.
@mary115 nie je normálne chlapovi sa takto podriaďovať. Nemáte zdravý vzťah. Myslím si, že on buď už o teba nestojí a nevie ako to ukončiť, alebo je to manipulátor a teraz ti hrá na city, aby si nabudúce "poslúchala" na slovo. To znamená žiadne vychádzky pekne sedieť doma a postupne bude chlapec priťahovať reťaz, občas možno pohodí nejakú kosť. Ak aj spolu ostanete, maj oči otvorené prosím ťa, aby si neskončila ako psychicky týraná troska, ktorá sa bojí aj zavolať matke bez partnerovho povolenia.
Kupil si byt po 2mesiacoch aby sme boli viac spolu.On sa neskutocnd znazil ale ked som za ala sem chodit take veci hovoril ze sa boji ze ma.niekto zbali alebo sa najdem niekoho kto nefajci.nemal nato dovod
@mary115 tak si to proste vykomunikujte. Tak si povedala jedno, urobila druhé, chlapec má hlavu v smútku, lebo teraz nevie, či to zakaždým tak bude, že "na chvíľku" u teba znamená 5 hodín a teda ti nedôveruje. Ja teraz fakt neviem vydedukovať, či robí z komára somára, alebo ty, alebo obaja, dáte večer dobrý sex a je po probléme... My sme mali na začiatku vzťahu čosi podobné, akurát z opačnej strany, môj chlap nemohol urobiť nič, bol treba len čas, ja som si to musela nechať uležať v kotrbe, či som ochotná s týmito vlastnosťami tomuto chalankovi dať ešte šancu. Napokon som si povedala, že oka tak skúsime to ešte a uvidíme, veď sa nejdeme zajtra brať no a odvedy ubehlo veľa vody a aj keď ma sere v tejto jednej veci stále, ja ho nasieram zas v iných veciach a táto jedna je už v podstate v priebehu rokov úplne nepodstatná. A toto, čo si spravila ty svojmu chlapovi, vytáča aj môjho, akurát že ja som bola pred svadbou dochvíľna, až teraz čím ďalej tým neskôr chodím domov z "vína s kamoškami". Takže poradiť moc neviem a takisto neviem, či máš naozaj žiarlivca, alebo sa ho to proste len vážne dotklo a nevie teraz sa zariadiť s ohľadom na budúcnosť, či to je u teba štandard, alebo nie...🤷. Tak si proste sadnite a dohodnite sa, čo presne bude nabudúce znamenať "chvíľka" a že prečo mu to tak hrozne vadilo, že si sa proste zakecala. A či bude stačiť poslať sms alebo či už definitívne to bola len posledná kvapka s ohľadom na iné veci atď atp... 🤷🤷🤷.
Presne to mi povedal .ze ma v hlave stalr ci niesom.zas v bare .a to som mu povedala ze nepojdem uz radsej nech ho nehnevam.Lebo on vidi ze su tam chlapi ma.take myslienky hned...ale to nieje moja vina ze on si najde fušku dalsiu na 5h miesto toho aby somnou travil cas a potom ja som zla .a pritom.vecer lezim a cakam ze napise ze je ok a nespadol z rebrika.
On sa boji ze ma niekto zbali.aj ked ho stale ubezpecujem a chvalim.aj predtym ked mi zo nepovedal.ze je to naj co mi prislo do zivota
Chorý žiarlivec, problém nie je dôvod, ale neverí ti a upodozrieva, to nevyzerá dobre.
Ako 10 ročné deti.
Nie je toto dobrá časť povahy. Lepšie to nebude. A bude za tým niečo iné.
Je to nevyzretý chlap. Mal si nájsť priateľku presne tam, kde sa vyskytuje on. Pokazí vám to vzťah. Aj keby si sa roztrhla, bude ťa podozrievať.
@mary115 kúpil si byť, ty sa k nemu nasťahujes, spraví ti dve deti a kopne ťa do zadku. Už teraz ťa manipuluje a správa sa k tebe ako k handre.
@zmrzlinka2021 on uz ma dve deti a js tiez a ut nechceme.on ma41 ja 37
nebola by som s takym. nepotrebujem v zivote obmedzovanie ani ziarlivostne sceny.
@mary115 boji sa,ze ta niekto zbali….no to preto,ze ma s tym skusenosti-s tym balenim myslim.Boji sa,ze sa niekto bude spravat ako on-podla seba sudim teba…..
@mary115 potrebuješ s ním chodiť?
@veronika2021 aj to mi napadlo
@zmrzlinka2021 nerozozumiem
@mary115 musíš byť vo vzťahu s človekom, ktorý sa takto k tebe správa? Nebolo by ti lepšie byť teraz single a čas venovať sebe a deťom?
Neber to v zlom,ale už si minimálne raz skončila zle a deti potrebujú bezpečné a stabilné prostredie
@zmrzlinka2021 ja mam dospele deti.
Potom sme si to vysvetlili a ubezpecila som.ho ze sme sa dlho nevideli a ak mu to vadi ci chapem mala som tamy vztah uz viac tam vecer neskoro nepojdem.Povedak ok bude sa snazit nato zabubudnut.Potom.som.dosla na vikend aj on domov a po vikende mi napisal ze ochladol a nevie preco.ze som ho klamala teda oklamala a ze mi uz neveri ze vie ze sme si povedali ze sa k tomu nebudeme vracat ale on to ma stale v hlave.Ide o to ze on si pridal popri praci dalsiu pracu.Vstava o 5h v jednej skonci asi o 16h a ide inde na 5h.Neviem co mam robit som s toho zufala.nechcem o neho prist